Eşimin şehir dişinda işe başlaması

Nykaramel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
30
15
88
54
Merhabalar arkadaşlar, benim sizlerle paylaşmak istediğim bir derdim var.eşim le 28 yıllık evliyiz.2 tane büyük çocuğumuz var. Şimdiki işinden memnun değil,şartları daha güzel bir iş teklifi aldı. Ama iş 7 saat uzaklıkta bir şehirden.Gitmek çok istiyor hafta sonra geliceğim diyor maddi olarak rahatlayacağız diyor.Ama ben onun önünde engel olmak istemesem de, yanlız nasıl yaparım baş edebilirmiyim diye korkuya kapılıyorum. Oğlum yurt dışında okuyor kızım yanım da oda üniversiteye gidiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor.nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olan eşi şehir dışında çalışanlardan yardim istiyorum

Ne güzel çocuklarınızı büyütmüşsünüz, kendi ayakları üstünde durabilecek durumdalar. Sizin için yeni bir dönem gibi düşünün. İki tane eviniz olacak, siz istediğiniz zaman eşinizin yanına gidersiniz, o istediği zaman gelir. Heyecanlı bile olabilir, bunca yıllık monotonluktan sonra ;)

Birlikte yaşadığımız nişanlımın da işyeri şehirdışında, çocuklarımız küçük henüz. Kısmen şehirdışı sayılır esasen, çünkü 1 hafta burada kalıyor 1 hafta istanbulda kalıyor. Bazı haftasonları çocukları da alıp yanına gidiyoruz, bazen de ben yalnız gidiyorum. Sizi anlıyorum ama çok da kötü bir şey değil, eğer sizi bağlayan bir şey yoksa siz de sık sık eşinizin yanına gidebilirsiniz.

Çocuklar ufak değil ki. Bence sorun yok ortada arada siz de gider kalırsınız kızınız için tek yaşam tecrübesi olur, sorumluluk alır üstüne. Yalnız neden baş edemeyesiniz? Yaştan bağımsız olarak söylüyorum eşiniz olmadan neden yaşamınızı devam ettiremeyesiniz?

Çocuklar ufak değil ki. Bence sorun yok ortada arada siz de gider kalırsınız kızınız için tek yaşam tecrübesi olur, sorumluluk alır üstüne. Yalnız neden baş edemeyesiniz? Yaştan bağımsız olarak söylüyorum eşiniz olmadan neden yaşamınızı devam ettiremeyesiniz?
Kafanda büyüttüm herhalde şimdi oturduğumuz yere 3 sene önce taşındık bu eve ve semtte alışamadım pek komşuluk yok yanlız hissediyorum kendimi ondan herhalde

Kafanda büyüttüm herhalde şimdi oturduğumuz yere 3 sene önce taşındık bu eve ve semtte alışamadım pek komşuluk yok yanlız hissediyorum kendimi ondan herhalde

Tek arkadaşınız eşiniz mi? Sadece eşinizle mi sosyalleşiyorsunuz? 3 sene az bir zaman değil. O halde eşiniz kesinlikle gitmeli siz biraz kendi başınıza kalın ki sizin için de öğretici bir deneyim olsun biraz yalnız kalıp yalnız yaşamak

Tek arkadaşınız eşiniz mi? Sadece eşinizle mi sosyalleşiyorsunuz? 3 sene az bir zaman değil. O halde eşiniz kesinlikle gitmeli siz biraz kendi başınıza kalın ki sizin için de öğretici bir deneyim olsun biraz yalnız kalıp yalnız yaşamak
[/QUOThaklısın galiba bu 'nu hiç düşünmemiştin teşekkür ederim

Haklısın gali ba bunu hiç düşünmemiştin teşekkür ederim

Siz çok tatlısın ya teşekkür ederim
düşünülecek hiçbir şey yok. birkaç seneye zaten kız yuvadan gidecek. o zaman eşinizin olduğu şehre taşınır ikinci baharı yaşamaya başlarsınız. ben sevindim adınıza. :KK200:

Merhabalar arkadaşlar, benim sizlerle paylaşmak istediğim bir derdim var.eşim le 28 yıllık evliyiz.2 tane büyük çocuğumuz var. Şimdiki işinden memnun değil,şartları daha güzel bir iş teklifi aldı. Ama iş 7 saat uzaklıkta bir şehirden.Gitmek çok istiyor hafta sonra geliceğim diyor maddi olarak rahatlayacağız diyor.Ama ben onun önünde engel olmak istemesem de, yanlız nasıl yaparım baş edebilirmiyim diye korkuya kapılıyorum. Oğlum yurt dışında okuyor kızım yanım da oda üniversiteye gidiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor.nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olan eşi şehir dışında çalışanlardan yardim istiyorum

7 saatlik mesafeden öyle haftada gelinmez. ayda bir gelir. O zaman nasılsa ev açacak sen de git. Kızın büyümüş zaten gitsin gelsin okuluna. Sen hafta sonları gelirim dersin kız için ;)

Bence kızınız evde kalsın siz eşinizle gidin. Bişey olmaz hatta bir odayı öğrenci arkadaşına kiraya versin. Yalnız kalmamis olur

Babam da baska bir sehirde is almisti. Annem bu duruma alisana kadar ilk zamanlar cok aglamisti. Babam gittigi yerde kendine ev tutmustu. Biz de anneme sen de git yanina, seni buraya baglayan birsey yok demistik ama o ne evini birakiyordu ne de babamsiz yapabiliyordu. Hem babamsiz yapamiyor hem de arada babam geldiginde sitemleriyle adami uzuyordu. Iki sene sonra is bitti, babam döndü. Bu sure zarfinda da annem yalnizliga alisti. Hatta kendini oyle ozgur hissediyordu ki simdi babama ben gayet de rahattim ne bulursam onu yiyordum neden geldin bile diyor😀. Insanoglu herseye alisiyor. Eger yapamazsaniz siz de gidin onunla. Cocuklariniz buyumusler. Rabbim sizleri birbirinizden ayirmasin.

Back
X