- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzüne şaka yapmak tamam ama arkamdan laf edecek adamı parçalarım oh ne güzel evlerini temizleyelim çamaşırlarını yıkayalim ütüleyelim her gün çeşit çeşit yemekler yapalım çocuk bakalım bi de kazandan besleniyor desinler yok öyle yağma. O çalışıyor tek iş yapıyor biz evde bin iş yapıyoruz onun aldıgi maaşın yarısı da benim hakkım hiç kusura bakmasın valla. Kolaysa erkekler evde otursun biz çalışalım bakalım kaç gün dayanacaklarÇalıştığım yerde adamlar eşlerinin arkasından kazandan besleniyor diye iğrenç espriler yapıyorlar. İmkanı olan her kadın çalışmalı oh sefam olsun diye parasın yediğiniz kocalarınız arkanızdan laf ediyor haberiniz olsun. Küçük bir bölümüde cesaret edip şaka yollu yüze vuruyor.
Yüzüne şaka yapmak tamam ama arkamdan laf edecek adamı parçalarım oh ne güzel evlerini temizleyelim çamaşırlarını yıkayalim ütüleyelim her gün çeşit çeşit yemekler yapalım çocuk bakalım bi de kazandan besleniyor desinler yok öyle yağma. O çalışıyor tek iş yapıyor biz evde bin iş yapıyoruz onun aldıgi maaşın yarısı da benim hakkım hiç kusura bakmasın valla. Kolaysa erkekler evde otursun biz çalışalım bakalım kaç gün dayanacaklar
Kesinlikle katılıyorum, yüze söylemeye kesinlikle cesareti yok zaten bunların. Anca arkadan gevşek gevşek muhabbet. Kaşık düşmanı diyeni duydu kulaklar...
Eve her gün temizlik için kadın alsalar 200×30=6000₺Çalıştığım yerde adamlar eşlerinin arkasından kazandan besleniyor diye iğrenç espriler yapıyorlar. İmkanı olan her kadın çalışmalı oh sefam olsun diye parasın yediğiniz kocalarınız arkanızdan laf ediyor haberiniz olsun. Küçük bir bölümüde cesaret edip şaka yollu yüze vuruyor.
Şekerim iş bulmak zor. 41 yaşındayımşaka değil bu alınmanız normal. iş bulun çalışın haftada bir gidin kuaföre laf ederse yedirirsiniz lafını
Valla abla hiç çalışma bu yaştan sonra otur evinde bence kocan çalışıp sana bakmak zorunda. Haa meslek için çalışmak ya da geçim sıkıntısı için ayrı ona sözüm yok ama sırf kocaya yük olmamak için çalışmak gereksiz bence. Böyle düşünecek adam evlenmesin gençliğini ömrünü vermişsin adama o da bi zahmet parasını versinArkadaşlar
Ben 3 yıldır çalışmıyorum ve 41 yaşındayım. Ekonomik olma konusunda çok iyiyimdir. Herşeyi idare ederim ucuzluk kovalarım vs. Saçlarım röfle. Onu da 6 ayda bir ucuz bir kuaförde yapırırım. Para isteyememe konusunda hassasiyetimi eşim bilir. Neyse.
Az önce dedim eşime 6 ay oldu bir kuaföre gideyim dedim. Eşim de şaka güya ohooo sende hem çalışma hem kuaföre git diye gereksiz bir şaka yaptı. Buna gülüp gececegime fena sinirlendim. Dedim sen biliyorsun bu konulardaki hassasiyetimi neden yapıyorsun bunu. Vs vs uzattık. Şimdi konuşmuyor benimle. Size diyeceğim şu: Böyle tepkim normal mi, değilse ben bu sinirimi ne yapacağım böyle yaa. Şu an benimle konuşmamak için çıkıp biyerlere gidiyor falan daha sinirleniyorum. Tuhaf değil mi