• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sayesinde küfüre doydum

ablacım zor ne diyeyim yıllardır aynıysa değişmiyorlar..benim amcamda öyle..yengeme ne küfürler sayar boyunca torunu var kadının hala hergün küfür küfür..ben olsam kaldıramazdım..alışkanlık halinemi gelmiş ne anlamadım çok kızyoruz amcama..yengemde onu deli etmek herşeyi yapıyor ama bu ona küfretmesi dövmesi hakkını vermiyor tabiki..

ah yavrum bir saat önce yemeğe geldi şimdide kumanda için küfür etti.sebep kumanda

Kardeşleriniz,evlatlarınız yardımcı olamazlar mı acaba ? off bilemiyorum ya..
çok üzüldüm elimizde gelen birşey olsa keşke..
hangi ildesiniz kadınlara yardımcı olan kuruluşlar var?

abimler babamdan kalan araziden pay vermiyor.isteyince suçlu görüyorlar.yerimi isticem diye arayıp sormuyorlar

Allah sabır versin, yüreğinize ferahlık..

Anlatılan sıkıntılar karşısında insanın elinden birşey gelmeyince çok üzülüyor.

Söylenebilecekler söylenmiş.. Madem gidemiyorsunuz, mecbursunuz kalmaya, bu yaşa kadarda bu konuda çok konuşmuşsunuzdur, buda kafi gelmeyecekse ; duymamak için elinizden geleni yapın..Çok yanında bulunmamaya çalışın..

Kulaç tıkacı alın teyzeciğim.O farketmeden kulaklarınıza tıkarsınız. En azından duyup yüreğiniz acımaz.. Kavga ettikleri zaman bazı kişiler kendini odaya tıkayıp yüksek sesle müzik dinliyorlarmış kulaklıkla.. Bu tür kaçışlar yapılabilir belki.

Dayak olayı var mı peki ?

Rabbim size sabırlar versin en hayırlı kurtuluş neyse o olsun.yazık en güzel yıllarınız gitmiş.değer bilen yok ama inanın kalbinizi rahat tutun bu dünyanın bir de o tarafı var size nasıl hesap verecek siz sabrınızın karşılığını elbet alacaksınız oda size yaşattıklarının karşılığını alacak.evlatlarınızın yanında da uzun süre kalınmaz ki.biri evlat diğeri ne kadar evlat denilsede candan kandan değil ki ne düşünülür bilinmez.işte genç kızlara örnek olsun çalışmasanızda bir meslek sahibi olun okuyun.tekrar tekrar sabırlar diliyorum size.

Allah sabır versin, yüreğinize ferahlık..

Anlatılan sıkıntılar karşısında insanın elinden birşey gelmeyince çok üzülüyor.

Söylenebilecekler söylenmiş.. Madem gidemiyorsunuz, mecbursunuz kalmaya, bu yaşa kadarda bu konuda çok konuşmuşsunuzdur, buda kafi gelmeyecekse ; duymamak için elinizden geleni yapın..Çok yanında bulunmamaya çalışın..

Kulaç tıkacı alın teyzeciğim.O farketmeden kulaklarınıza tıkarsınız. En azından duyup yüreğiniz acımaz.. Kavga ettikleri zaman bazı kişiler kendini odaya tıkayıp yüksek sesle müzik dinliyorlarmış kulaklıkla.. Bu tür kaçışlar yapılabilir belki.

Dayak olayı var mı peki ?

dayak yok ama ağzınla hergün dövüyor

Yazık kadınlarımıza yaa

Eee ablacım sen bu adama niye dayanıyorsun hala

Ev için mi maaş için mi

Hiçbiri değmez küfür yemeye bence

İnsan sokaktaki hayvana bile aptal,salak diyemiyor

İnsan eşine söyler mi

At başından da biraz kafanı dinle

İnsanca yaşamak için geldik dünya'ya

anlatacaklar okadar çok fazla ki sayfalar almaz.ağzı hiç boş durmuyor sürekli yemek yiyor televizyonda ne kadar haber varsa teker teker izliyor.misafirin önüne ikram ettiğim biskıvileri bile yiyor beni rezil ediyor.misafir gittikten sonra öyle yapma ayıp dediğim zaman ne ana kalıyor ne baba küfürü sıralıyor.misafirlen ilgilenmiyor televizyonu seyrediyor.bu adam gibi dünyada yok olamaz.apartmanda küfürünü duymayan yok.31 senden beri sorumsuz evde ne eeksik sormaz sadece kendi kendi boğazını düşünür.hergün hamsi yer kahvaltı sofrasında bile hamsi olur.

anlatacaklar okadar çok fazla ki sayfalar almaz.ağzı hiç boş durmuyor sürekli yemek yiyor televizyonda ne kadar haber varsa teker teker izliyor.misafirin önüne ikram ettiğim biskıvileri bile yiyor beni rezil ediyor.misafir gittikten sonra öyle yapma ayıp dediğim zaman ne ana kalıyor ne baba küfürü sıralıyor.misafirlen ilgilenmiyor televizyonu seyrediyor.bu adam gibi dünyada yok olamaz.apartmanda küfürünü duymayan yok.31 senden beri sorumsuz evde ne eeksik sormaz sadece kendi kendi boğazını düşünür.hergün hamsi yer kahvaltı sofrasında bile hamsi olur.

ay inanamıyorum yaaa bukadarda olurmu

kaç yıllık evlisiniz nasıl dayandınızki insanın eşi onu anlamaz kötü davranır anlamazsa hayat nası sağlıklı devam edebilirki

kaç yıllık evlisiniz nasıl dayandınızki insanın eşi onu anlamaz kötü davranır anlamazsa hayat nası sağlıklı devam edebilirki

31 senelik evliyim zaten evilikten hiçbirşey anlmadım.kaynanamla 7 görümcemle aynı evin içinde yaşadım.2 görümcem evliydi ama hergün çoluk çocukla gelirlerdi.kocam çalışmazdı annesinin babasının eline bakardık onlarda hergün yüzüme vurulardı.kendimi sığıntı gibi hissederdim.kaynanam görümcemler iğneleyici laflar sölerlerdi.zaman gelir kavga ederlerdi.

küçük yaştamı evlendiniz keşke en baştan ayrılsaydınız 7 görümce kaynana aynı ev üstüne çalışmayan koca üstüne hakaret bütün olumsuzlukları yaşamışsınız ya bu haksızlıkkk

param yoktu anama bile gidemezdim.ailemle aynı memleketteydim ozamanlar.ne eşim ne kaynanamlar aylar geçsede annene git demezlerdi.anca onlara hizmet ederdim.anam babam abilerim beni arayıp sormazlardı hep ben arardım.her iki taraftanda dışlandım.ama babamı rahmetli babamı çok severdim çok merhametliydi.şehrimi değiştirdim memleketime kardeşlerime uzağım beni senerdir aramıyorlar. babamın hakkını isticem diye korkuyorlar.istedim vermediler telefonda benle kavga ettiler.yan i ne baba ocağında ne koca tarafından yüzüm gülmedi

küçük yaştamı evlendiniz keşke en baştan ayrılsaydınız 7 görümce kaynana aynı ev üstüne çalışmayan koca üstüne hakaret bütün olumsuzlukları yaşamışsınız ya bu haksızlıkkk

23 yaşında evlendim.2 senede nişanlı durdum eşim askerdeydi.ayrılmak istedim ama 2 çocuğum vardı babmın durumu kötü olduğu için(yavrum durumum yok çocukları bırak gel kapım açık dedi)ama ben yavrularımı bırakamadım

Back
X