• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Saygısızlığı

İçimden bir ses daha öncede eşiniz ve ailesinin bu gereksiz yakınlık içinde olduklarını ama umursamayıp çocuk için uğraştığını söylüyor. Neyse değişmez eşiniz onu söyliyim. Ama tabi sizde değişmez diye taviz vermeyin. Yaşasın anasıyla uzun bi sürede görsün ne kadar zor olduğunu. Ama siz aramayın. Ben bekar halimle çocuk çocuğa uzun süre katlanamıyorum hamilelik gibi stresli bir dönemde hiç kaldıramam şahsen.
Yanlış bulanlar olmuş ama karısı ve çocuğu huzursuz olacağına ablasına en azından hamilelik bitene kadar yatılı misafir olayını istemediğimi huzursuz olduğumu söyleyebilir bu kadar zor değil bu o rahatsız olsa ben söylerdim Hiçbişey benim kendi aile huzurumdan önemli olmazdı ama o öncelikle kendi ailesini önemsiyor. Ne hali varsa görsün dönmicem

Ama habersiz giriyorlar geldiklerinde, kapıyı da çalabilirler biz evdeyiz ki
işte o yüzü siz vermişsiniz
anahtar verilirken koyacaktınız tavrınızı
eşiniz karşı çıkarsa benim annemde de yok.. ne alaka diyecektiniz

dönerseniz anahtar mevzusunu çözün en önce

Hamileyken pat diye evinize gelip kalmalari hic dogru degil. Insan hamileyken kendiyle bile ilgenemiyor. Bu durumu degistiremiyorsaniz firsata cevirin. Gidin odaniza yatin, onlardan da yemek yapmalarini isteyin, gelmisken evi falan temizlesinler.
Esinizin bekarken yasadigi evde yasadiginiz icin de bu sorunlar tetikleniyor. Sonradan onlara dahil olmussunuz gibi davraniyorlar. Yeni bir ev tutsaydiniz keske.
Esiniz adım atmadan siz de atmayin. Biraz burnu sürtsün

işte o yüzü siz vermişsiniz
anahtar verilirken koyacaktınız tavrınızı
eşiniz karşı çıkarsa benim annemde de yok.. ne alaka diyecektiniz

dönerseniz anahtar mevzusunu çözün en önce
Anahtarı eşim ben hayatında değilken vermiş, hala o tek yaşadığı evde yaşıyoruz, geri al dedim almam diyor

Her ay gelselerdi böyle anlayışlı olur muydunuz bilemem, sizin görüşünüz tabiki
Ben genel anlamda misafiri çok sevdiğim için sorun etmezdim. Hoş gelip en fazla 10 gün kalıyorlardır yani ki zaten normal şartlarda kv kendisi geliyordu bu sefer görümce ve çocuğu çıktı yanlış anlamadıysam. Ha bide çok rahatsız oluyorsunuz annenize gidin gelmezler o zaman

Hamileyken pat diye evinize gelip kalmalari hic dogru degil. Insan hamileyken kendiyle bile ilgenemiyor. Bu durumu degistiremiyorsaniz firsata cevirin. Gidin odaniza yatin, onlardan da yemek yapmalarini isteyin, gelmisken evi falan temizlesinler.
Esinizin bekarken yasadigi evde yasadiginiz icin de bu sorunlar tetikleniyor. Sonradan onlara dahil olmussunuz gibi davraniyorlar. Yeni bir ev tutsaydiniz keske.
Esiniz adım atmadan siz de atmayin. Biraz burnu sürtsün
3 gün oldu ne aradı ne sordu adım atmayacak :/

Ben genel anlamda misafiri çok sevdiğim için sorun etmezdim. Hoş gelip en fazla 10 gün kalıyorlardır yani ki zaten normal şartlarda kv kendisi geliyordu bu sefer görümce ve çocuğu çıktı yanlış anlamadıysam. Ha bide çok rahatsız oluyorsunuz annenize gidin gelmezler o zaman
Evet ama gelme sebepleri de çocuğu 5 senedir olan bi durumdan dolayı bizim olduğumuz şehirde ameliyat ettirmek istemeleri, ben hamileyim bulantı vs gibi durumlarla uğraşıyorum ve 5 kiloya yakın kilo verdim bi de ameliyat sonrası bir çocuğu hiç kaldıramam bunu düşünmüyorlar

Evet ama gelme sebepleri de çocuğu 5 senedir olan bi durumdan dolayı bizim olduğumuz şehirde ameliyat ettirmek istemeleri, ben hamileyim bulantı vs gibi durumlarla uğraşıyorum ve 5 kiloya yakın kilo verdim bi de ameliyat sonrası bir çocuğu hiç kaldıramam bunu düşünmüyorlar
Ya ben açıkçası sizin bu gelme konusunu ciddi anlamda sorun ettiğinizi düşünmüyorum. Neden böyle söylüyorum hemen açıklayayım. Yorumları okumamıştım tek tek az önce bir yoruma denk geldim size anahtarı alın yazmışlar herşeye bir olmaz diyorsunuz vs. Evet anahtarın olması saçma madem çok istemiyorsunuz öncelikle kiliti değiştirebilir ve buna uygun bir kılıf bulup söyleyebilirsiniz. Bence çokta rahatsız olmuyor gibisiniz yoksa önce o anahtar mevzusunu halledersiniz iyi günler.

Ya ben açıkçası sizin bu gelme konusunu ciddi anlamda sorun ettiğinizi düşünmüyorum. Neden böyle söylüyorum hemen açıklayayım. Yorumları okumamıştım tek tek az önce bir yoruma denk geldim size anahtarı alın yazmışlar herşeye bir olmaz diyorsunuz vs. Evet anahtarın olması saçma madem çok istemiyorsunuz öncelikle kiliti değiştirebilir ve buna uygun bir kılıf bulup söyleyebilirsiniz. Bence çokta rahatsız olmuyor gibisiniz yoksa önce o anahtar mevzusunu halledersiniz iyi günler.
İlk rahatsız olduğum konu o değil tabiki, eşimin tavrı beni rahatsız eden

İlk rahatsız olduğum konu o değil tabiki, eşimin tavrı beni rahatsız eden
Hanımefendi siz eşinizi tanıyamamışsınız demek ki. Çokta fazla bu adamı süründüreceğinize nedense inanmıyorum. Zaten size böyle hakaret eden adamdan çocuk yapıyorsunuz ki şuan yapan eskidende illaki ya yapmıştır yada meyilli olmuştur bu tarz şeylere neyse size kolay gelsin.

Hamile olabilirsin antidepresan kullanıp birakmis olabilirsin ama hamilelik bitene kadar küçük çocuklu misafir gelmesin demen yanlış, kırıcı olmus. Bunu daha güzel şekilde ifade edebilirdin. Bide esinizin yeğeni bu küçük çocuk kim olsa kırılır tabi. Evine geri dönüp eşinle sakince konuşabilirsin
Her ne olursa olsun bu çocuğu o istedi diye yaptık, ve bana gereken özeni göstermek zorunda adım atacak olan o, böyle devam ederse istediği çocuğu da olmayacak zaten.

Çocuk var nasıl yapayım peki ?
Çocuğu olan/olacak olan insanlar asla boşanamıyor mu?
Ben zaten boşanacağınızı düşünmediğimi belirttim. Boşanmayacaksanız da ömür boyu bu saygısızlıkları göreceksiniz hanımefendi bu çok net sizi üzmek için söylemiyorum ki. Siz hamilesiniz adam kalkmış gitmiş, siz annenize gitmişsiniz hala haklı gibi aramıyormuş bi de.
Ben aynı şeyleri yazsam sizin bana tavsiyeniz ne olurdu?

Çocuğu olan/olacak olan insanlar asla boşanamıyor mu?
Ben zaten boşanacağınızı düşünmediğimi belirttim. Boşanmayacaksanız da ömür boyu bu saygısızlıkları göreceksiniz hanımefendi bu çok net sizi üzmek için söylemiyorum ki. Siz hamilesiniz adam kalkmış gitmiş, siz annenize gitmişsiniz hala haklı gibi aramıyormuş bi de.
Ben aynı şeyleri yazsam sizin bana tavsiyeniz ne olurdu?
Haklısınız, o arayıp sormadıkça ben daha çok sinir stres oluyorum

Eşinizin yaptığı yanlış evet ama küçük çocuklu misafir gelmesin demişsiniz bu çocuk sonuçta bu adamın yeğeni tabi ki gelecek bir diğeride kardeşi gelmiş. Şöyle düşünün eşiniz aynı şeyi size yapsa kardeşiniz ve yeğeninizi istemese ne hissedersiniz? Valla benim eşim ablam ve yeğenim için böyle birşey dese gözünün yaşına bakmadan boşardım herhalde diyelim boşamadım burnundan getirirdim hayatı. Tavrınız çok yanlış ama tabi ki belki size kötüde davranıyor olabilirler bilemiyorum ama yinede küçücük çocuğu istememek yanlış.
eşiniz yeğeniniz eve gelmesin derse bosar mısınız ?
yani düşününce ev adamnda evi olacak çocuk sevmyor olabilir
ben sevmiyorum mesela evlensem eşimin kardesi çocuğu her an bize gelsin istemeyebilirim , gelince uzun kalmalarını da istemeyebilirim
bunun için bosanmakta 🤦🏻‍♀️

Back
X