Iyi bir kuafore git yaptir kurtul canim. Benim esim de sari saca bayiliyor gerci ben yillardir dogal haline biraktim ama cogu erkek boyle zaten. Ilgisini ikiye katlarsin boylece. Bildigim kadariyla sari sac icin bir sefer degil bir kac sefer gerekiyor. Bir seferde yapmaya calistilarsa ondan yanmistir
Ben olsam boyatmazdım. Oda sarı saça çok meraklıysa sarışınla evleneymiş.
Sende kaslı sarışın erkeklere bakıpta iç geçir onun yanında.. Belki anlar ozaman.
Ben de boşnağım buarada..
Canım sen eski eşi kıskanıyor olmayasın ?
Belki eşin özellikle sarışınlara bakmıyor ama sana öyle geliyor.
Sen de açık tenli ve renkli gözlüymüşsün.
Böyle birine de kim olsa sarı saç yakışır der zaten.
O kadar dert ediyorsan saçlarını açık kumrala boyatıp biraz gölge attırabilirsin.
Baktın hoşuna gidiyor röfleyle ufak ufak açtırırsın.Zaten biraz açsan bile eşine sarışın görünürsün.
Yani komple sarı yaptırıp saçını yaktırmana gerek yok.
Misal Gülse Birsel'i kime sorsan sarışın der ama saçında çok az sarı var.
saçın yanık mı hala ? tam olarak ne renk şimdi ?eşimin ilk eşini hiç kıskanmadım tek sorun saç eşimin sarı saç sevmesi ve ilk eşinin saçlarını sürekli sarıya boyatması offf aglamaktan helak olddum evlendigimden beri ölücem üzüntümden
Saçın tam siyah boyalıysa hemen açmak sakıncalı diye biliyorum.
İyi bir kuaföre gitmen yerinde olur.
Bir de gerçekten dert edilecek bir durum değil.
Arkadaşımız,komşumuz bile sana şu yakışır dese olabilir belki diyoruz.
Eşimiz dediği zaman alınmanın manası yok.Sonuçta kimin için süsleniyoruz:)
saçın yanık mı hala ? tam olarak ne renk şimdi ?
Bu kadar üzülme bence. Bir tür fetiş durum bu.
Sarı saça düşkün olması seni beğenmediği , sevmediği anlamına gelmiyor.
Sen yine onun gözünde çok çekicisindir mutlaka.
Mesela ben de çok esmer tenli erkeklerden hoşlanıyorum ama yarın öbür gün açık tenli birini sevip evlenebilirim.
Evlendiğimde yine esmer tenli erkek tutkum devam edebilir. Bu durum hiçbir şey için sorun yaratamaz.
Başka kadınlara bakması, bön bön bakıyorsa çok ayıp.
Onun dışında hepimiz başkalarına bakabiliriz ama abartmadan, öylesine olabilir ancak.
Aklından bir şey geçirmeden falan ...
saçın hala yanıksa ve kapatmak için koyu renge boyattıysan hiç bi işlem yaptırma çok yıpranmış saç kopar, kopmayan yeri de plastik gibi uzar ve kalitesiz görünür. bence kendi saçın gelene kadar boyalı kısımları yavaş yavaş kestirip kurtul. sonra kumral tonlarında bi dip yaptır önce üstüne bi kaç paket balyaj attır. sarı saçı bi günde yaptırmaya kalkarsan hem çom yıpranır hem gözün alışık olmadığı için senin de hoşuna gitmeyebilir. anadolu yakasında bağdat caddesine giderim senin yerinde olsam, belki biraz tuzlu olur ama en azından sonuç muhtemelen daha iyi çıkar. dandik kuaförden güzel bi sarıyla çıkman zor gibi geliyo bana. balyaj her ay yaptırıcağın bişey değil iyi bi yere git saçını baştan iyi oturtsunlar. tekrar tekrar aç kapa yaptırma.
iyi de sen sacini boyayinca esine sarisinlar cirkin gelmeyecek ki, yine cekici gelecek. kendini harap etme bosuna sariya boyamakla olsaydi ilk esi "eski" olmazdi.[/
aslında mantıken öyle ama insan sevdigi şeyi eşinde görmek ister ben erkekte kısa saca bayılırım esimde bilir ve hep saccını kısa kestirireski esi sacını biz evlndiktnen sonra boyadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?