• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sayesinde küfüre doydum

Annem yasindasiniz yaşadıklarınız icimi yaktı benim böyle bir babam olsaydı annemi çekip alırdım annem değil kayinvaldem bu durumda olsaydı onuda alırdım sizin şimdi asıl dinlenme zamaniniz el adamının kahrını çekme değil Allah yardımcınız olsun öpüyorum ellerinizden

saol yavrum gerçekten yorumlarınızla bayağı içim ferahladım.evet düzelmez ama yaş geçtikten sonra daha çekemiyorum her hareketi daha çok batmaya dı

Keşke elimizden birşey gelse fakat yorumdan öte gidemiyoruz malesef..Çocuklarınız eşinize rest çekse belki biraz dışlandığını hissederse eşiniz daha mantıklı düşünür belki kendini ve sizi nasıl bir duruma getirdiğini anlar...

Annem yasindasiniz yaşadıklarınız icimi yaktı benim böyle bir babam olsaydı annemi çekip alırdım annem değil kayinvaldem bu durumda olsaydı onuda alırdım sizin şimdi asıl dinlenme zamaniniz el adamının kahrını çekme değil Allah yardımcınız olsun öpüyorum ellerinizden

çocuklarım gel diyor ama ben gitmiyorum rahat edemem.yük olmak istemem

kuranda bı ayette yazıyorski eşleriniz kotu olsunlar sız onlara hızmmette saygıda kusur etmeyın yazıyor allah bu dunyada eslerı tarafından zulum goren kadınlara dıger tarafta cennetı vaad etmıs bu kuranda yazan bısey aslında annem yasındasınız gercekten durumunuza uzuldum bosanmayı denesenız ve hayatınıza baksanız sızın ıcın zor olurmu acaba sahsen annem aynı durumda olsa hemen bosanmasını ısterım belkı ayakta duramam dıye korkuyorsunuz ama emın olun bı bosansanız herseydaha guzel olucak sızın ıcın kımsenın bosanmasını ıstemem ama sızın bosanmanız sızın hayrınza olacak benım bı tanıdıgım yıllarca kocasından cektı dayak aldatma ıckı hepsı vardı hıc yuzu gulmedıayrıldgında 45 yasındaydı ayrıldı calıstı kendıne ev aldı suanda cokk rahat tabı cocuklarınında destegı var sıze dıyecegım okı bence bırakın bu adamı

Keşke elimizden birşey gelse fakat yorumdan öte gidemiyoruz malesef..Çocuklarınız eşinize rest çekse belki biraz dışlandığını hissederse eşiniz daha mantıklı düşünür belki kendini ve sizi nasıl bir duruma getirdiğini anlar...

suan konuşmak bana öyle iyi geliyor ki dertleşmek beni anlayanları görmek beni çok sevindiriyor.

teyzecim çok üzüldüm yaşadıklarına.hayatta çile doldurmuşsun resmen.senin yaşadıklarının aynısını yaşayan bir akrabam var.üstelik 73 yaşında.kocası paso söver kadına,hatta o yaşta hala bazen döver.onun bulduğu çareleri yazayım bari sana belki bir faydası olur.
kadın kocasıyla odasını ayırmış onun ayrı kocasının ayı yatak odası var.tvleri ayrı.kadın evin içinde başka bir dünya yapmış kendine.örgüsünü örüyor,kuranını okuyor.kocasını hiç görmüyor ve çok geziyor.başka şehirdeki kızına gidiyor 1 ay kalıyor,ona gidiyor bir hafta kalıyor.habire komşularda kimseyi bulamasa o yaşta çarşı pazar geziyor ne yapsın adamı görmemek için kendini dışarı atıyor.
ama maşallah kadını görsen cin gibi ve sağlıklı.o adama rağmen.gezerek kendini kurtarmış.bence sende git kal evlatlarında 1 hafta da olsa bir ferahlarsın.bir hafta kaldın diye kimsenin huzuru bozulmaz merak etme.hem onlar da sevinir.kendini de düşünmek zorundasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabır versin zor
Bu zamana kadar çekipte buraya yazmanızda bi o kadar ilginç
Sakın yanlış anlamayın kötü bi niyetle söylemiyorum bunları
Demek istediğim madem bu zamana kadar bu adam böyle neden hala ısrarla çekiyorsunuz
Gerçi bu soruyu soruyorum ama vereceğiniz cevabı biliyorum
Çocuklarım olmasa bi dakka durmam
Çevremde o kadar çok insan varki bu cümleleri tekrarlayan ...
Ne diyelim Allah dayanma gücü versin

içim şişti resmen...
Teyzeciğim durumunuza çok üzüldüm.
morelim bozuldu nedir bu biz kadınların çektiği
Boşanın,neden hala çekiyorsunuz vs. demek çok kolay
Yaşayan bilir o işin zorluklarını
ama işte bizimde bu cümlelerden başka elimizden gelen birşey yok.
Ben senin yerinde olsam teyze neolursa olsun çocuklarıma sığınırdım.
Rahat edemesemde giderdim,sonuçta onlar yabancı değil
sizin evlatlarınız,ha onların evi ha sizin eviniz.
Zaten şuanda kendi evinizdede rahat edemiyorsunuz.
Aksi,huysuz bir adamla güne başlayıp,onunlada bitiriyorsunuz...
Gidin çocuklarınızın yanına en azından küfürden hakaretten uzak
daha huzurlu yaşarsınız.

Çocuklarım durumuma çok üzülüyor demişsiniz

peki hiçmi anne bırak babamızı çek gel yanımıza biz ne güne duruyoruz

biz senin arkandayız,sana bakarız demiyorlar merak ettim?

ablacım yazık sana ya,gençliğini vermişsin adama. annesi de ayrı bi dertmiş. bu yaştan sonra rahat et bari. kendine ait bi gelirin falan yok mu? emekliliğin, ne biliyim gidebileceğin bi evin var mı?

bazen geçmişte yaşadıklarımı şuan yaşadıklarımı kağıda yazarım.dünde buraya yazdım zamanınızı harcayıpta okuyup ve bana yollağınız mesajlar için teşekkür ederim hakkınızı helal edin

içim şişti resmen...
Teyzeciğim durumunuza çok üzüldüm.
morelim bozuldu nedir bu biz kadınların çektiği
Boşanın,neden hala çekiyorsunuz vs. demek çok kolay
Yaşayan bilir o işin zorluklarını
ama işte bizimde bu cümlelerden başka elimizden gelen birşey yok.
Ben senin yerinde olsam teyze neolursa olsun çocuklarıma sığınırdım.
Rahat edemesemde giderdim,sonuçta onlar yabancı değil
sizin evlatlarınız,ha onların evi ha sizin eviniz.
Zaten şuanda kendi evinizdede rahat edemiyorsunuz.
Aksi,huysuz bir adamla güne başlayıp,onunlada bitiriyorsunuz...
Gidin çocuklarınızın yanına en azından küfürden hakaretten uzak
daha huzurlu yaşarsınız.

Çocuklarım durumuma çok üzülüyor demişsiniz

peki hiçmi anne bırak babamızı çek gel yanımıza biz ne güne duruyoruz

biz senin arkandayız,sana bakarız demiyorlar merak ettim?

çocuklarım gel diyorlar ben hiç biryere sığamıyorum.çocuklarımın evi bana yakın onlarada gidiyorum tabi ama.insan çocuğunun evide olsa rahat edemiyor.

çocuklarım gel diyorlar ben hiç biryere sığamıyorum.çocuklarımın evi bana yakın onlarada gidiyorum tabi ama.insan çocuğunun evide olsa rahat edemiyor.

anamı çağırırdım ana gel köyde yanlız durma( kızım rahat edemiyorum derdi)evlendim evleneli evime birkere geldi.2 gün durudu(bırakın ben gidiyim derdi)o kadar üstüne düştüğüm halde durmak istemezdi.ozaman ona anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum.anam memlektte olduğu içinde ben sık gidemezdim

Back
X