- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Ben de sadece opusme vs sahnelerinde kafami kaldiriyorum sonuna kadar izleyip isime geri dönüyorum.
Neden yapıyorum çünkü görsel öğelerdeki cinsel içerik hosuma gidiyor. Zaten onlari ilgimizi çeksin ve bakalim diye koyuyorlar. Ee amaclarina ulastilar işte
Yani demem o ki esinizin istemsiz sekilde ilgisini cekip hosuna gitmiştir
İşte bunlar hep illuminati
dert edilmeyecek birşeyi dert edinmeyineşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
8 senelik evliyimYeni evliysen olur öyle şeyler geçecek.
Beğendinmi ayy çok güzel gecelikmiş bende alayımmı kıvamına geleceksin
yooo her daim gözlemlemiyorum sadece kafasını kaldırıp kaldırıp bakması dikkatimi çektiEşinizin bir anlık bakışlarını nasıl yakaladınız? Adamı her daim gözlüyor musunuz?
Bırrrr ben olsam sıkılırım, bana yapılsa kıyamet koparırım.
Bu kadar takmayın canım yaaa. Biraz relaks olun.
Benim eşim dizilerde oynuyor. Dün gittiği dizi çekimindeki başrol oyuncusu için "ay ben onu çok beğeniyorum bana bi resmini çek" dedim. Adam akşama "bu çekimde yoktu ama diğer başrol oyuncusunun resmini çektim" dedi. Biz ailecek geniş miyiz anlamadım ki?
Derhal bosanin bu ahlaksiz adamdan!
Memlekette ar namus kalmamis, ne demek tv deki gecelikli kadina bakmak.
Tv yi de kaldirin zaten hic hazzetmem o gavur icadindan.
Hahah babaannemle dedem otururken dedem kanallar arası zaplar,fashion tv tarzı kanallara denk gelince biraz bakar sonra bir iki kanal gezip gene o kanalı açar yanlışlıkla yapmış süsü verip,ya da yabancı klip kanalı açıp uyuyo numarası yapar o geldi aklıma
Canim neden kocanin gozlerini bAglayip evdeki televizyonlari cöpe atmiyosun ki?
Ben telefonunu bile aldim elinden
Siz benim yazdığımı tam okudunuz mu devamlı tv ye bakmıyordu telefona bakarken gecelikli kadın çıkınca kafasını kaldırıp kaldırıp baktı Allah aşkına çok merak ediyorum siZin eşiniz başka şeyle uğraşırken tvde gecelikli veya açık bayan görse ve kafasını kaldırıp kaldırıp baksa ne yapardınıZBazı adamlara cidden acıyorum.. Yazık adama. Gönül rahatlığı ile bir tv bile izleyemeyecekse atsın kendini camdan daha iyi. Tv deki gecelikli kadını kıskanıp olay yaratan hemcinslerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?