- 5 Ekim 2020
- 14.951
- 41.229
- 598
- 36
- Konu Sahibi Yaseminncik
Ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten. Eşimiz çalışıyor ve biz evdeysek neden onun ev işlerini yapmasını bekleyelim. Yani ikimizde çalışıyorsak tabi ki ev işlerini daha çok paylaşırızburada demek istediğim erkektir paşadır beydir her dediği yapılmalı değil2. Bazı arkadaşlar olayı çok farklı yerlere çekmeye başladılar çok acayip gerçekten.
işte ben de o mesajda bundan bahsettim. Ben çalışırken onun kirlisini bana yıkması saçmalık. Ben farkedersem ben yıkarım. Ama o farkettiğinde bana seslenmesi tamamen iş yıkma, bencillik, çalışsa da onun görevi diye genlerine bir şekilde kodlanmış olması.
bir de işini yapmak var donunu eline vermek var. Bu yani çok abartı.

O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
		 hastalık ayrı ama hasta olsa yataklara düşse gerekirse ayaklarında yıkanır üstü de değiştirilir ama bu kadar yüz vermeyin bırakın kendi yapsın alıştırmayin
 hastalık ayrı ama hasta olsa yataklara düşse gerekirse ayaklarında yıkanır üstü de değiştirilir ama bu kadar yüz vermeyin bırakın kendi yapsın alıştırmayin 

her neyse, saygılar
 her neyse, saygılar  

Hayır nerede bu hanımları besleyip büyütüyorlar acaba? Kaç yaşımdayım daha bir tane böyle hanımla karşılaşmadım
 Hayır nerede bu hanımları besleyip büyütüyorlar acaba? Kaç yaşımdayım daha bir tane böyle hanımla karşılaşmadım