Eşimin sararmış donu

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
eşinizin eli yokmu yoksa don giymesinimi bilmiyor 😆🤣

Kocanızın sararmış donunu, pisliğini, kokuşmuşluğunu niye bize anlatiyorsunuz?
Kişisel bakımdan bile habersiz bir adamla nasil sevişiyorsunuz?
Bu mesajın neyine komik emojisini veriyorlar anlayamıyorum.
Baştan sona iğrenç bir konu.
Kocanız da iğrenç, düşünceleri de iğrenç her şey leş gibi.

Bu standartlarınız için sizce de BDV biraz avam bir platform değil mi?
Biz şahsen alışığız burda don okumaya ve üzerine bi ton gereksiz muhabbet döndürmeye.
Bu düzeyde bir mizahla ihya oluyoruz 😅🤘

Biz şahsen alışığız burda don okumaya ve üzerine bi ton gereksiz muhabbet döndürmeye.
Aynı şeyi bir kere eslerinde görseler hiç te yorumlardaki gibi davranmayacaklarına o kadar eminim ki sadece okuyorum gülüyorum ve geçiyorum 😄

Bdv de gezmiyordum. Yeni mesajlara baktim bunu gördüm. Kocası rüyalanan bir kadının dertli konusu sandım. Bir sey olmaz dert etme cok normal demeye gelmistim. Içerik bambaşka bir şeymiş. Bu kadar pisliğin döküleceğini düşünemedim.

Bdv de gezmiyordum. Yeni mesajlara baktim bunu gördüm. Kocası rüyalanan bir kadının dertli konusu sandım. Bir sey olmaz dert etme cok normal demeye gelmistim. Içerik bambaşka bir şeymiş. Bu kadar pisliğin döküleceğini düşünemedim.
Çok iyi niyetli siniz ama neye niyet neye kısmet işte 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
G*tünüde yıkamamı istermisin diye sorsaydın keşke 😒

Valla benim eşim sabah işe gidince ben yataktan kalkmam. Evde kahvaltı etmez restoranda çalışıyor. Elbiselerini genelde kendisi alır giyer. Ben fazla karışmam özel günlerde ben hazırlar ütülerim veririm. Sizin eşiniz tembellikte zirve yapmış. Birde kendi pasaklığının suçunu size atıyor.

Back
X