• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saygısızlıklarına tahammül edemiyorum artık

Alya sultans

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
411
239
18
30
Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda eşim çok farklı davranıyo bana. Annesinin yanında abilerinin yanında bana sayısızca davranıyor bağırıyor falan. Bugün de evin kapısının önünde bana bağırdı kızdı hiç bir şey demememe rağmen. Kızım vardı kucagında bende halı çıkıyordum gittiklerini görünce nereye gidiyorsunuz diye sordum sormamla azar işitmem bir oldu. Annesi de hemen karşı komşunun bahçesindeydi onun yanına gidiyormuş zaten sonradan gidince fark ettim. Ama aşiri derecede kırıldım. Saatlerdir konuşmuyorum madem ki benden bu kadar rahatsızsn bende konuşmam hatta ayrılmak istiyorum fakat gidecek bir yerim yok. Şimdi belki abartma diyeniniz olacak ama bilmiyorum herkesin mi evliliği böyle çok merak ediyorum insan karısını çocugunun annesini neden azarlar anlam veremiyorum. Neden saygı duymaz. Bana biraz akıl verir misiniz şuan çok çaresizim.

Hayır neden sprdunuz
Esimde ben de sinirlensek bile asla ailelerimizin yaninda sesimizi yukseltmeyiz birbirimize . Ne bu saygisizlik ? Adam mi oluyo bagirinca ailesinin yaninda rezil. Altta kalmayin siz daha cok bagirin biraksin bu rezilligi . Olmuyosa da bakin yolunuza
Bende bagırdım ona o öyle yapınca çok sinirlendim çünkü sen neden sokak ortasında bana erkeklik taslıosn deyince bu daha çok bagrdı yok tepemin tasını attırma yok bilmem ne

Hayır neden sprdunuz

Bende bagırdım ona o öyle yapınca çok sinirlendim çünkü sen neden sokak ortasında bana erkeklik taslıosn deyince bu daha çok bagrdı yok tepemin tasını attırma yok bilmem ne
Rezillikten anlamiyo demek ki . Hep mi boyleydi sorunu ne sordunuz mu?

Yok herkesin evliliği böyle değil, siz de stres topu değilsiniz.
Kızınız kaç yaşında, iş güç aile durumunuz nedir ?
Konuşmamayla falan da olacak iş değil, anlayacak bir tipe benzemiyor ne yazık ki.
Evi geçmiş sokak ortasında da böğürüyor .

Yok herkesin evliliği böyle değil, siz de stres topu değilsiniz.
Kızınız kaç yaşında, iş güç aile durumunuz nedir ?
Konuşmamayla falan da olacak iş değil, anlayacak bir tipe benzemiyor ne yazık ki.
Evi geçmiş sokak ortasında da böğürüyor .
8 aylık bir kızım var. Atanamadım işsizim malesef saatlerdir düşünüyorum napcağımı bilmiyorum

8 aylık bir kızım var. Atanamadım işsizim malesef saatlerdir düşünüyorum napcağımı bilmiyorum

Anladım tekrar kumar oynuyor olabilir mi peki , yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali , siz kurcalamayın irdelemeyin bir şey sormayın diye yapıyor sanki.
İletişimi kesmek işine geliyor yani.

Yooo boşan Vala bak hiç abartmıyorsun

Kaçtır gözüme çarpıyor herkese boşan diyorsun. 😂😂😂

Konu sahibi belki çok sorgulayıcı oluyorsunuz veya hesap soruyor gibi soruyorsunuz şimdi bilemiyoruz neden ani çıkışları var. Belki eşiniz öfke problemi olan karaktersiz biri bilemiyorum. Belki annesiyle aranızda bir sorun var ve sizin tahmin edip bilerek sorduğunuzu düşündü de ters cevap verdi. Siz daha iyi bilirsiniz nedenini. Kalbiniz kırılmışsa çözümü eşinizle güzelce konuşup nedenini öğrenmek ve duygularınızdan bahsetmek. Boşanmak için bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu sürekli olmuyorsa çözülebilir bence. Yeterki karşıdaki de değişmeyi istesin.

Kaçtır gözüme çarpıyor herkese boşan diyorsun. 😂😂😂

Konu sahibi belki çok sorgulayıcı oluyorsunuz veya hesap soruyor gibi soruyorsunuz şimdi bilemiyoruz neden ani çıkışları var. Belki eşiniz öfke problemi olan karaktersiz biri bilemiyorum. Belki annesiyle aranızda bir sorun var ve sizin tahmin edip bilerek sorduğunuzu düşündü de ters cevap verdi. Siz daha iyi bilirsiniz nedenini. Kalbiniz kırılmışsa çözümü eşinizle güzelce konuşup nedenini öğrenmek ve duygularınızdan bahsetmek. Boşanmak için bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu sürekli olmuyorsa çözülebilir bence. Yeterki karşıdaki de değişmeyi istesin.
Biliyorum boşanmazlar😂
Sayfalarca yazılacak tavsiyeler verilecek kocasından gelecek bir tatlı söz unutturacak herşeyi yada işim yok bebeğim var toplum ne der vs bahane çok
boşanacak kadın zaten boşanır bu kadarına da tahammül etmez
Kocası değişmeyecek hatta kabalıkları karşılıksız kaldığı için daha da hadsizleşecek
Kadın ise yıllar sonra keşkeleriyle başbaşa kalacak
etrafına bak birsürü böyle kadın bulabilirsin
Değişeni ben bilmiyorum

Biliyorum boşanmazlar😂
Sayfalarca yazılacak tavsiyeler verilecek kocasından gelecek bir tatlı söz unutturacak herşeyi yada işim yok bebeğim var toplum ne der vs bahane çok
boşanacak kadın zaten boşanır bu kadarına da tahammül etmez
Kocası değişmeyecek hatta kabalıkları karşılıksız kaldığı için daha da hadsizleşecek
Kadın ise yıllar sonra keşkeleriyle başbaşa kalacak
etrafına bak birsürü böyle kadın bulabilirsin
Değişeni ben bilmiyorum

O kadar eminim ki. 😀😀

Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda eşim çok farklı davranıyo bana. Annesinin yanında abilerinin yanında bana sayısızca davranıyor bağırıyor falan. Bugün de evin kapısının önünde bana bağırdı kızdı hiç bir şey demememe rağmen. Kızım vardı kucagında bende halı çıkıyordum gittiklerini görünce nereye gidiyorsunuz diye sordum sormamla azar işitmem bir oldu. Annesi de hemen karşı komşunun bahçesindeydi onun yanına gidiyormuş zaten sonradan gidince fark ettim. Ama aşiri derecede kırıldım. Saatlerdir konuşmuyorum madem ki benden bu kadar rahatsızsn bende konuşmam hatta ayrılmak istiyorum fakat gidecek bir yerim yok. Şimdi belki abartma diyeniniz olacak ama bilmiyorum herkesin mi evliliği böyle çok merak ediyorum insan karısını çocugunun annesini neden azarlar anlam veremiyorum. Neden saygı duymaz. Bana biraz akıl verir misiniz şuan çok çaresizim.
Hayır herkesin evliliği böyle değil. Benim eşimde asabidir yeri gelir kızar bağırır, ancak asla ve asla yanımızda birisi varken dönüp ters bile bakamaz. Oyarım o gözlerini.

Aldatıyor olabilir mi? Genelde başkası varsa ona ulaşmada eşini engel olarak gördüğünden kötü davranıyor bu tarz admalar. Tabi en başından beri böyle ise o başka.

Back
X