• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sayesinde küfüre doydum

çocuklarım gel diyorlar ben hiç biryere sığamıyorum.çocuklarımın evi bana yakın onlarada gidiyorum tabi ama.insan çocuğunun evide olsa rahat edemiyor.

kıyamam ben size ya:70:

haklısınız aslında nekadar çocuklarınızın evide olsa rahat edilmiyor

kendi annemin düşünceside bu yönde çünkü...

Evde bekar çocugunuz daha varmıs tabii onuda düşünüyorsunuz doğal olarak...

Ozaman Allah büyük be teyzem,inşallah size bir yol gösterir

çektiğiniz acıları unutacak kadar çok mutlu olursunuz...

Bakın bizler sürekli burdayız,neye sıkılsanız yazın bizlere...

destek oluruz,dinleriz sizi istediğiniz sürece...:54:

Son düzenleme:
miras için dava açsanız acaba? bi işe yararmı ki? hiç olmazsa kendi evinizde kimsenn kahrını çekmeden yaşardınız...

kıyamam ben size ya:70:

haklısınız aslında nekadar çocuklarınızın evide olsa rahat edilmiyor

kendi annemin düşünceside bu yönde çünkü...

Evde bekar çocugun daha varmıs tabii onuda düşünüyorsunuz doğla olarak...

Ozaman Allah büyük be teyzem,inşallah size bir yol gösterir

çektiğiniz acıları unutacak kadar çok mutlu olursunuz...

Bakın bizler sürekli burdayız,neye sıkılsanız yazın bizlere...

destek oluruz,dinleriz sizi istediğiniz sürece...:54:

saol kızım benimle konuşmanız beni dinlemeniz bana en büyük mutluluk sizin gibi tatlı dilli kızları çok severim.hepinizi çok sevdim.allah ömrünüzü uzun sizleri hep mutlu etsin .allah kötülerinle karşılaştırmasın.

miras için dava açsanız acaba? bi işe yararmı ki? hiç olmazsa kendi evinizde kimsenn kahrını çekmeden yaşardınız...

evet bende hakkımı almayı çok istiyorum.evimi alırım dediğin gibi abimleri aradığım zaman yüzüme kapatıyorlar vermek istemiyorlar.bende davayı memeketten açmam lazimmiş sizlerin bir bilgisi varmı bu yönden ne yapmam gerekli

evet bende hakkımı almayı çok istiyorum.evimi alırım dediğin gibi abimleri aradığım zaman yüzüme kapatıyorlar vermek istemiyorlar.bende davayı memeketten açmam lazimmiş sizlerin bir bilgisi varmı bu yönden ne yapmam gerekli

zaten abimler babam yaşarken onu kandırıp arazinin yarısını üstlerine aldırmışlar.yer kaçırttırmışlar yani.diğer yarısınıda hepimiz paylaşacakmışız ama onuda vermiyorlar

saol kızım benimle konuşmanız beni dinlemeniz bana en büyük mutluluk sizin gibi tatlı dilli kızları çok severim.hepinizi çok sevdim.allah ömrünüzü uzun sizleri hep mutlu etsin .allah kötülerinle karşılaştırmasın.

Amiiinnn cümlemizi

Bildiğim kadarıyla evet memlekete gidip dava açmanız gerekiyor

ve kimsenin vermeme gibi bir yetkisi yok

yasal yoldan payınıza ne düşüyorsa onu alırsınız...

davayı siz açarsınız mal eşit şekilde dağılır herkes payına düşeni alır.

Gençken belki tamam gençlik cahillik insan baş edebiliyor (zor ama) yaşlandıkça yaş ilerledikçe artık birikim birikim zor oluyor..
İçinize atamıyorsunuz..
Artık içiniz öyle dolmuş kii zerre almıyor..
yeterrrrrrr demek geliyor..

İnsan çekeceğini çekiyorsa bari ilerde rahat edeyim istiyor..
çektiğimi deysin bende rahat yüzü görim gibi..
haklısınız sonuna kadar ununuzu eleyip eleğinizi asmışsınız..

Rabbim ıslah etsin yaşını başını almış bir insan eşinizde Rabbim bi hastalık verip elinize muhtaç ederse napıcak bilmem..

Sıkmayın canınızı torunlarınızla vakit geçirin belki içi yumşar onlara kötü örnek olmim diye yapmaz söylemez öyle kötü sözler..

Benim oğlum annemi ve babamı uyarıyor..
Cümleyi yanlış telafuz ettiklerinde..
Yada şive aksanlı konuştuklarında siz yanlış konuşuyorsunuz diyor..
belki bu kücük çocuklardan utanır eşiniz..
utanmalıda..
üzülmeyinn:93:

daha önce de yorum yapmıştım Rabbim size sabırlar versin eşinizide islah etsin.hukuk danışmanları var kk'de oraya bir sorsanız size yol gösterirler.

sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum, bunca yıl nasıl katlanabildiniz böyle saygısız bir insana? şu dakikadan sonra git desen gidilmez, kal desen kalınmaz.. onca yıl uğraş didin, çocuğunu doğur, evini doğrult, annesine hizmet et.. karşılığını da küfrederek versin! bazı adamlardan gerçekten nefret ediyorum kusura bakmayın!
yalnız ermeni kelimesini açar mısınız? küfretmek adına neden size gavur, ermeni diyor ki? bu gerçekten çok ayıp olmuş. yabancı kökenli misiniz?

sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum, bunca yıl nasıl katlanabildiniz böyle saygısız bir insana? şu dakikadan sonra git desen gidilmez, kal desen kalınmaz.. onca yıl uğraş didin, çocuğunu doğur, evini doğrult, annesine hizmet et.. karşılığını da küfrederek versin! bazı adamlardan gerçekten nefret ediyorum kusura bakmayın!
yalnız ermeni kelimesini açar mısınız? küfretmek adına neden size gavur, ermeni diyor ki? bu gerçekten çok ayıp olmuş. yabancı kökenli misiniz?

evet çok doğru kadına çok büyük haksızlık

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X