Eşimin sararmış donu

Bu ne igrenc konu ya midem bulandı adamın Tekin'in cisten sararmış çamaşırından bize ne daha farklı anlatabilirdiniz sadece karısının kilodunu vermesi gerektiği kısmını mesela

Tabii ki böyle bir şey bekleyemez. Ama karşılıklı olarak olması gerektiği gibi birbirimizden temiz olmayı beklemek hakkımız. yani burda beklentisi karşılanmayan sizsiniz o değil. Bir don kaç günde sararır ya kaç gün giyilmeli ki ıyk

Başlık da çok şey böyle, hani sonbaharda yaprak sararır düşer üzerine şiir yazılır; şiir gelecek gibiydi;

EŞİMİN SARARMIŞ DONU

Sararmış donlar, solmuşlar birer birer
Kocam dediğim adam, benden don ister.
Donunun takibinden ben mi sorumluyum?
A dostlar, bu dertle bu gece uyur muyum?

Beyaz slip donlar çamaşır suyuna yatırılmalı,
Ne olur ne olmaz onlara büyüteçle bakılmalı,
Hadi kocacığım uzat o narin bacaklarını,
Donunu yıkadım, bir de giydirmez miyim?

Sararmış don dediğin nedir ki gülüm, gönlüm sarardı,
Kocam donunu sepete değil, ömrümün ortasına çıkardı.
Ah slip don, beyaz don ak don;
Bütün renkler aynı hızda kirlenirken birinciliği sen aldın.
Başlık da çok şey böyle, hani sonbaharda yaprak sararır düşer üzerine şiir yazılır; şiir gelecek gibiydi;

EŞİMİN SARARMIŞ DONU

Sararmış donlar, solmuşlar birer birer
Kocam dediğim adam, benden don ister.
Donunun takibinden ben mi sorumluyum?
A dostlar, bu dertle bu gece uyur muyum?

Beyaz slip donlar çamaşır suyuna yatırılmalı,
Ne olur ne olmaz onlara büyüteçle bakılmalı,
Hadi kocacığım uzat o narin bacaklarını,
Donunu yıkadım, bir de giydirmez miyim?

Sararmış don dediğin nedir ki gülüm, gönlüm sarardı,
Kocam donunu sepete değil, ömrümün ortasına çıkardı.
Ah slip don, beyaz don ak don;
Bütün renkler aynı hızda kirlenirken birinciliği sen aldın.
Sararmış dona güzelleme 😂

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
O donu kafasina geçiririm temizleyip katlayıp koyuyorum daha nolsun. :deli:

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?

Ya bunu utanarak söylüyorum ama benimki de şahsi temizliğini çok ihmal ediyo son zamanlarda.
İlk yıllar iyiydi çocuktan sonra b.ka sardı.
Ona noğluyosa.
15 kilo aldı.
Bi de ter membağı değil gibi gitmiş polyester ev kıyafeti almış.
Naylon kumaşta ter kokusu.
A n l a y a m a z s ı n ı z . . .
Koktuğu zaman uzak durduğum için bazen bana özel duş alıyo, sağolsun😅 ama onu bu yürekli davranışından ötürü ödüllendirdikten💃 sonra yine aynı😁
Duşundan parfümüne giyiminden ütüsüne kadar özenli adam gitti, evde bi amca dolanıyo şuan.
Dün kavga ettim hatta bu yüzden.
Sizinki de geçici bi durum olabilir mi?
Şahsen şuan öyle düşünüp teskin ediyorum kendimi.

Ya şu migdem bulandı diyenler konu başlığını okur okumaz keşke hiç konuyada girmeden ciksalardi. Diğer yorumlar gayet yerinde okurken çok güldüm. Bı kere böyle biseye denk geldim diye adamdan iğrenecekte değilim gözümle görüyorum kendine yaptığı bakımları o benim koca ayım 🤗 ama artık sidikli koca ayım 🤣 bazen sadece gülüp geçilebilir bu geceki moralde benden size olsun

Back
X