Eşimin şakaları ve benim sinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne Ayıp 6 ayda sızın bir ihtiyacınızı gidermicekse siz de onun çamaşırını yikamayin yemeğini yapmayın ütüsünü temizliğini yapmayın her şakanın altında bir geçek yatar diye boşuna dememişler herşey karşılıklı

Ben olsam alınmak gibi naif bir faaliyete girmem direk küserdim. İyilik sana görev oluyor anacım. Sen ekonomi yaparsın bizim cüzdanımızı düşünüyor demez. Altı ayda bir gidilen kuaför şakayla karışık ağırına gider. Yerinizde olsam geri adım atmazdım.

Çalıştığım yerde adamlar eşlerinin arkasından kazandan besleniyor diye iğrenç espriler yapıyorlar. İmkanı olan her kadın çalışmalı oh sefam olsun diye parasın yediğiniz kocalarınız arkanızdan laf ediyor haberiniz olsun. Küçük bir bölümüde cesaret edip şaka yollu yüze vuruyor.

Çalıştığım yerde adamlar eşlerinin arkasından kazandan besleniyor diye iğrenç espriler yapıyorlar. İmkanı olan her kadın çalışmalı oh sefam olsun diye parasın yediğiniz kocalarınız arkanızdan laf ediyor haberiniz olsun. Küçük bir bölümüde cesaret edip şaka yollu yüze vuruyor.
Yüzüne şaka yapmak tamam ama arkamdan laf edecek adamı parçalarım oh ne güzel evlerini temizleyelim çamaşırlarını yıkayalim ütüleyelim her gün çeşit çeşit yemekler yapalım çocuk bakalım bi de kazandan besleniyor desinler yok öyle yağma. O çalışıyor tek iş yapıyor biz evde bin iş yapıyoruz onun aldıgi maaşın yarısı da benim hakkım hiç kusura bakmasın valla. Kolaysa erkekler evde otursun biz çalışalım bakalım kaç gün dayanacaklar

Yüzüne şaka yapmak tamam ama arkamdan laf edecek adamı parçalarım oh ne güzel evlerini temizleyelim çamaşırlarını yıkayalim ütüleyelim her gün çeşit çeşit yemekler yapalım çocuk bakalım bi de kazandan besleniyor desinler yok öyle yağma. O çalışıyor tek iş yapıyor biz evde bin iş yapıyoruz onun aldıgi maaşın yarısı da benim hakkım hiç kusura bakmasın valla. Kolaysa erkekler evde otursun biz çalışalım bakalım kaç gün dayanacaklar

Kesinlikle katılıyorum, yüze söylemeye kesinlikle cesareti yok zaten bunların. Anca arkadan gevşek gevşek muhabbet. Kaşık düşmanı diyeni duydu kulaklar...

Kesinlikle katılıyorum, yüze söylemeye kesinlikle cesareti yok zaten bunların. Anca arkadan gevşek gevşek muhabbet. Kaşık düşmanı diyeni duydu kulaklar...

Kendilerini ne sanıyorlar bu adamlar ya valla şimdi çok sinirlendim

Farzet şaka değil gerçekten ima etti. Istersen 6 ayda bir istersen 15 günde bir git. Eş..k gibi ödemek zorunda. Bakımlı ol, güzel ol demesini biliyorlar. Ödemesini bilsinler.
Hem aşcı hem hanımefendi hem .... Hem de 3. için kendin kazan kendin süslen. Bu erkekler iyice zıvanadan çıktı.

Eve her gün temizlik için kadın alsalar 200×30=6000₺
Iki çocukları olsa bakıcı parası 1000×2=2000₺
Her gün dışardan yese 100×30=3000₺
Toplamda 9000₺.
Evli bir kadın dört kadının işini ( dördüncüyü anladığınızı umuyorum) yapıyor normalde. Bir de çalışıp eve katkıda bulunuyorsa daha ne olsun. ( erkek olarak gelmek varmış dünyaya)
Gelen gideni ağırlamak, kv kp gorumce elti kayin falanla ugrasmak da bonus. Yaptığı tasarrufu da saymadım bile. Böyle bir kadının bırakın elini ayağı öpülür. hem bunları yapıp hem de çalışan kadınlarımızı ayrıca tebrik ediyorum.
Hem senin pisliğini temizlesin arkanı toplasın hem de gönlünü hoş etsin, seni vezir etsin, sen elaleme kendi karını kötüle. Bunu söyleyen erkek şeref.izin önde gidenidir.

Valla sanırım ilişkinin dinamigine göre değişiyor. Burda ki yorumlara şaşırdım. Ben çok bozulurdum böyle bir şakaya. Komik desen değil, gülen taraf yoksa bir dialogta pekte şaka değildir. Yani bu lafa da gülen burdan espriler devam ettiren biri çıkacağını sanmam

Ben bu şakanın altında pek bi iyi niyet göremedim.

Tum yazilanlari okuyamadim ama ben de para isteme konusunda hassasim cunku yillardir calistim . Babamdan da para istemedim calistigim icin , evlenince esimden de . Fakat cocuk sonrasi isten ayrildim ve esimle de bi konusma yaptim bu para isteme mevzusunda . Ama yerj geliyor bende sizin gibi sakaca soylenen bu husustaki bi lafa alinip, kirilabiliyorum. Aslinda biliyoruz saka ama bu konuda hassas oldugumz icin boyle oluyor takilmayin kendinizi de esinizi dr bos yere uzmeyin derim.

Arkadaşlar
Ben 3 yıldır çalışmıyorum ve 41 yaşındayım. Ekonomik olma konusunda çok iyiyimdir. Herşeyi idare ederim ucuzluk kovalarım vs. Saçlarım röfle. Onu da 6 ayda bir ucuz bir kuaförde yapırırım. Para isteyememe konusunda hassasiyetimi eşim bilir. Neyse.
Az önce dedim eşime 6 ay oldu bir kuaföre gideyim dedim. Eşim de şaka güya ohooo sende hem çalışma hem kuaföre git diye gereksiz bir şaka yaptı. Buna gülüp gececegime fena sinirlendim. Dedim sen biliyorsun bu konulardaki hassasiyetimi neden yapıyorsun bunu. Vs vs uzattık. Şimdi konuşmuyor benimle. Size diyeceğim şu: Böyle tepkim normal mi, değilse ben bu sinirimi ne yapacağım böyle yaa. Şu an benimle konuşmamak için çıkıp biyerlere gidiyor falan daha sinirleniyorum. Tuhaf değil mi
Valla abla hiç çalışma bu yaştan sonra otur evinde bence kocan çalışıp sana bakmak zorunda. Haa meslek için çalışmak ya da geçim sıkıntısı için ayrı ona sözüm yok ama sırf kocaya yük olmamak için çalışmak gereksiz bence. Böyle düşünecek adam evlenmesin gençliğini ömrünü vermişsin adama o da bi zahmet parasını versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X