EŞİMİN SAMİMİ KIZ ARKADAŞI

yani bu kızı bi türlü aşamıyorum.eşim dediğim gibi inanılmaz arkadas delisi bi insan

ay hiç beceremem ole seyleri:)))

buralardan nhiç bişey öğrenemedin mi ayol :)

çok ciddiyim çaktırmadan aralarını boz derim.alelade yaparsan kötü sen olursun...

kız arkadaş amenna ama SAMİMİ olunca çaparozluğa bağlarım ;!

eşimin kotu bi niyeti oldugunu sanmıyorum.whatsup konuşmalarını hep okudum çaktırmadan gayet normal kanka muhabbeti bişey yok yani

Şahsen bende hoşlanmam böyle bir arkadaşlıktan benimde eşimin olamaz tamam benden önce arkadaş olabilirler ama benden sonra o kadar samimi olamaz ne demek benim bilmediklerimi arkadaşı bilecek yok öyle bir şey aynı şekilde senin öyle bir arkadaşın olsa ne yapar acaba

eşimin kotu bi niyeti oldugunu sanmıyorum.whatsup konuşmalarını hep okudum çaktırmadan gayet normal kanka muhabbeti bişey yok yani

O zaman kıza durustce senle yakın olmak istiyorum de. Belki o da tepkiden cekiniyodur. Seninle zamanla samimiyet kurar.
Ne bileyim benim arkadaşım değerlidir ve eşi de değerli olsun isterim . Onunla da samimi olmak isterim. bizi ayırip aramizi bozsa üzülürüm. Ne bileyim keske benim arkadaşım da evlense de beraber gezsek çocuklarımız olunca onlar da kanka olsa falan ne güzel olur. Ne gerek var cinsiyet farkliligini fesatliga yorup bir arkadaşlığı yikmaya..
Elbet her zaman esiniz daha samimi arkadaşı olur kaç sene sonuçta ama siz de onunla bqg kurabilirsiniz bence.

canım ben onu kaç kere aradım çok güzel konuşuyoruz ama o beni hiç aramaz direk eşimi arar bi plan yapılacaksa

Seni değil de eşini araması gayet normal. Asıl arkadaş olan onlar. Sen eş kontenjanından dahil olmuşsun. Çok iyi dostluklarda bu tip sorunlar çıkabiliyor maalesef. Bence çok sorun yapma. Benim de çocukluğumdan beri tanıdığım çok iyi bir dostum var. O da evli ben de evliyim. Elbette eşlerimizle de görüşüyoruz ama yani çok nadirdir hatta neredeyse hiç yoktur onun benim eşimi ya da benim onun eşini aramam. Çünkü asıl dost olan biziz. Ama bu durum şimdiye kadar onun eşini de rahatsız etmedi, benim eşimi de. Bunu bir çeşit kayındostluk gibi düşün. Yani nasıl kayınvaliden ya da eşinin ailesinden başka biri senin de ailen oluyor ama asla eşine oldukları kadar yakın olamıyorlar sana, dostluklarda da aynısı geçerli.

Bu kadar arkadaş canlısı biri de çok vıcık biri olur ya gözümde canlandı da şimdi...

Normal bir kız arkadaşı olabilir ama sürekli dertleşme, sürekli görüşe felan bende kaldıramazdım...

Kesin bir çizginizi koyun siz ortaya bence...

Çok fazla samimiyet beni de kıllandırır. Tabi ki herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir hatta olmalı ama biraz fazla samimiyet gördüm ben de burda.
He ne kadar iyi niyetli büyük bir dostluk olursa olsun karısının iç huzurundan önce gelmemeli, al karşına güzel güzel anlat kafana taktıklarını. Ona göre bir yol izlesin eşin.
Çünkü aşırılık var bu kadar iç içe olunması normal değil. Aklını bulandırmak istemem ama ben de eşimin aynı böyle çoook yakın arkadaşıydım 4 yıl boyunca. Uzun süre arkadaşlıktan başka bişey hissetmedik birbirimize ama bir anda duygusal yakınlaşmalar olmaya başladı vs vs. İlla her arkadaşın arasında bu olur demiyorum ama azcık uzak kalsın, can sıkmasın

canım ben onu kaç kere aradım çok güzel konuşuyoruz ama o beni hiç aramaz direk eşimi arar bi plan yapılacaksa

Benim arkadaşım da esimi aramaz pek.
Nedeni de bana içini daha rahat dokebiliyor olmasi anlıyorum da ben onu. Senelerin arkadaşlığı alışkanlığı.
O da msela evlenmesini kafaya çok takıyor. biri red ettiyse eşime söylemek yerine bana söylemeyi tercih eder.
Dusununce çok normal
Falsosuna gormediysen boşuna üzme kendini bence.

İyi bi insan olabilir ama ateşle barut bu olmaz arkadaş. Senin erkek arkadaşın olsa hoş karşılayacak mı allasen.

ay ben bole bişey desem k
ıyamet kopar evde demedim gerçi hiç:)

Bence boş yere kendini üzüyorsun.
Arkadaşlığın cinsiyeti olmaz diyenlerdenim.Kız da ailesi de çok iyi,gittiğimde çok iyi davranıyorlar diyorsun.Kız sorunu olduğunda tabi ki seni değil arkadaşını,dostunu arayacak.Aralarında birşey olmadığının farkındasın,olsaydı zaten olurdu senden önce.kız kötü niyetli olsa yine tetikte ol derdim de öyle bir durum da söz konusu değil.
Eşimin biz evlenmeden önce vardı can dostum dediği bir kız arkadaşı .çok da güzel bir kızdı üstelik hiç de sorun etmedim çok da severdim kendisini ama kız evlendi yurt dışına taşındı.Şimdi daha az da olsa görüşüyorlar.
Olmayan şeyi eşinizin aklına sokmayın,aklınızı da kötü düşüncelerle bulandırmayın.Arkadaşlığın cinsiyeti olmaz .

Sizin esinizle aranizdaki yakinligi merak
Ettim ben acikcasi. Sizin bilmediklerinizi
Ne diye o kiz bilebiliyor? Aralarindaki paylasim cok fazla. Ki bence bu bile aralarinda baska turden bi yakinlasma olmasa da benim istemeyecegim birsey. Es olarak benim once gelmem lazim. Bu konularda sizin esinize nasil bir yaklasiminiz oluyor

Eşinizin sorunlarını sizden önce bir başkasının bilmesi sizi rahatsız etmez miydi?

10 yillik dostlarmis. Siz anlatiyorsunuz karekteri duzgun iyi insanlar diye. Size karsida yakin ilgiliymis.

Eger sizi suphelendiren bir sey olduysa bilemem duygusal bir yakinlasma hissettiniz mi?

Yok eger sirf arayip sormalarindan gorusmelerinden rahatsiz oluyorum derseniz bence ayip edersiniz. Hayatinizda ki insanin gecmisinde onemli bir yere sahip. beni aramiyor esimi ariyor diye yakinirsaniz haksizlik olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…