eşimin sarı sac takıntısı beni öldürüyor

Yaş olarak eşinden baya küçükmussun. Güzel olduguna eminim. Eşinin çocuğu annesinin doldurusuna geliyor gibi... olur normaldir..

Ancak özgüvenini bitirme. Eşin korksun elinden kaçırırim çıtır karımi diye.... sarı saçı dene ama begenmezsen geri dön. Pataklarim bak kocanii...başkasına bakmasin.. kusura bakma ama çıtır karisi varken aaaa salak mi ne...

normal ona bişey diemem kimse bi baskasını annesinin yerine koyamaz
valla hakediyor patakla yaslı baslı kadınlarada bakıyo sacı önemli yeterki sarı olsun cirkin güzel yaslı genc önemli deilgecen gün uzun saclı zayıf bi adam bayan sandı herhalde sacına bakıyordu bende dedimki adamın saclarına bak ne kadar bakımlı kıpkırmızı oldu o adammıymış dedi düşün yani
salak salak valla salak bıktım biri deseki bu işkence biticek şimdi gel cıkar giderim yaptırma o derece bunalttı beni

eşimin ilk eşini hiç kıskanmadım tek sorun saç eşimin sarı saç sevmesi ve ilk eşinin saçlarını sürekli sarıya boyatması offf aglamaktan helak olddum evlendigimden beri ölücem üzüntümden

Ağlamaktan helak olduğunuz şebebe bakın şaşkınım
Evlendiğinizden beri sırf saçınızı sarı yapamadınız diye mi öleceksiniz üzüntünüzden
Allah başka dert vermesin yahu,ne bu sarı saç sevdası
Boyatırsınız elbet vakti zamanı gelince
Bu arada ben olsam saçlarımı asla eski eşin saçları sarı diye boyatmazdım
Şimdi siz diyeceksiniz ki onunki sarı diye değil,eşim sarı seviyor diye boyatacam
Kesinlikle ruhunuzdaki boyatma hevesiniz eşiniz değil,kıskançlık iç güdüsüyle hareket ediyorsunuz
Sizi beğenen böyle beğenmiş,sağlık sıhhat olsun da gerisi boş !

canım gittim diyosun ama öyle koyu saçı ilk seferde sarıya çevirmeye kalkan kuaför iyi bi kuaför değildir. ton ton açması gerek. ilk ay kumral. 2. ay açık kumral 3. ay daha açık şeklinde olmalı. birde arkadaşların dediği gibi. mesela açık kumral yap aralara balyaj attır uçlar daha yoğun olsun ohhh mis.

yarın gidiyim diyorum sacım yıpranmadan hangi renge kadar acılır ona göre 2 ay aralıklara actırırım canım .inş istedigim gibi olur

Herkes sevdiği insana güzel görünmek ister elbette de bu kadar takıntı yapmanız biraz acaip olmuş.

Tek sorunun saç olduğuna emin misiniz? Sizi rahatsız eden bir şeyleri sarı saç meselesine yüklüyor olabilir misiniz?

Bu arada nacizane önerim, siz güzel bulmuyorsanız saçınızı boyatmamanızdır; saç boyatmak saçı çok yıpratan ve sürekli yaptırmanız gereken bir olay... Yani şimdiki aklım olsa hiç o kadar uğraşmazdım, hele ki sarıyla diyeyim, anlayın...

20 yasindasin ve bir yillik evlisin
esininde ikinci evliligi hatta 4 yasinda cocugu var ve sizinle yasiyor

ne kadar hizli yasiyorsunuz bazi seyleri
esinizin sari sac takintisi size evlenirken yokmuydu ?
sarisin bir genc kizla evlenseydi
ne diyeyim Allah baska dert vermesin

sarışın bile olsalar oyanmış sarı gibi olmuyor.eminim ilk eşinede boyattırıyordur.seninkisinden farkı onun boyanması daha kolay oluyordur

arkadaşım eşinin başka kadınlara baktığını söylüyorsun, bir de sırf o istiyor diye saçını sarıya boyatacağını söylüyorsun. zaten eşin senin saçın sarı olmadığı için bakıyor başka kadınlara. Allah sana yardım etsin gerçekten kendimi senin yerine koyamadım, nasıl bir psikoloji. inşallah saçını boyatınca eşinin gözü senden başkasını görmez. ama sana tavsiye kendi saçının yanında, sarışın bayanların saçını da siyaha boyat. o zaman eşinin hiç bahanesi kalmaz başka kadınlara bakmaya

canım hiç üzülmene değicek bir konu değil inan ki.mesela benim eşimde mavi gözleri beğenir tabi hepsini değil gerçekten güzel olanları beğenir ama gelgör ki benim açık kahverengi-bal rengi arası gözlerim var aynı şekilde bende kumral yeşil ve ya ela gözlüleri beğenirim ama eşim siyah saçlı siyah gözlü yani bu durumlar seni sevmediği beğenmediği anlamına gelmiyor zaten sen sarışın olmaya musaitsin tip olarak yavas yavas boyat birden bire değil az az röflelerle başla zamanla sıklaştırırsın röfleleri sarı saçların olur zor bişey değil bu tabi iyi bir kuaföre git...

Bende beyaz tenli, koyu saçlı (koyu kumral, kestane arası) yeşil gözlüyüm. Ben evde aşama aşama saç rengimi kendim açmıştım, palettenin blond serileri var, saçı çok iyi düzeyde açıyor ve yıpranma çok az oluyor, kesinlikle rahatsız etmiyor yani. Önce açtım, böyle turuncumsu, sarımsı bir renk oldu ben loreal recital pereference boyasından bir renge boyamıştım ama turuncumsu diye çok içime sinmemişti, aradan 1 hafta 10 gün falan sonra tekrar açtım ve bu sefer başak sarısı gibi bir renk oldu saçlarım, bende acayip çiğ durdu yoksa hoş bir renkti bundan dolayı da tekrar boyadım, açık kumral gibi bir renk olmuştu, saçını bu yöntemle açıp sonra kumral, açık kumral tarzında renklere boyayabilirsin.

Son düzenleme:

çocugun annesıne ozenıp onu örnek alması normal canım, sana da tavsiyem boncuk kaynak ya da çıtçıtla uzatıp boyatabilirsin.

canım eşin seni beğenmese niye seninle evlensin, misal ben de uzun boylu yeşil gözlü erkek severim hafif kalıplı olursa tadından yenmez. ama eşime bak alakası yok boyu 180 çok uzun sayılmaz kahve gözlü vücudu hafif kaslı kalıplı değil

ama ben ona aşığım ve beğendiğim erkek tipiyle alakası olmamasına rağmen çok da beğeniyorumm

dışardaki kadınlara bakması onun karakteri. siz isterseniz başak sarısı ve ipek saçlı olun. yine bakacak. olay sizin saçınızın tonu değil. onun kadınlafra bakması.

Son düzenleme:
Tatlım sarışınlara millet olarak hepimiz bakıyoruz :) sallama kendine dert etme eminim eşinin eski eşi sarışın olmasa eşim sarışınlara bakıyo falan diye dikkat etmezdin bile. Koleston açık kumral köpük boya süper:)

Ben olsam boyatmam cunku eski es seni gorunce bana ozenmis diyebilir yada hic dusunmuyo musun sari yaparsam kocamin aklina eski esi gelir onu surekli hatirlar diye? Sarisinlara herkes bakiyo baksin gecsin etrafa bakmayan erkek bence yok tum tanidiklarim bakiyo benim .. Artik kizlar bile bakiyo ama bu istekli sehvetli bi bakis degilse sorun yok dikkatini cekebilir oylesine bakabilir ama kitlenmemeli o kisiye tabii. Varsin baksin sonucta seninle evlenmis bence o kadar takma kendinden odun verme kendini boyle seviyomussun madem baska sekilde kocanin dikkatini cek kiyafetle makyajla sac kesimiyleyada sacini uzat simsiyah yap .. Ben sahsen beyaz tenli simsiyah sacli kadinlari daha dikkat cekici buluyorum bunlari degistir filan .. O cocukta anneligi sactan ibaret sanicak yasta demek sen ona iyi davran ki anneligi senden ogrensin cocugun lafiyla kendini uzmeye degmez durduk yere de kocanin aklina eski esini getirmeye hic degmez bence yaptirma..

valla arkadaşım koyu saçtan sarıya dönmek hiç mi hiç kolay değil saçının yanması da cabası. şöyle söyleyeyim benim saçım 4-5 ay önce falan koyuydu baya hatta siyaha yakındı. ben tutturdum sarı istiyorum diye. ama öylesine öyle eşim seviyor falan diye değil değişiklik maksadıyla her neyse bir gün içinde hep açtırdım hem boyattım. çok garip bir renk oldu. mısır püskülü gibi saçım da fena yıprandı. hem bak kesinlikle yanmadı veya saçım elimde kalmadı. hatta ne kadar güçlüymüş saçın diye bile dedi kuaförüm neyse gerçekten rengi bir tuhaf oldu. 1 ay sonra tekrar boyattım çok açık kahve oldu ve yıkadıkça baya bi açıldı şu anda. ama sor bi daha yaptırır mısın asla derim. bunları yapmadan saçlarım gür ve canlıydı. şu anda hiçbir şekle girmeyen rengi baya açık bir saç oldu. ve biliyor musun pazartesi ne yapacağım. gideceğim kuaföre dipten gelen ne renkse o renge boyat diyeceğim. yani koyu kahve olacağım. çünkü gerçekten saçımı boyatmaktan bıktım.üstelik yıpranması da cabası. verdiğm paraların haddi hesabı yok yani. o yüzden bu vakte kadar sarı dahil her rengi denneyen biri olarak tavsiyem boşuna para harcamaman gerektiği inan bana sarı da kızıl gibi zor bir renk açık tenliysen işin daha da zor. sürekli pür makyaj olmak zorundasın. çünkü sarı ve kızıl saç makyajsız insanı çoooook solgun ve hasta gösteriyor. ama dersin ki ben sürekli bakımlı dolaşabilirim o da senin kararın arkadaşım. benim şahsen artık ne ona verecek param var ne de ayıracak vaktim koyu saç hiç öyle değil bir kalem bir ruj yetiyor canlı durmana. neyse iyi düşünmeni dilerim.

Hepsi ayrı bir cins ben de sarışınım koyu renk boyamamı istiyor
Ama bir saç rengine bağlı olsaydı aşk hiç kıymetli olmazdı anlatıldığı kadar
Eminim eşin seni böyle de beğeniyordur
Benimki beğeniyor mesela ama arada da koyu mu yapsan demekten geri durmuyor
Alınmıyorum
Ben de ikinci eş olucam bu arada ama hiç merak etmemiştim eski karısının saçları ne renk diye
Ama içine çok dert olduysa yavaş yavaş açtırabilirsin canım bir anda olmaz tabi öyle çok zor bir şey de değil gider 3-4 haftada bir dip boyatır, cilalatırsın oh mis gibi sarışın işte sana

esimin kızını okula götüyorum herkesin annesi sarı saclı diger annemde öyle tek sen böylesn dedi...anneler sarı saclı oluyor sen yalandan annesin sacın ondanmı böle dedi ne var bu sacta anlamadım

bence bu kaygıyı yaşından dolayı yaşıyorsun. daha olgun olsan daha özgüvenli olursun. öncelikle karar vermen gerek. eşinin seni değiştirmesini mi istiyorsun, kendin olmak mı? değiştirmesini istiyorsan gidersin iyi bir kuaföre sarışın olursun. ki kalkıştığına göre istiyorsun? istemiyorsan eşinin sana yaptığı hödüklüğü sen de ona yap. o senin yanında başkalarına baktığı sürece sen de başkalarına bak. ama tabii gerçekten sarışınlara ilgisi olduğuna ve onlara baktığına eminsen. bir usanmaz iki usanmaz üçüncüde illa ki dank eder. ve yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…