eşimin sarılma isteği

Kızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
Ayağını neden sıkıyor onu anlamadım benim eşimde arada bir uyurken sarılıyor sanırım bazen uyanınca farkediyorum normalde sarılmaz oda niye böyleler gıcık oluyorum ya...

Sarılmak çpk güzel bence sakin sarıl uyandırmadan sarıl diye uyarın sürekli :)

Bu nedir allasen?
Millet dokununca uyanıyor arkadaş hangi aşamada farkediyormuş acep
Valla zaten acıyla uyanıyorum diyodu direk son aşamayla yaklaşıyormuş,ve çok yorgun oluyormuş o yüzden,sence normal mi demişti bana ben çok öküz bi eşi olduğunu söylemiştim

Kızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
Bizde durum tam tersi
Aynen esim bazen biraz daha oturur ve ben yattim diyelim o gelene kadar icim gecsede tam dalamiyorum ve geldiginde mutlaka sarilsin istiyorum temassizca uyuyorum diye arkasini donup yattiginda icerliyorum insan gelince bi sarilir diye
Oda uyuyon diye se yapmadim der
Ben uyusamda geldigini belli etcek bisey yapsin isterim

Ay aynı ben.. :KK70: Ben de eşimden geç yatarım, yatınca da sarılıp sıkarım. Bayağı bayağı sıkıyorum yani yanağını kollarını, napiim sevgim geliyor :dondurma: Ama o hiç hatırlamaz, gece konuştuklarını falan da bilmez. O yüzden bir sıkıntı olmuyor bizde.. :KK49:

Çok tatlısınız :) Ben de hatırlamıyordum ama canım yanmaya başlayınca sıçrayarak uyanıyorum artık. Geliyor küçük parmağımı sıkıyor koparmak istiyormuş canı la havle güler misin ağlar mısın. Çok tatlıymış ayağım.

Bizde de durum aynı. 7 yıllık evliyiz ne o vazgeçti bu huyundan ne de ben alıştım. Nadiren sabahları trip atar hala bana. “Gece sarıldım sana, tersledin bağırdın bana. Bi daha tövbe sarılmayacağım” der. İki gün sonra yine aynı. Ben de artık pembe yalan söylüyorum. “Aaaa hiç hatırlamıyorum yaaa.. farketmemişim kusura bakma” diyorum.
Benim de uykumun kaçtığı oldu. Bi de sabah verdiyonu var eşimin. Sabah sabah da sarılmak ister. Valla utanmasam karabasan bastı diyeceğim ama diyemiyorum:KK24:
Dertler bu olsa keşke hep:KK9:

Aynen sabahları da oluyor bazen, geçen uyanmış bir sarıldı canım acıdı gene kıpırdayamıyorum öyle sıkı...

Neyse iki gündür sarılmıyor anladı biraz sanırım:)

Benimde çok önceden bi arkadaşım anlatmıştı,eşi o uyurken onu uyandırmadan ilişkiye giriyormuş arkadaşım çok rahatsız oluyomuş ve canı acıyormuş.sizinkş iyiymiş gene o anlattığında çok şaşrmıştım,adamdan hiç memnun değildi kadın,uzun zamandır görüşmüyoruz tabi,şimdi ne durumdalar hiç bilmiyorum.

Bunu da ilk kez duydum tövbeler tövbesi resmen tecavüz bu ama.

Benimkinin de ben uyurken aşkı depreşir saçımı okşar sarılır öper. Gündüzleri sadece gözlerime bakıp güler dalga geçer gibi. Erkek kısmı böyle sanırım bir saatten sonra sevgi akıllarına geliyor

Ay aynısı, gurur mu yapıyorlar nedir sevgiyi gösterince?

Ayağını neden sıkıyor onu anlamadım benim eşimde arada bir uyurken sarılıyor sanırım bazen uyanınca farkediyorum normalde sarılmaz oda niye böyleler gıcık oluyorum ya...

Sevme anlayışı bu, sıkmak can acıtmak hiç sevmediğim şey. Annemden kurtuldum derdim eşim başladı (annem de böyle can acıtarak sever). Geliyor mesela çıplak bacakken şap diye vuruyor çok güzel beyaz beyaz vurmak geliyor içimden diyor bir de gülerek yani...Normalde de çok kibar biridir anlamıyorum ben niye böyle yapıyor.

Çok tatlısınız :) Ben de hatırlamıyordum ama canım yanmaya başlayınca sıçrayarak uyanıyorum artık. Geliyor küçük parmağımı sıkıyor koparmak istiyormuş canı la havle güler misin ağlar mısın. Çok tatlıymış ayağım.
Haha, onu çok iyi anlıyorum. Ben de uyanıkken yapınca bazen eşim boğuluyorum of puf diyor ama garibim yine de sabit duruyor :D

Back
X