Eşimin sararmış donu

Ya şu migdem bulandı diyenler konu başlığını okur okumaz keşke hiç konuyada girmeden ciksalardi. Diğer yorumlar gayet yerinde okurken çok güldüm. Bı kere böyle biseye denk geldim diye adamdan iğrenecekte değilim gözümle görüyorum kendine yaptığı bakımları o benim koca ayım 🤗 ama artık sidikli koca ayım 🤣 bazen sadece gülüp geçilebilir bu geceki moralde benden size olsun
Doğru sidikli koca ayı zaten hepimiz aynı fikirdeyiz muhtemelen konu zaten eğlenmelik açılmış konu

ama herkes ayı sevecek diye bir şey yok biz daha çok özbakım becerisi puanı pek iyi olan insanları tercih ediyoruz

ilkokul anaokul karnesine falan bakıcam artık gelişim önemli

yaşından geri kalmasın

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Eşim işlerken şeyini ben tutarım şekerim

Ya şu migdem bulandı diyenler konu başlığını okur okumaz keşke hiç konuyada girmeden ciksalardi. Diğer yorumlar gayet yerinde okurken çok güldüm. Bı kere böyle biseye denk geldim diye adamdan iğrenecekte değilim gözümle görüyorum kendine yaptığı bakımları o benim koca ayım 🤗 ama artık sidikli koca ayım 🤣 bazen sadece gülüp geçilebilir bu geceki moralde benden size olsun

Yani dert gibi dert değil evet.
Ufak bir sidik meselesi.
Bi 70 derecelik işi var.
Bi tarafları kokup durmuyosa okey 😅😂
Ama yine de bu gecelik eğlence için teşekkürler, iyi güldüm 😁

Sidik böbrekten vücut dışına atılana kadar sağlıklı tamam mı
Şimdi zararlı olmasa neden atalım dimi ama
Şimdi beyin fırtınası zamanı yoğsam olmayacak

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Çok afedersiniz kirli oldugu ıcın mı sararmış, kendıne sarı don mu almıs?
Çekmecesinde temız don bulunuyor demenızden, onu sararana kadar giydiğini mi anlamalıyız? 🤮

Oldu bi de ağzına besleyip doydukdan sonra ıslak mendille sileyim.
3 yaşında mı kocanız?

Doğru sidikli koca ayı zaten hepimiz aynı fikirdeyiz muhtemelen konu zaten eğlenmelik açılmış konu

ama herkes ayı sevecek diye bir şey yok biz daha çok özbakım becerisi puanı pek iyi olan insanları tercih ediyoruz

ilkokul anaokul karnesine falan bakıcam artık gelişim önemli

yaşından geri kalmasın

Yani dert gibi dert değil evet.
Ufak bir sidik meselesi.
Bi 70 derecelik işi var.
Bi tarafları kokup durmuyosa okey 😅😂
Ama yine de bu gecelik eğlence için teşekkürler, iyi güldüm 😁
Yok asla kokmaz yani ben terlesem ben kokarim ama o asla kokmaz . Başıma böyle bişey gelince konu açmak istedim çünkü başka derdim yok birazda dedim komiklik olsun çünkü konuları okurken derdim olmadığı halde ben efkarlaniyodum 😄

Evet hatta keseliyorum banyoda arada kafasına taşta vuruyorum ....
Daha neler sabah işe giderken kendi kiyafetini kendi alıp giyiyor yok bide sabah kalkıp giydireyim sizde donun rengine kadar söylediniz pes sararana kadar duş almıyor mu veya illa sizin mi demeniz lazım

Ağda yapıyorsa ayı olmaz ki 🤷
bir dahakine o sarı donu kafasına geçirin 😁

Bu kaçıncı Don konusu. Canım çekiyor ben de mi açsam ne yapsam eşimin donu diye. "Eşimin donunun bana yaptığı oyun" başlık da bu olsun.

Ben eşimin donunu değiştirmem kendi yapıyor ayaklarını da yıkamam. Öz bakım becerilerini kazanali çok olmuş.Hoppa

Belki biraz tepki çekebilir ama ben eşime veririm eşimin oto lastik bayissi var ve çalışanlarındayla omuzomuza çalışır yani çok yorulur terler her akşam temiz atlet baksirini veririm ha yeri geldiğinde ayaklarını bile yıkarım oda bana masaj yapar ütüye yardım eder çocuklarla ilgilenir yani demek istediğim bunu bı görev gibi düşünmeyin neye ihtiyacınız varsa birlikte yapın

Back
X