EŞİMİN SAMİMİ KIZ ARKADAŞI

Benimkinin çok eski ve yakın olmasa da bir kız arkadaşı vardı, beni de tanıştırdılar arkadaş olduk. Benimkinin asla samimi kız arkadaşı olamaz o ayrı. Kız o günden sonra benimkini aramadı zırt pırt hep bayramdır şudur budur bana mesaj attı buluşulacaksa beni aradı. Beni muhatap aldı yani. Herkes hemcinsini muhatap almalı saygısı ve kötü niyeti yoksa. Böyle ince şeyleri düşünemiyor olabilir kız ama ben kötü de diyemedim. Siz içinizi ferah tutun.

Edit: sonrakileri görmemişim. Ne demek kenarda bakmak onlar dertleşirken. İçinizi ferah tutmayın. Gerekirse ağızlarının payını vermekten çekinmeyin.

şimdi bole size sorunca acaba bu kız kendini hep acındırıyor mu eşim ondan mı dayanamıyor bu geldi aklıma

eşlerimizin kız arkadası olması normal, mesela ben de eşim de calısıyoruz ve calıstıgımız ortamda erkekler var byanlar da var. bu iş arkadaslıgı daha cok günlük oluyor.
şöyle düşünüyorum birde gecmişten gelen arkadaslıkları olabiliyor.
üni'den mesela.
bnm eşimin üniversiteden arkadası var,onlarla görüşmesi konusması bayramlarda onlara telefon etmesi bnirahatsız etmez,ama iş hayatını tatilden neden erken döneceklerini dahil bilmeye geldiyse acıkcası ben de rahatsız olurum.
bu konuda size hak veriyorum.
eşinizle konusun.
muhtemel ya sacmalama ne alakası var kafanda yazmıssın diyecek ,ama ona bayanlar böyle hisseder deyin.
bi yerden kıvırın.
siz daha onemlisiniz. ve o da sizin eşiniz.

Evli insanların karşı cinsle bu kadar yakın arkadaşlıklar kurması sakıncalı olabilir. Her şeyin bir sınırı olmalı. Sizinkisi sınırı oldukça geçmiş görünüyor. Konuşup uyarmanız lazım.

Aynen rahatsiz edici!!
bende eşimin konuskan Şakacı halini seviyordum ama tek derdi dikkat çekmek bayanları guldurmek ! !

boşarım net.
resmen aralarına girmiş gibisiniz midem kalktı ya
size bunu hissettirmeye hakları yok evlenselermiş madem bu kadar birbirleri olmadan yapamıyolar
arkadaşmış,he.

Böyle biri daha vardı yakın zamanda.Arkadaşı kıyafetine kadar karışabiliyordu. O geldi aklıma
Tamam anlarım arkadaştır. Zor gününde yanında olur.Birbirlerinin sıkıntısına da koşar. Dostluk böyle günler için var. ama herşeyin bir sınırı olmalı diye düşünüyorum.
Yani arkadaşı üzgünse eşiniz evinde yuvasında , karısının yanında neden moralsiz moralsiz otursunki?
Ne saçma şey.
Ben doğru bulmuyorum bu kadar samimiyeti.

Eşimin önceliği benim, eşim de benim önceliğim. Erkek kadın aile farketmeksizin ilk sıraya beni koydu, diğer insanlarla ilişkilerini benden kalan zamanlarında yürütüyor. Erkek/kadın farketmeksizin ihmal edilmek istemezdim. Araya başkasının sıkışmasından hoşlanmazdım. ültimatomu verirdim

Hoş bir durum değil.
Kadın yada erkek farketmez evlilikte arkadaşlıkları
mesafeli bir seviye de tutmak gerekir.

İsterse 20 yıllık arkadaş olsunlar
sağa sola eşim götüremez.
Ben eşime beni şuraya bırak, şuraya götür demiyorum.
Her yer otobüs, minübüs, taksi :)
atlarım giderim.
Morali bozuk olur evet paylaşırsın, dinlersin
Teselli eder geçersin.
Saatlerce avutmak falan..
Birde senin bilmediğin şeyleri onun bilmesi.
Çok fazla benim için.
Kendim yapmam, eşim yapıyorsa da sorun haline getiririm
yani bu bir gerçek.

Eşinizin sorunlarını sizden önce bir başkasının bilmesi sizi rahatsız etmez miydi?
Bu durum rahatsız edici olsa da kendi kendinizi şişirmeyin.Buradaki yorumlardan da gaza gelip yolunda giden evliliğimiz çıkmaza sürüklemeyin.Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama yılların alışkanlığı olmuş bu kızla dertleşme durumu,zamanla azalır.Derdi olduğunda sonradan bile öğrenseniz yanında durun,çözüm üretin keşke ilk bana gelseydin diyin ama bunu neden en son ben duyuyorum şeklinde azarlar gibi yapmayın.zamanla ilk dertleşmek isteyeceği siz olursunuz.Bazı erkekler dertlerini eşlerine açmayı sevmiyorlar,evdeki huzuru bozmamasak adına. benim ki de aynıydı zamanla değişti.Ben eşimi neredeyse 20 yıldır tanırım 7 yıllık da evliyim.
Eşinizi en iyi siz bilirsiniz rest çekme durumunda durduk yere aranız bozulabilir.

12 yıllık bir erkek arkadaşım var.. Çoğu şeyimi hatta hemen hemen her şeyimi bilen Ben bu konuda daha olabilir bakıyorum.

Senin arkadaşların eşini arıyor mu?Kız esinin arkadaşı tabiki eşini arayacak.Benimle mecburi arkadas gibi demissin öyledir zaten hepimiz için sevgilimizin esimizin arkadaşları mecburi edinilen arkadaslar.
Evlenmeden önce sorun yapsan bi derece hakvericem de şimdi mi aklına geldi kıskançlık yapmak valla bi garipsin.
O kızla aralarında bi şey olacak olsa 10 yıldır tanışıyorlarmış zaten olurdu sen yokken.Hiç buradaki yorumlardan gaza gelip boşuna olay çıkarıp komik duruma düşme derim ben

Cok yerinde bir tespit

Demek ki sizden öncede aynı düzeyde bir arkadaşlık ilişkileri vardı. Evlendikten sonra bir anda değiştiremezler ki bunu. Sizin şu durumda verdiğiniz tepkiler ters teper. Gıcık bir durum anlıyorum. Ama aşırıya giden hareketler yapmadıkları için bir şey de denilmez ki. Şimdi hep onun nereye gittiğini ne yaptığını biliyorsun deseniz artık anlatmamaya başlar size. Konuşmaması saklaması daha çok üzer sizi. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir durum oluşmadıysa çok kurcalamayın bence.

O konuyla burada anlatılanlar çok farklı.
Cinsiyetten bagımsız bir şekilde iki erkek önde sohbet edip, kadın cocukla arkadan koşturuyor olsaydı o konuda yine benzer yorumlar yapılırdı.
Ya da cocuklarının dogum günü erkek kankaya göre ayarlanılsa, iptal edilse vs.

Konu sahibi,
kıskanmanızı anlıyorum fakat bir süre sonra aralarında birşey olmadıgı ve olmayacagına kanaat getirip bu duygudan kurtulmanız gerekirken siz o kadını hala rakip görüyorsunuz.

Eşinizin geçmişteki sırlarını bilen erkek kankası gibi düşünün. Bugun iş yerindeki huzursuzlugunu paylastıgı mahalle arkadaşı gibi görün.

Eğer eşinizin sizinle bazı seyleri paylaşmamasından şikayetciyseniz bunu o arkadasından bahsetmeden eleştirin.
Örneklerinizi ayşe üzerinden veriyorsanız "onun adı ahmet de olabilir, farketmez" diyerek belirtin ki sizinle kurdugu dialogun kopuklugunu salt bir kıskançlık krizi olarak görmesin, çözüm üretsin.

Amacınız, o arkadaşını tamamen hayatınızdan çıkarması ise buna eşiniz uyarsa o kadın adına sevinirim. Eşiniz karakterli durur ve uymazsa o zaman evliliginizle ilgili sıkıntı yaşarsınız, zamanla kıskanclıklarınız da artar, sizin adınıza üzülürüm.

Nasıl bu kadar rahat anlatabiliyorsunuz? Siz evli misiniz gercekten??
Diyelim ki eşiyle sizin dediği gibi konuştu, kıskançlık krizi olarak düşünse ne olur ki??? Tam aksine kıskançlık krizi olarak düşünmeli bence.zaten eşi sürekli diger kadını savunuyormus yok şöyle böyle.sizin soyledikleriniz gibi yapsa konu sahibi,kocası onu hiç tinlamaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…