- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
valla ben yerınızde olsam başlarım sana da arkadasına der gerısını sız getırın...konuştum evet saçmalama yazık çok arkadaşı yok yazık kıza şu bu ay hayatta laf dedirtmez
Evli insanların karşı cinsle bu kadar yakın arkadaşlıklar kurması sakıncalı olabilir. Her şeyin bir sınırı olmalı. Sizinkisi sınırı oldukça geçmiş görünüyor. Konuşup uyarmanız lazım.kızlar kafamı karıştıran bi düşüncem var.bakalım siz ne diyeceksiniz.eşim yapı olarak cana çok yakın aşırı sosyal cıvıl cıvıl bi insançok da sevilir sayılır.dostları için canını verir.ben ona gore daha sakınıim.sorunum şu eşimin yaklaşık 10 senelik bi kız arkadaşı var.bende evlendiğimizde beri tanıyorum tabi ki.arkadaşı 32 yaşında evlenmemiş fakat evlenmeyi çok isteyen çok hanım hanımcık bi kız evine ne zaman gitsem çok ilgilidir.karakterli düzgün bi kız.ailesi de çok iyi insanlar onlarda bana çok iyi davranır.kafama takılan konu şu messela kızın adı ayşe olsun.ayşe tatile gider askım ayşe ler dönmüş mü tatilden derim.o da evet askım dün döndüler ya da yok daha dönmediler işte şu yuzden bu yuzden diye anlatır.yani kısaca kızın hayatında olan herseyi bilir.hastahaneye götürür dertleşir her işine koşar.ama ben soz zamanlarda bundan artık rahatsız olmaya basladım.mesela bu kız benim de arkadasım ama beni hiç aramazhep eşimi arar ne yaptın ne ettin diye.ben kendimi sanki mecburi görüşülen biri gibi hissediyorum hep.mesela arkadasının çalıştı ilçeye gitse kesinlikle yanına uğrar arar sorar.oda onu arar tabi.ama ben nedense bi köşede dururum hep.onun morali bozuk olsun eşiminde morali bozuk olur mesela.ben iyice rahatsız olmaya basladım.asla geri kafalı bi insan değilim ama bilemiyorum işte...
Bu kadar arkadaş canlısı biri de çok vıcık biri olur ya gözümde canlandı da şimdi...
Normal bir kız arkadaşı olabilir ama sürekli dertleşme, sürekli görüşe felan bende kaldıramazdım...
Kesin bir çizginizi koyun siz ortaya bence...
Bu durum rahatsız edici olsa da kendi kendinizi şişirmeyin.Buradaki yorumlardan da gaza gelip yolunda giden evliliğimiz çıkmaza sürüklemeyin.Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama yılların alışkanlığı olmuş bu kızla dertleşme durumu,zamanla azalır.Derdi olduğunda sonradan bile öğrenseniz yanında durun,çözüm üretin keşke ilk bana gelseydin diyin ama bunu neden en son ben duyuyorum şeklinde azarlar gibi yapmayın.zamanla ilk dertleşmek isteyeceği siz olursunuz.Bazı erkekler dertlerini eşlerine açmayı sevmiyorlar,evdeki huzuru bozmamasak adına. benim ki de aynıydı zamanla değişti.Ben eşimi neredeyse 20 yıldır tanırım 7 yıllık da evliyim.Eşinizin sorunlarını sizden önce bir başkasının bilmesi sizi rahatsız etmez miydi?
Cok yerinde bir tespitYalnış yönlendirmek istemem herkesin hayatı farklı, fakat ben olsam ortalığı yikardim çoktan. Madem bu kadar değerli arkadaşlıkları, evlenmeseydi o zaman.evlendikten sonra bitmiştir o iş.
Ya görüşmeyi kesmeli yada bu is bitmeli
Böyle biri daha vardı yakın zamanda.Arkadaşı kıyafetine kadar karışabiliyordu. O geldi aklıma
Tamam anlarım arkadaştır. Zor gününde yanında olur.Birbirlerinin sıkıntısına da koşar. Dostluk böyle günler için var. ama herşeyin bir sınırı olmalı diye düşünüyorum.
Yani arkadaşı üzgünse eşiniz evinde yuvasında , karısının yanında neden moralsiz moralsiz otursunki?
Ne saçma şey.
Ben doğru bulmuyorum bu kadar samimiyeti.
Nasıl bu kadar rahat anlatabiliyorsunuz? Siz evli misiniz gercekten??O konuyla burada anlatılanlar çok farklı.
Cinsiyetten bagımsız bir şekilde iki erkek önde sohbet edip, kadın cocukla arkadan koşturuyor olsaydı o konuda yine benzer yorumlar yapılırdı.
Ya da cocuklarının dogum günü erkek kankaya göre ayarlanılsa, iptal edilse vs.
Konu sahibi,
kıskanmanızı anlıyorum fakat bir süre sonra aralarında birşey olmadıgı ve olmayacagına kanaat getirip bu duygudan kurtulmanız gerekirken siz o kadını hala rakip görüyorsunuz.
Eşinizin geçmişteki sırlarını bilen erkek kankası gibi düşünün. Bugun iş yerindeki huzursuzlugunu paylastıgı mahalle arkadaşı gibi görün.
Eğer eşinizin sizinle bazı seyleri paylaşmamasından şikayetciyseniz bunu o arkadasından bahsetmeden eleştirin.
Örneklerinizi ayşe üzerinden veriyorsanız "onun adı ahmet de olabilir, farketmez" diyerek belirtin ki sizinle kurdugu dialogun kopuklugunu salt bir kıskançlık krizi olarak görmesin, çözüm üretsin.
Amacınız, o arkadaşını tamamen hayatınızdan çıkarması ise buna eşiniz uyarsa o kadın adına sevinirim. Eşiniz karakterli durur ve uymazsa o zaman evliliginizle ilgili sıkıntı yaşarsınız, zamanla kıskanclıklarınız da artar, sizin adınıza üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?