eşimin sarı sac takıntısı beni öldürüyor

Kendini beğen ve kimse için değişme.
Diğer türlü olduğundan daha güzel görünemezsin. Her beyaz ten yeşil gözlüye sarı yakışmaz. Belki de sizi gösterişli yapan güzelliğinize güzellik katan koyu renk saçtır.
Sanırım siz de koyu rengi seviyorsunuz. Sebebi doğal saçınız olmasından ziyade kendinizi daha güzel hissetmeniz.
O zaman değiştirmeyin kendinizi. :))

esimin kızını okula götüyorum herkesin annesi sarı saclı diger annemde öyle tek sen böylesn dedi...anneler sarı saclı oluyor sen yalandan annesin sacın ondanmı böle dedi ne var bu sacta anlamadım

İlginç... eşinizin ilk eşi çocuğun yanında yalandan anne falan diye yanında birşeyler konuşmuş olabilir gibi geldi bana.
Bu kadar takmayın. Eğer çok dert etmişseniz şartlar müsait olduğunda saçınızı sarı yaparsınız olur biter. Bu kadar kendinizi yıpratacak bir şey yok sonuçta eşiniz sizi beğenmese evlenmezdi değil mi. Boşnak kızları çok güzel oluyor...Eminim çok güzelsiniz.

Sen bu durumdan bu kadar etkilenip, bunu kafana takıyorsan özgüven problemin var demektir.
Ne demek eşinin kızı sarı saçtan bahsedince kötü olmak falan ... :S
Sen her şeye rağmen -onların sarı saça merakı olabilir- ama ben bu halimle de çoookkk güzelim ve kendimden çok memnunum diyebilmelisin.
Diyemiyorsan psikolojik problemin var demektir.
Sağlıklı bir durumda değilsin.
Böyle gidersen eşinle de arana sıkıntı sokarsın.
Bir de onunla da konuş. Başkalarına bakmasın öyle. Ne hissettiğini falan anlat.

daha 20 yasındayım ve röflelerin boyaların yaslı olgun göstericegni düşünüyorum.koyu rengi seviyorum kendimi iyi hissediyorum.ben sarışın olunca o mutlu olucak biliorum.ama ben mutsuz olucam insan sevdigin olugu gibi kabul etmeli ama esinin gözü dışarda olması krsı komşuya bakıck kadar cok yıpratıcı karsıma alıp konuşsam asla söyleyemem sıkılırım küüçk düşmekten korkarım

cnm sen nası erkekte kısa saç seviyosun eşinde sarı seviyo, zevk yani bu. bence bu kadar abartma. iyi bi kuaföre git hem senin için rahat etsin hem kocanın gönlü olsun. benim de eşim beni sarışın seviyo, bu demek değil ki aklı sokakta gördüğü her sarışına kayıyo. biraz takıntı yapmışsın gibime geliyo sarı saç sevmesini eşinin. boşuna üzüyosun bence kendini.

konuşmazmı konuşuyor tabi zaten cocugu alıştırıncaya kadar neler cektim ömrüm gittihalada öyle dinlemiyor beni istemiyor ısırmaya calışyor yemek veriyorum döküyor etrafı kirletiyor bu akşam yemekte yemek takımımın tabagını aldı yere attı takım bozuldu hersey altüst.eşimin beni begendiginide biliyorum herkeste söyler kv.görümcelerim falan saolsunlar.bidahaki yaza kadar sabır acele etmiycem ii bişey olsun en azından kumfral tonlarına gecerim olmadı

Of of sen daha kendin çocuk sayılırsın :)
Çocuk sorumluluğu almak için çok gençsin.
Eşin kaç yaşında peki ?

Birincisi sarı saç bi kadını her zaman( doğal hariç) olgun gösterir... annemden biliyorum,kendimden biliyorum ve çevremdeki birçok sarı yapıp da sonrasında koyuya ya da doğal rengine dönen bayanlardan...

eşinin sarı saç takıntısı olabilir belki ama başka bayanlara bakması hiç hoş değil tabiiki... eğer gerçekten seni seviyorsa saç renginle sevmeyecek herhalde değilmi?? bu çok saçma bi durum çünkü.. önceki eşi sarışın olabilir sana da sarışın ol diye ısrar edemez sen de kendini zorunlu hissetme sakın ve kendine özgüvenini asla kaybetme sen ne istiyorsan öyle olsun saçların... gerçi böyle diyorum ama benimkisi de koyu saça bayılıyor mesela benim kendi rengim de koyu kumral şuan doğal haline bıraktm ama koyu hastası resmen.. sarışın gördü mü itici geliyor ona nerde koyu saç hoşuna gidiyor hemen ben de hem doğallıktan yana ve hem de daha genç gözükeym diye koyu saçlıyım. Yani ben gene de sevgilim istiyor diye koyu olmadm açsam açarım saçımı kendim böyle istiyorum. Sarı saçın artk hiçbir özelliği olmadığını düşünelerdenim sokakta yemin ediyorum baygınlık geldi sahte sarışın kadın görmekten ülkenin %98 i boyalı,röfleli,platin sarısı vs..

hevesini kırmak istemem onun için yazmadm bunları fakat sen kendinde ne görmek istiyorsan onu yap lütfen. Sarışın olucam diye de kasma saçlarını yakmayasın sonra bir de saçlarını kaybetme... ben koyu saçın asilliğini hiçbir zaman bozmayacağını düşünenlerdenim ve beyaz ten yeşil gözlüsün koyu süper olur sana bilemiyorum eşini de anlamak güç saçınlamı evli seninlemi? neyse karar senin tabiki benden bu kadar...

yazık sana yahu 20 yaşında :26:

Of of sen daha kendin çocuk sayılırsın :)
Çocuk sorumluluğu almak için çok gençsin.
Eşin kaç yaşında peki ?

eşim 32 yasında bu konu için annemle defalarca tartıstım sorumluluk alabilicek biri olmadıgımı defalaca söylediki halada söylüyor..oldu bikere sevdim dedim kabulledim ama bazen içime bişeyler oturuyor nefes alamıyyorum

Canım bak bu saç mevzusu için söylemiyorum,yanlış anlama.
Ama çok genç evlenmişsin.Şu an aşıksın,heveslisin vs...
Ama biraz zaman geçince hayata farklı bakmaya başlayabilirsin.
O yüzden çocuk sahibi olmak için acele etme,korunmana çok dikkat et derim.

bende aynı senin gibi düşünüyorum.bıktım artık siyah kaş siyah dibi gelmiş sarı saçlardan vs.bana kalsa alırım 1 kutu siyah boyarım oh mis gibi ama insanın zoruna gidiyor ..biyere gittigimizde simin iç gecirerk bakması ne kdar cirkin olursa olsun sacı için bakıyor ...belki diyorum bende sarıın olunca bakmaz kurtulurum yoksa istemiyorum zaten suratım ölü beyazı gibi bide sarı olursa hayalet gibi dolaşıcam.kısa süeligine belki kumral tonları deneyebilirim ama asla siyahtan vazgecemem

Ben de bayılırım koyu saç rengi ve beyaz tene.
Eminim çok güzelsindir.
O zaman ağlama, üzülme.
İyi bir kuaför bulursan aşama aşama sarıya geçiş yapabilirsin.
İmkansız diyen tiplere inanma. Yapılır ama sabırlı olacaksın, yavaş yavaş açılacak o saç.
Zor bir şey değil. Yani böyle yıpranmanı gerektirecek bir durum değil.
Rahat ol.

saol canım
haklısın cocuk istemiyorum zaten.böyle bir ortamda cocuk dünyaya getiremem.sorumluluk alamam hem eşimin kızı yüzünden sogudum cocuklardan piskolojimi bozdu eşim istiyordu onuda vazgecridim hayat ne gösteriri bilinmez zaman tedbirli olmak lazım

tesekkür ederim içim biraz rahatladı burası cok iyimiş insan içine attıklarını paylaşıyor.yavas yavas yakmadan gözüm alışa alışa yaptırcam bakalıminş olur sabrederim ben nelere sabrediyorum bütün bayanlar cok güzel herkesin ayrı bir güzelligi var ama insan hep kendinde olmayana bakıyor olanları görmüyor

Saçların düzelene kadar sarı peruk kullanabilirsin.Dışarıya çıkarken kullanmazsın
evde takarsın eşinde belki zamanla sarı saçtan sıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…