Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim

Yani arayınca noluyormuş ki? Sık mı arıyorsunuz? İşte olduğunu bildiğiniz halde önemsiz şeyler için mi arıyorsunuz? Bu nedenleyse anlayacağım da... Bir de whatsapp tan niye arıyorsunuz? Normal cepten arayın.

Günde 40 kere falan mı arıyorsunuz ki?
Anlamadım bu tavrı..
Hayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?

Yani arayınca noluyormuş ki? Sık mı arıyorsunuz? İşte olduğunu bildiğiniz halde önemsiz şeyler için mi arıyorsunuz? Bu nedenleyse anlayacağım da... Bir de whatsapp tan niye arıyorsunuz? Normal cepten arayın.
Bizim evde telefon çekmiyo herkesle wp üzerinden görüşüyoruz

Hayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?

Saçma tabi..
Özel bir durumun olsa aramayacak mısın?
Yani evli adamın eşi arıyor günde bir iki bunda tuhaf bir şey yok.
Aklı başında her insan böyle düşünür.

Çok saçma her aramanızin öyle denk gelmesi

Sorunu anlamadım ki. Hiç bir şey anlamadım sanırım.
Şimdi eşim oto tamircisi ve iş saatleri belli olmaz ben de aradım kaçta çıkarsın diye brni direk wp tan engelledi. Eve geldi suratı beş karış sinirli sinirli sen aradığında telefon müşterinin elindeydi neden arıyosun zmansız dedi ki wp profil fotoğrafımı gizledim sırf kıskançlığını bildiğim için

Evet bence de saçma ama gel de bunu eşime anlat. Sinirlendirdi beni akşam akşam
Anlamazlar islerine geleni anlarlar sadece. Siz yinede durumu konuşun yani. Aha da acil bise oldu o zaman nolacak yani.

Bizim evde telefon çekmiyo herkesle wp üzerinden görüşüyoruz
Eşinizin iş telefonu ve sizinle iletişim kurduğu telefonu ayrı olsun o zaman.

Yani her aramada denk geliyorsa onun için de hoş değil dikkati dağılıyordur. O zaman çözüm bulacaksınız ya o boş olduğunda belirlediğiniz bir saatte arayacak bugün geç gelirim vs diyecek siz de acil birşey olduğunda arayacaksınız; ya da iş telefonu ayarlayacaksınız.

Ha üç beş günde bir denk geliyorsa bu konuşma işi çekilmeyecek şey de değil. Abartmasın yani eşiniz de...

Back
X