Eşimin sararmış donu

Ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten. Eşimiz çalışıyor ve biz evdeysek neden onun ev işlerini yapmasını bekleyelim. Yani ikimizde çalışıyorsak tabi ki ev işlerini daha çok paylaşırız ❤️ burada demek istediğim erkektir paşadır beydir her dediği yapılmalı değil2. Bazı arkadaşlar olayı çok farklı yerlere çekmeye başladılar çok acayip gerçekten.

işte ben de o mesajda bundan bahsettim. Ben çalışırken onun kirlisini bana yıkması saçmalık. Ben farkedersem ben yıkarım. Ama o farkettiğinde bana seslenmesi tamamen iş yıkma, bencillik, çalışsa da onun görevi diye genlerine bir şekilde kodlanmış olması.
bir de işini yapmak var donunu eline vermek var. Bu yani çok abartı.

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Allah'ım bu gözler daha neler okuyacak niye verecem eline donunu ayaklarını yikacam şükür sağlıklı iyi ayaklarınıda yıkar donunuda alır değiştirir 🤣 hastalık ayrı ama hasta olsa yataklara düşse gerekirse ayaklarında yıkanır üstü de değiştirilir ama bu kadar yüz vermeyin bırakın kendi yapsın alıştırmayin

Zaten her iki taraf çalışıyorsa kadın herşeyi yapmalıdır, erkek yapamaz edemez demedim ben. Evdeyim çalışmıyorum, kocama çamaşırını kendin yıka, sabah giderken ses yapıyorsun diye bağıranlaraydı sözüm. Lakin sanki mesele eşinizin donunu neden vermiyorsunuz eline demişim gibi lanse edilmeye başlandı 😄 her neyse, saygılar ❤️

Zaten her iki taraf çalışıyorsa kadın herşeyi yapmalıdır, erkek yapamaz edemez demedim ben. Evdeyim çalışmıyorum, kocama çamaşırını kendin yıka, sabah giderken ses yapıyorsun diye bağıranlaraydı sözüm. Lakin sanki mesele eşinizin donunu neden vermiyorsunuz eline demişim gibi lanse edilmeye başlandı 😄 her neyse, saygılar ❤️

o mesaj benimdi hanımefendi. Ve çalıştığım dönemden bahsettim. ❤️

şu an da gebeyim ve pandemi dolayısıyla çalışmıyorum.sabah erken kalkmak istemiyorum. Eşimin ses yapmasına kızıyorum sabah. Hayatımda ilk defa evde oturuyorum gebeyim tadını çıkarmaya çalışıyorum. Asla kalkıp eline gömleğini veremem.
Sevgiler ❤️

Duş almadan 5 dk önce de çamaşırımı değiştirsem yine giyemem çıkarttıgımı

Nasil temiz hissediyor bu insanlar merak ediyorum ya
Bende dayanamadim annesine sikayet ettim hani ailesinde boyle sey olsa anlarim kadin o kadar titiz temiz bi kadinki, o da cocukluktan oyle alistiramadim temiz olmaya dedi sen alistir😁
Ben gunde 2kere filan deyisirim banada diyoki niye bu kadar deyisiyon nasi kirleniyoki😂😂

Bende dayanamadim annesine sikayet ettim hani ailesinde boyle sey olsa anlarim kadin o kadar titiz temiz bi kadinki, o da cocukluktan oyle alistiramadim temiz olmaya dedi sen alistir😁
Ben gunde 2kere filan deyisirim banada diyoki niye bu kadar deyisiyon nasi kirleniyoki😂😂
Annesine hak verdim ( kv hak verdim inanamiyorum 😂 )
Ergen bi oğlum var bende ona cocuklugundan beri hijyeni öğretemedim 🙁

Benim erkek kardesimde oyleydi ama vallahi kocamdan cok fazla temiz. Bide kocam herkesten iyrenir kimsenin yaptigi yemeyi yemez falan😂

Hay Allahım ya koca adamın eşinden beklentisine bak. Şu kocaların iş yerindeki arkadaşları ve onların el-ayak yıkayan hanımları 🤪 Hayır nerede bu hanımları besleyip büyütüyorlar acaba? Kaç yaşımdayım daha bir tane böyle hanımla karşılaşmadım 😂😂 Eşinize söyleyin haftada 2 kere bu hanımlarla online toplaştırsın sizi. Şayet gerçekse o zaman bi düşüneceğim bu söylediklerini dersiniz. 😁Tabi ki hepsi külliyen palavra! Yok karıları donunu veriyormuş hatta giydiriyormuş, ayağını-totosunu yıkıyormuş, ağzına da besliyormuş. Tabi buna her gece beni ihmal etmez her işi yapar, hanım of bile demez diyeni de var. Reklam geçiyorlar kendi aralarında sonra geliyor böyle kocalar evde hanıma poz kesiyor 🤣🤣🤣
O zaman sende ver birkaç örnek milletin kocası hanımını kuş sütüyle besliyor bi dediğini iki etmiyor; eve tutmuş 2 kadın biri temizlikte diğeri yemekte, kuaförden çıkmıyorlar, kartları limitsiz gönlünce alışveriş yapıyorlar. Sen ne zaman onlara benzersen bende o zaman sarı donunu beyaza çalarım dersin :KK70::KK76::halay:

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
O sonradan olan bisey degil erkeklerde biraz yetişme tarziyla alakali yani doğuda anadolu bolgelerinde cogunlukla anaları bu şekilde yetiştiriyor cayina kadar karistirip eline veriyorlar erkeklere itaat pohpohlama erkek yapmaz hesabi sonra karilarindanda boyle analık bekliyorlar da ben sicak bakmiyorum pek gerek yok

İÜİronidir diye avunuyorum. Donunu ben vermem yani temizliği pisliği kendisini ilgilendirir.
Hele ben her sabah kombin yapıp asıyorum esyalarını kalkınca corap nerde don nerde gomlek var mı ugrasmasın dıye :KK53: :KK70:

Back
X