• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saygısızlıklarına tahammül edemiyorum artık

Anladım tekrar kumar oynuyor olabilir mi peki , yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali , siz kurcalamayın irdelemeyin bir şey sormayın diye yapıyor sanki.
İletişimi kesmek işine geliyor yani.
Soğudum içimden konuşmak bile gelmiyor artık. Bugünki davranışı çok kırdı beni. O yüzden istediğini yapabilir

Soğudum içimden konuşmak bile gelmiyor artık. Bugünki davranışı çok kırdı beni. O yüzden istediğini yapabilir

Ama ucu sana ve kızına da dokunacak sonuçta.
İstediğini yapamaz yani, siz de duygusal düşünmemeye çalışın.
Atanamadınız ama çalışma hayatınız var mıydı daha önce , birikmiş paranız , aileniz nerede ?
Bilemedim kızınızda çok küçük daha , ama siz de çok gençsiniz, kv yakınınız da sanki bir desteği olmaz mı size?

Ama ucu sana ve kızına da dokunacak sonuçta.
İstediğini yapamaz yani, siz de duygusal düşünmemeye çalışın.
Atanamadınız ama çalışma hayatınız var mıydı daha önce , birikmiş paranız , aileniz nerede ?
Bilemedim kızınızda çok küçük daha , ama siz de çok gençsiniz, kv yakınınız da sanki bir desteği olmaz mı size?
Gurbetteyim ben. Ama gidersem kızımı alır annemle babamın yanına dönerim. Benim babam bir günden bir güne bir kez olsn sesini yükseltmedi bana elin oğlu gelmiş saygısızlık diz boyu. Çalışma hayatım var. KV zarardan başka bir işe yaramaz zaten ortalıgı karıştıran da o. Aslında ben burda kalıcı da değilm eşimin tayini çıktı 1 ay sonra gidiyoruz. Eşyalarımj bile toparlamaya başladım. Fakat eşimle son zamanlarda anlaşmamaya başladık. Biz ailesi yüzünden çok şey yaşadık başlarda eşim çok anneciydi ama sonradan bizi tercih etti. Şimdi tam her şey düzene girmişken bu defa da böyle şeyler çıkmaya başladı. Taşınacagz diye çok mutluyken tüm hevesimi mutluluğumu kursagımda bıraktı. Şöyle de bir şeye değinmek istiyorum biz yalnızken çok mutluyuz ben eşim kızım birlkte vakit geçirirse evin içinde eşim üzerimize titrer ama işte bilemedm bu davranışları beni çok kırdı

Gurbetteyim ben. Ama gidersem kızımı alır annemle babamın yanına dönerim. Benim babam bir günden bir güne bir kez olsn sesini yükseltmedi bana elin oğlu gelmiş saygısızlık diz boyu. Çalışma hayatım var. KV zarardan başka bir işe yaramaz zaten ortalıgı karıştıran da o. Aslında ben burda kalıcı da değilm eşimin tayini çıktı 1 ay sonra gidiyoruz. Eşyalarımj bile toparlamaya başladım. Fakat eşimle son zamanlarda anlaşmamaya başladık. Biz ailesi yüzünden çok şey yaşadık başlarda eşim çok anneciydi ama sonradan bizi tercih etti. Şimdi tam her şey düzene girmişken bu defa da böyle şeyler çıkmaya başladı. Taşınacagz diye çok mutluyken tüm hevesimi mutluluğumu kursagımda bıraktı. Şöyle de bir şeye değinmek istiyorum biz yalnızken çok mutluyuz ben eşim kızım birlkte vakit geçirirse evin içinde eşim üzerimize titrer ama işte bilemedm bu davranışları beni çok kırdı
Umarım bir anlık daralma, bunalma ile alakalı geçici davranışlardır..Yoksa ani öfkeyle alınan karar güzel bir yuvayı zora sürükler 😐😐Mutluluğunuz tekrardan daim olsun

Kızınızı falan alamaz siz de biliyorsunuz bunu geçelim.
Eşyaları falan toplamışsınız zaten , yalnızken de çok mutluymuşsunuz bir de o şekilde deneyin madem ne diyeyim.

Ama yine de bir hemcinsiniz olarak söylemeliyim ki,fazla güvenmeyin, gönlünüzü alsa bile ( kırıldım dediğiniz için) aklınızın bir köşesinde dursun bunlar , eğer atanamazsanız da yeni gittiğiniz yerdeki iş imkanlarını araştırın derim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel kapılar açılsın size ve kızınıza.

Eee konuşmadığını kırıldığını görünce birşeyler yapmıyor mu?
Bir kaç defa konuşmaya çalıştı ben cevap vermedim ondan sonra o da hiç oralı olmadı. Beni kendi halimde bırakmış gibi davranıyor. Akşam çok kırıldığım için yemek hazırlamadım yukarıya çıkıp annesigilde yedi. Ne olursa olsun çıkmamalıydı beni şahsi fikrim bu.

Kızınızı falan alamaz siz de biliyorsunuz bunu geçelim.
Eşyaları falan toplamışsınız zaten , yalnızken de çok mutluymuşsunuz bir de o şekilde deneyin madem ne diyeyim.

Ama yine de bir hemcinsiniz olarak söylemeliyim ki,fazla güvenmeyin, gönlünüzü alsa bile ( kırıldım dediğiniz için) aklınızın bir köşesinde dursun bunlar , eğer atanamazsanız da yeni gittiğiniz yerdeki iş imkanlarını araştırın derim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel kapılar açılsın size ve kızınıza.
Zaten güvenme kalmadı ki. Bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Biterse ben kendi adıma sevinirim ama kızım için üzülüyorum zaten benim elimi kolumu bağlayan o. Zoruma da giden böyle suçluyken ben surat asıyorm yüz vermiyorum diye beni suçlmaası

Umarım bir anlık daralma, bunalma ile alakalı geçici davranışlardır..Yoksa ani öfkeyle alınan karar güzel bir yuvayı zora sürükler 😐😐Mutluluğunuz tekrardan daim olsun
Gelip içten gönlümü almadığı sürece bu işin geri dönüşü yok. Ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar. Bu kadar saygısızlıgı hak edecek bir şey yapmadım ben çünkü. Çünkü şuan izliyorum adamın umrunda değil. Dünden beri konuşmuyorum anasıgile çıkıp akşam yemeğini orda yedi. Aç kalsa bile gitmicekti

8 aylık bir kızım var. Atanamadım işsizim malesef saatlerdir düşünüyorum napcağımı bilmiyorum
Atanıncaya kadar sabredin. Sonra yol verin gitsin. Zaten bu şekilde davrandığınıda kabul etmiyor, özür bile dilemiyordur. Şiddet malesef böyle başlayıp arttırarak devam eder.

Şöyle de bir şeye değinmek istiyorum biz yalnızken çok mutluyuz
Allah aşkına bu kafadan çıkın . Kendınızı böyle kandırmayın kalabalıkta böğüreni tenhada seviyor sanmayın çoğu kadının en büyük hatası

eşim hıc bağırmayı bilmez tam tersi ailesini geçtim dışarda evdekinin 5 katı daha fazla sever sayar ağzıma bakar . Nie ? Çünkü biz birbirimizi temsil ediyoruz eğer birimiz birimize ters davranırsa dısardaki herkes o şekil davranmayı kendinde hak görür die .

65 yaşında kayınbabam ismimizle seslendirmez ne mutlu ki oda eşine seslenmez 🥰 oğullarına günah hanımlarınıza sevgi kelimeleri kullanın der . Babadan oğula miras . Sizin kaynana sadece sizin bahaneniz ortalığı kimse karıştıramaz eşiniz müsade etmese !

Sizin bu yalnızken çok iyiyiz cümlesi sığındığınız saçmalık napacaksınız ömrü yalnız kapalı kapılar ardında mı geçireceksiniz bu hanzo ile ?

Back
X