eşimin saçma sapan hareketleri

Televizyondaki kadından da kıskanılmaz ki ama... Bari TV'ye baksın gözü gönlü açılsın. Bizim dün akşamki konumuz öykü serter'in göğüs dekoltesiydi mesela.

Şimdi seni tiye alacak herkes
oysa tek sorunun herkesden eşini daha dikkatli izlemen...

o son beni benden aldı

dert edilmeyecek birşeyi dert edinmeyin

Eşinizin bir anlık bakışlarını nasıl yakaladınız? Adamı her daim gözlüyor musunuz?
Bırrrr ben olsam sıkılırım, bana yapılsa kıyamet koparırım.
Bu kadar takmayın canım yaaa. Biraz relaks olun.
Benim eşim dizilerde oynuyor. Dün gittiği dizi çekimindeki başrol oyuncusu için "ay ben onu çok beğeniyorum bana bi resmini çek" dedim. Adam akşama "bu çekimde yoktu ama diğer başrol oyuncusunun resmini çektim" dedi. Biz ailecek geniş miyiz anlamadım ki?

Yeni evliysen olur öyle şeyler geçecek.
Beğendinmi ayy çok güzel gecelikmiş bende alayımmı kıvamına geleceksin

yooo her daim gözlemlemiyorum sadece kafasını kaldırıp kaldırıp bakması dikkatimi çekti

Derhal bosanin bu ahlaksiz adamdan!
Memlekette ar namus kalmamis, ne demek tv deki gecelikli kadina bakmak.
Tv yi de kaldirin zaten hic hazzetmem o gavur icadindan.
ınan bu kadr gulmemıstım ne zmndır ay catlıycaktım yorum sahane valla gulmekten dogurcam dıe korktum

Ayy bazen bende takiyorum böyle şeylere ama ben hemen değiştiriyorsunuz kanalı ve yüzüne pis pis guluyorum (insanın kafasi yüksek olunca böyle oluyor)

dedeye dıkkat edelım bos bırakmaya gelmıyo bellı babaanne ahıp cıksın valla dedoş fenaymış cok guldum guzel valla tatlı seyler yaslılar cok yasasınlar ınsllh

kuzum siz kafayı mı yedınız yaa:)

sonra kocam benden sogudu yok kocam benden uzaklaştı dıye gelıyorsunuz buraya....

sokakta kadına bakıyo böön bööön desen yorum yazıcam da buna ne yazılır....

ben jennifer lopez klibini eşimle izleyip kadına bak be dıyorum şimdi ben anormalim o zaman....yani ne var bunda anlmadım...

Bazı adamlara cidden acıyorum.. Yazık adama. Gönül rahatlığı ile bir tv bile izleyemeyecekse atsın kendini camdan daha iyi. Tv deki gecelikli kadını kıskanıp olay yaratan hemcinslerimiz var.

Hemen bosanma davasi ac
Cekismeli bosan donuna kadar al
Gecelikli kadina bakmayi biliyor madem soke soke tazminat al en yuksek nafakayi baglat
Hey allahim bu kadar kiskanc olmayin gozunuzu seveyim.son zmanlarda kk da cok konu acilir oldu kadinin teki kocama bakti hemen cemkirdim,facede dortlukler paylasiyor kesin platonik asigi var,birde gecelikli kariya bakma cikti

Bazı adamlara cidden acıyorum.. Yazık adama. Gönül rahatlığı ile bir tv bile izleyemeyecekse atsın kendini camdan daha iyi. Tv deki gecelikli kadını kıskanıp olay yaratan hemcinslerimiz var.
Siz benim yazdığımı tam okudunuz mu devamlı tv ye bakmıyordu telefona bakarken gecelikli kadın çıkınca kafasını kaldırıp kaldırıp baktı Allah aşkına çok merak ediyorum siZin eşiniz başka şeyle uğraşırken tvde gecelikli veya açık bayan görse ve kafasını kaldırıp kaldırıp baksa ne yapardınıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…