- Konu Sahibi bensudecan
çocuklarınız yok mu, sizi yanına alacak ya da destek olacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklarınız yok mu, sizi yanına alacak ya da destek olacak ?
ablacım zor ne diyeyim yıllardır aynıysa değişmiyorlar..benim amcamda öyle..yengeme ne küfürler sayar boyunca torunu var kadının hala hergün küfür küfür..ben olsam kaldıramazdım..alışkanlık halinemi gelmiş ne anlamadım çok kızyoruz amcama..yengemde onu deli etmek herşeyi yapıyor ama bu ona küfretmesi dövmesi hakkını vermiyor tabiki..
sormamın sebebi bunca zaman katlanmışsınız tebrik ederim.
keşke size öyle davranmasalar..
çok üzüldüm okuyunca. bol bol dua edin olurmu.![]()
bi şey merak ettim herzamn mı küfür eder yoksa size sinirlendiğin de mi?(ki küfürün hiç bi mazereti olmaz)
Kardeşleriniz,evlatlarınız yardımcı olamazlar mı acaba ? off bilemiyorum ya..
çok üzüldüm elimizde gelen birşey olsa keşke..
hangi ildesiniz kadınlara yardımcı olan kuruluşlar var?
Allah sabır versin, yüreğinize ferahlık..
Anlatılan sıkıntılar karşısında insanın elinden birşey gelmeyince çok üzülüyor.
Söylenebilecekler söylenmiş.. Madem gidemiyorsunuz, mecbursunuz kalmaya, bu yaşa kadarda bu konuda çok konuşmuşsunuzdur, buda kafi gelmeyecekse ; duymamak için elinizden geleni yapın..Çok yanında bulunmamaya çalışın..
Kulaç tıkacı alın teyzeciğim.O farketmeden kulaklarınıza tıkarsınız. En azından duyup yüreğiniz acımaz.. Kavga ettikleri zaman bazı kişiler kendini odaya tıkayıp yüksek sesle müzik dinliyorlarmış kulaklıkla.. Bu tür kaçışlar yapılabilir belki.
Dayak olayı var mı peki ?
anlatacaklar okadar çok fazla ki sayfalar almaz.ağzı hiç boş durmuyor sürekli yemek yiyor televizyonda ne kadar haber varsa teker teker izliyor.misafirin önüne ikram ettiğim biskıvileri bile yiyor beni rezil ediyor.misafir gittikten sonra öyle yapma ayıp dediğim zaman ne ana kalıyor ne baba küfürü sıralıyor.misafirlen ilgilenmiyor televizyonu seyrediyor.bu adam gibi dünyada yok olamaz.apartmanda küfürünü duymayan yok.31 senden beri sorumsuz evde ne eeksik sormaz sadece kendi kendi boğazını düşünür.hergün hamsi yer kahvaltı sofrasında bile hamsi olur.
kaç yıllık evlisiniz nasıl dayandınızki insanın eşi onu anlamaz kötü davranır anlamazsa hayat nası sağlıklı devam edebilirki
küçük yaştamı evlendiniz keşke en baştan ayrılsaydınız 7 görümce kaynana aynı ev üstüne çalışmayan koca üstüne hakaret bütün olumsuzlukları yaşamışsınız ya bu haksızlıkkk