• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Saygısızlığı

Constantinodino

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
175
26
18
8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor

8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
bu adamı ısrarla baba yapma nedeniniz nedir ?
adam daha hamileliğinizin sorumluluğunu almıyor
çocuk olunca ilgilenecek mi sanıyorsunuz?
küçük çocuklu insanlara sabriniz yoksa kendi çocuğunuza sonsuz sabri nasıl sağlayacaksınız ?

bu adamı ısrarla baba yapma nedeniniz nedir ?
adam daha hamileliğinizin sorumluluğunu almıyor
çocuk olunca ilgilenecek mi sanıyorsunuz?
küçük çocuklu insanlara sabriniz yoksa kendi çocuğunuza sonsuz sabri nasıl sağlayacaksınız ?
Kendi çocuğum başka olur diye düşünüyorum. Bi de şu an bi ilaç bıraktım onun etkisi var. Normalde daha tahammülü biriyim.

Kendi çocuğum başka olur diye düşünüyorum. Bi de şu an bi ilaç bıraktım onun etkisi var. Normalde daha tahammülü biriyim.
valahi başka olacağını hiç sanmıyorum
ben de çocuk hiç ama hiç sevmem tahammül edemem , o yüzden hiç riske girmiyorum
ama asıl konu eşinizin tavrı
sizin ruh sağlığınız adamın umrunda değil farkında mısınız ?
bide adamın çocuğunu tasiyorsunuZ?

bence dik duruşunuzu devam ettirirn yada gelme gitme olaylarına ses etmeyin. eşiniz siz ve aillesine bakış açışı ortada . ya kabulleneceksiniz yada dik duruşunuzu devam ettireceksiniz. kendi ayağınızla eve dönerseniz kabul etmiş olursunuz

Kayınvalidenizde anahtar olduğuna göre yakın oturuyor galiba
Kızı niye size kalmaya geliyor,annesinde kalır

Önemli değil tekrarlayın bunu
Sizin önceliğiniz stresiz bir hamilelik süreci olmalı
SAkin olun bu süreçte
İlk 3 4 ay risklidir
Eşiniz öküz anladığım kadarıyla
Evinizde olmak istiyorsanız gidin evinize
Annenizde olmak iyi gelecekse annenize nazlanın gülün eğlenin
Unutmayın öncelik siz ve bebeğinizsiniz eşinizin öküzlükleri değil

Önemli değil tekrarlayın bunu
Sizin önceliğiniz stresiz bir hamilelik süreci olmalı
SAkin olun bu süreçte
İlk 3 4 ay risklidir
Eşiniz öküz anladığım kadarıyla
Evinizde olmak istiyorsanız gidin evinize
Annenizde olmak iyi gelecekse annenize nazlanın gülün eğlenin
Unutmayın öncelik siz ve bebeğinizsiniz eşinizin öküzlükleri değil
Haklısınız ama inanın elimde olmuyor bazen, yola gittiğimi annesigil de biliyordu ve biri bile vardın mı diye sormadı

Siz hiç aile olamamışınız ki?Sadece o aileye katılmışsınız.Ya kabul edip eve dönecekseniz,yada böyle bir hayat istemediğinizi söyleyip ayrılacaksınız.Başka yol yok.Eşiniz değişmeyecek.
Haklısınız ama inanın elimde olmuyor bazen, yola gittiğimi annesigil de biliyordu ve biri bile vardın mı diye sormadı

Hamile olabilirsin antidepresan kullanıp birakmis olabilirsin ama hamilelik bitene kadar küçük çocuklu misafir gelmesin demen yanlış, kırıcı olmus. Bunu daha güzel şekilde ifade edebilirdin. Bide esinizin yeğeni bu küçük çocuk kim olsa kırılır tabi. Evine geri dönüp eşinle sakince konuşabilirsin

Back
X