Eşimin Sapkın arkadaşı

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
35
Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Eşimin bir arkadaşı var ismine Murat diyelim. Bu Murat gece güdüz pavyonlara takılan bir çocuk.
Eşim demiş napıyon falan buda pavyondayım hadi gel sende demiş. Eşimde işim olmaz biliyorsun yazmış.
Oda hadi hadi burda olsan gelirdin demiş.
Gece uyandırdım silceksin o çocuğu dedim tamam dedi.
Çünkü bu ilk değil bu çocuğun muhabbeti.
Şimdi de 20 yıllık arkadaşımı silemem sen çok abarttın sanki gittim falan dedi.
Bende sen uyarmazsan ben uyarırım dedim. Eğer yle bişey yaparsan bende seni herkese rencide ederim dedi.
Bende uyarmadığı sürece eve gelmeyeceğimi söyledim.
Tamam git mahkemeye aç davayı falan dedi.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?

Nasıl bu kadar rahat restleşebiliyorsunuz?
Boşanmayı hemen dile getirmek üstelik böylesi basit bir olayda kolay mı yahu?
Vallahi aklım almıyor!
Tabiki abartmışsınız. Eve gelmeyeceğim de ne demek? Biz sevgili olmamıza rağmen restleşmiyoruz.
Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler, bilmem bir yerden tanıdık geldi mi?
Yapmayın lütfen, sakin olun azcık.
Arkadaşının çağırdığı yerlere gitmiyorsa, sık görüşmüyorsa sorun yoktur bana göre. Gerekirse uyarsın, ben evliyim bana bu tarz mesajlar gönderme, eşimle aramızda sorun oluyor desin.
Restleşmeye HAYIR :)

Canım bence abartmamışsin 3 aylık evlisiniz en güzel dönemleriniz eşıni oyle kisilerden uzak tutmak en dogrusu birde utanmadan davet etmis esini Hep boyle arkadaslar yuzunden yoldan cikiyolar zaten birgun ona uymayacagini nerden bileceksin ama esinde biraz sert cıkmış onun açısından haklı arkadasini biranda silemez ama seni rencide ederim falan demesi dava ac demesi 3 aylık evlilıginiz icin bana normal gelmedi. Tatlıya bağlanmıcak bırsey degil ama dava ac demesi bunkadar basit mi yanı diye dusündurdu

Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Eşimin bir arkadaşı var ismine Murat diyelim. Bu Murat gece güdüz pavyonlara takılan bir çocuk.
Eşim demiş napıyon falan buda pavyondayım hadi gel sende demiş. Eşimde işim olmaz biliyorsun yazmış.
Bende sen uyarmazsan ben uyarırım dedim. Eğer yle bişey yaparsan bende seni herkese rencide ederim dedi.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?

bence direk bu sekilde konusman ters tepmis tehdit etmek hic hos degil birde yapamayacagın biseyi (yani illa yaparsın ama yapması kolay olmayan diyelim) böle pat diye sölemek en ufak biseyde giderim demek hos degil. bizede sölense bizde böle tepki veririz eminim.

Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
Mevzu ne kolay boşanmaya gelmiş sanki evlilik değil evcilik oyunu

önce bir sakin sakin konuşun anlaşın değil mi

Eşine güvenin yok mu?
Tamam erkeklere güven de olmaz eyvallah ama!
Ewi terkedecek kadar duruma getirme bence...

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyeyim diye boşuna dememisler

Keşke böyle hemen boşanma lafı edilmemiş olsaydı
Çünkü belli bu konudan bosanipmaz ama
Sürekli şunu yaparsan bosanirim bu olunca bosanirim diye sürekli soylenip ama bosanmayinca komik oluyor
Bir süre sonra ilişki lackalasiyor

Ne kadar basit ağzından çıkıyor bu boşanma lafı .s
Eşinle düzgunce konuş restleşince ister istermez konu buyuyor.

abartmışsınız kesinlikle..
eşiniz gitmemiş işim olmaz demiş.. arkadaşını neden silsin..
sizin eşinize mi kendinize mi güveniniz yok..

abartmışsınız kesinlikle..
eşiniz gitmemiş işim olmaz demiş.. arkadaşını neden silsin..
sizin eşinize mi kendinize mi güveniniz yok..

Bunun saygıylaalakası var daha ziyade, evli adama hadi kalk pavyona gel diyen adam senin evliliğinin de karının da pul kadar değeri yol gözümde diyo özetle

Arkadaşlar pavyon ne biliyorsunuz dimi, Ankara pavyonları falan meşhurdur anlatılanları dinlemişliğim video falan izlemişliğim var sarı tutku yazın bir de siz izleyin

20 yıllık arkadaşı olduğu için Eşinizin;yani 5 yasindan beri arkadaslarmis,sizin demenizle çıkarmaz hayatından. Böyle bir msj atmaya cekinebilir durup dururken belki ama, bidaha böyle bir durum olduğunda güzelce konuşur dusuncesini anlatır. Arkadaşlıkları mesafeli ve düzeyli devam edebilir.adam demiş zaten gelemem diye.niye böyle abartili ve gereksiz triplere girdiniz ki?Eşinizin kendi aklı yokmu arkadaşı kandirir diye korkuyorsunuz ?sizin öyle kötü bir Huyu olan arkadaşınız olsaydı 20 senelik, bir anda onu silermiydiniz?ozlemezmiydiniz ?empati yapın lütfen. Eslerinizi malınız gibi görmeyin.

Eşiniz zaten "işim olmaz" demiş.
Arkadaşıyla görüşmesini istememişsiniz, olabilir.
O zaman bunu emir vererek, inada bindirerek değil tatlı dille rahatsız olduğunuzu anlatarak yapın.
Evi terk etmeniz de hiçbir şeyi değiştirmez.

Back
X