EŞİMİN SAMİMİ KIZ ARKADAŞI

BURCU3434

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
52
10
3
kızlar kafamı karıştıran bi düşüncem var.bakalım siz ne diyeceksiniz.eşim yapı olarak cana çok yakın aşırı sosyal cıvıl cıvıl bi insançok da sevilir sayılır.dostları için canını verir.ben ona gore daha sakınıim.sorunum şu eşimin yaklaşık 10 senelik bi kız arkadaşı var.bende evlendiğimizde beri tanıyorum tabi ki.arkadaşı 32 yaşında evlenmemiş fakat evlenmeyi çok isteyen çok hanım hanımcık bi kız evine ne zaman gitsem çok ilgilidir.karakterli düzgün bi kız.ailesi de çok iyi insanlar onlarda bana çok iyi davranır.kafama takılan konu şu messela kızın adı ayşe olsun.ayşe tatile gider askım ayşe ler dönmüş mü tatilden derim.o da evet askım dün döndüler ya da yok daha dönmediler işte şu yuzden bu yuzden diye anlatır.yani kısaca kızın hayatında olan herseyi bilir.hastahaneye götürür dertleşir her işine koşar.ama ben soz zamanlarda bundan artık rahatsız olmaya basladım.mesela bu kız benim de arkadasım ama beni hiç aramazhep eşimi arar ne yaptın ne ettin diye.ben kendimi sanki mecburi görüşülen biri gibi hissediyorum hep.mesela arkadasının çalıştı ilçeye gitse kesinlikle yanına uğrar arar sorar.oda onu arar tabi.ama ben nedense bi köşede dururum hep.onun morali bozuk olsun eşiminde morali bozuk olur mesela.ben iyice rahatsız olmaya basladım.asla geri kafalı bi insan değilim ama bilemiyorum işte...

Bu gerikafalilik mi sanmıyorum ama benim eşimin çok samimi kız arkadaşı olamaz kız arkadaşı olamaz demiyorum ama samimi kız arkadaşi olamaz böyle hissetmekten çok haklısınız eşinizle konuşun dinlendirin rahatsizliginizi

konuştum evet saçmalama yazık çok arkadaşı yok yazık kıza şu bu ay hayatta laf dedirtmez

mesela kızın bişeye morali bozuk olur illa konuşur dertleşir rahatlatır bende aptal aptal bakarım bi kenarda

Kız iyi biriyse normal anlattıklarınız hemen aranizi bazmayin.
Benim en yakın arkadaşım erkek ve bekar. Her akşam is çıkışında önce beni sonra annesini arar. yolda yürürken seviyor konuşmayi iki dakika konuşup kapariz.
O da esimi aramaz hiç hep beni arar. Benle daha samimi ondan eşimi arayinca kasiliyor beni aramayı tercih ediyor. En fazla doğumgününde yada bana ulaşamazsa arar.
Kac senedir dostum degme kadın dostlarımdan daha candır daha samimidir ve hiç aramızda en ufak bir yakınlaşma olmadi.
Şimdi eşim kaç sene sonra kisksansa üzülürdüm çok.

mesela kızın bişeye morali bozuk olur illa konuşur dertleşir rahatlatır bende aptal aptal bakarım bi kenarda
sen de öyle bir erkek arkadaşın varmış gibi davranmaya başla.
eşin ne diyecek bakalım.

Yalnış yönlendirmek istemem herkesin hayatı farklı, fakat ben olsam ortalığı yikardim çoktan. Madem bu kadar değerli arkadaşlıkları, evlenmeseydi o zaman.evlendikten sonra bitmiştir o iş.
Ya görüşmeyi kesmeli yada bu is bitmeli

işte bende kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum.bunlarda boyleler hergün muhakkak konuşurlar buluşurlar eşimin benim bile bilmediğim sıkıntılarını bu kız bilir

adamın sizden gizli saklısı yok. 10 yıllık - muhtemelen sizden önce- bi arkadaşlık... bence haksızlık etmeyin. rahatsız olabilirsiniz, tahmine edebiliyorum, ama bu konunun aranıza girmesine sebebp olursanız siz üzülürsünüz bence.

konuştum evet saçmalama yazık çok arkadaşı yok yazık kıza şu bu ay hayatta laf dedirtmez
Canım valla iyi dayanıyosun.eşimin kız arkadaşı olamaz NET.iş yerinde sadece iş arkadaşları olabilir.onun haricinde bi bayanla bacısı anası olmadığı sürece görüşemez.altından bi b.k çıkar yoksa.

işte bende kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum.bunlarda boyleler hergün muhakkak konuşurlar buluşurlar eşimin benim bile bilmediğim sıkıntılarını bu kız bilir

neee???? karısının hayat arkadaşının bilmediği sıkıntıları bu kız mı bilir? ben olsam o sıkıntılarda boğardım onu o vakit.

eşini al karşına ''mesafe koymanı istiyorum, rahatsız olmaya başladım'' diye bi konuşma yap. bütün rahatsızlıklarını anlat.
baktın hala oralı değil resti çek.

karısının bilmediği şeyi o kız nasıl bilebilir? o kızdan daima bir adım önde olman lazım senin.

Eşinin sıkıntılarını senden önce o biliyorsa, gerçekten gariptir.
Ben tahammül edemezdim şahsen böyle birşeye.
Herşeyini ben bilmeliyim
Bir de ne kadar samimi arkadaşı olursa olsun her gün görüşmenin amacı ne?

Ben ki eşimin kız arkadaşı olabilir diye düşünen x-large ve çok rahat biriyim, ben bile böyle birinden rahatsız olurum. Kıskanma huyum sıfıra yakın ama bu durumu kıskanırım. Mesela eşimin işyerinden, eski okulundan kadın arkadaşları var, arada konuşur, çaya çorbaya gider ama bunların dışında telefonda konuşma, sürekli dertleşme, evli bir adamın bir kadınla aşırı samimiyeti normal karşılanmaz.

Bence olayı biraz daha sıkı takibe almalı, ne oluyor ne bitiyor anlamalısın. Hemen kocana "ne iş, ne oluyor" diye sorma, uyandırma. İnkar edecek ve yapacaksa da gizli yapacak.

Ben bir sakınca görmedim. Anladığım kadarıyla sen yokken o varmış. Yıllar geçmiş, sende o da herkes birbirini tanıyor. Eşinde sosyal bir insanmış. Sen 5-10 kişiden değilde 1 kişiden rahatsız olmuşsun. Yani o da abartılacak durum değil. Onla görüşmese, bu sefer sonraki ilk bayandan rahatsız olacağını düşünüyorum.

Senden önce de arkadaşlarsa zaten aralarında bir şey olsa olurdu. Demek ki sevmemisler hoslanmamislar ve arkadaşlar bu kadar basit. Kalbini bosuna karartma bence.
Ben de her gün gorusurum her derdimi bilir ben de onunkini. Bazen esime sinirlenip erkek gözüyle şöyle bakayım derim o da bana haksizsam kızar sacmalamayın diye
Ki cidden bir gün bile a hoş çocuk aslında demedim.
Bazen en yakın arkadaşım erkek olabilir. Bugune kadar seni rahatsız etmdiyse kız da düzgün biriyse cidden bozma aralarını yazık günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…