Eşimin sararmış donu

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Ben vereyim dediğim zaman ben daha ölmedim der eşim 😂 sizinki ana kuzusu olarak mı yetişmiş de bekliyor

Ben sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştım 😄 ama ona asla okutmam yorumları yerin dibine girer zaten paylastigimi bile soylemicem 😄
Bencede yorumları göstermeyin😁

Linçlenecek bişey yok. Eşimin adı sanı budur diye belirtmedim zaten. Buna da pek ifsalanmak denmez 🙂
Hiç belli olmuyor o işler buradan birini sırf anlatım dilinden tanıdım bir tanıdık çıkabilir yani gene de siz bilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Banyodan çıktığında herseyi utulu bir sekilde yatagin uzerinde hazir olur. Bu günlük uyguladigim birşeydir. Duzensiz bir adam degildir ama ben bunu yapiyorum.

Aynı şeyi bir kere eslerinde görseler hiç te yorumlardaki gibi davranmayacaklarına o kadar eminim ki sadece okuyorum gülüyorum ve geçiyorum 😄
Bir kere olan bir şey ise adamı neden dalga konusu yapıyorsunuz. Zevk mi alıyorsunuz bu durumdan ?

Çok iğrenç gerçekten.
Koskoca adamlara neden çamaşırlarını donlarını hazırlayıp verelim ya
İstiyorsa evlenmesinler anaları hazırlasın
Midem kalktı

Bu adam her gün işe gidip gelince duş almıyor mu?
Hayır hiçbir şeyini vermiyorum. Hatta birkaç kere benim temiz çamaşırım kalmamış dedi. Sepet orada makine orada yıka bi zahmet dedim. Yıkıyor asıyor katlıyor.
Sabah normalde ondan önce kalkardım şu an çalışmadığım için uyanmıyorum bile ses yaparsa kızıyorum 🙄
Sizin yaptığınızda doğru değil. Adam yakın zamanda sizi eş değil, aynı evde yaşadığı arkadaşı gibi görebilir.

Eşim tüm gömleklerini ve pantolonlarını ütüler asarım, kendisi sabah işe giderken hangisini giymek istiyorsa giyinir. Her gün çamaşırlarını değiştirir. Kirliye attıklarını düzenli olarak yıkarım. Sabahları elimden geldiğinde tostunu çayını yapar önüne koyarım, çoğu zamanda gelir başıma bir öpücük kondurup bugün kalkma uyu der. Evlilik fedakarlık işidir fakat sizin eşiniz kendi leşliğini size bağlamış çok garip.

Back
X