Eşimin şehir dişinda işe başlaması

Babam da baska bir sehirde is almisti. Annem bu duruma alisana kadar ilk zamanlar cok aglamisti. Babam gittigi yerde kendine ev tutmustu. Biz de anneme sen de git yanina, seni buraya baglayan birsey yok demistik ama o ne evini birakiyordu ne de babamsiz yapabiliyordu. Hem babamsiz yapamiyor hem de arada babam geldiginde sitemleriyle adami uzuyordu. Iki sene sonra is bitti, babam döndü. Bu sure zarfinda da annem yalnizliga alisti. Hatta kendini oyle ozgur hissediyordu ki simdi babama ben gayet de rahattim ne bulursam onu yiyordum neden geldin bile diyor😀. Insanoglu herseye alisiyor. Eger yapamazsaniz siz de gidin onunla. Cocuklariniz buyumusler. Rabbim sizleri birbirinizden ayirmasin.
Hadi ya 🤗 özgürleşmek iyiymiş

Ben yorum yazan çoğu arkadaşın aksine olumsuz gördüm bu durumu. Evli olduğum dönemde 1 yıl boyunca eşimle farklı ülkelerde yaşadık. Her gün birkaç kez telefonda görüntülü konuşurduk, en az 2 ayda bir olmak üzere ben onun yanına gittim. Ama bu mesafe bizi çok kötü etkiledi maalesef. Ben de heyecanlı olur, ilginç olur diye düşünmüştüm başta. Ama aramızda duygusal bakımdan inanılmaz bir uçurum yarattı bu ayrılık, eve temelli olarak geri döndüğünde onu çok yabancıladım. Adamın biri sorgusuz sualsiz evime dalmış benimle birlikte yaşamaya başlamış gibi hissettim, varlığından çok rahatsız olmaya başladım. Tabii herkeste böyle olacak diye bir kural yok. Ama ilişkiniz açısından çok olumlu bir tecrübe olmaması ihtimalini de göz önünde bulundurun derim.

Ben yorum yazan çoğu arkadaşın aksine olumsuz gördüm bu durumu. Evli olduğum dönemde 1 yıl boyunca eşimle farklı ülkelerde yaşadık. Her gün birkaç kez telefonda görüntülü konuşurduk, en az 2 ayda bir olmak üzere ben onun yanına gittim. Ama bu mesafe bizi çok kötü etkiledi maalesef. Ben de heyecanlı olur, ilginç olur diye düşünmüştüm başta. Ama aramızda duygusal bakımdan inanılmaz bir uçurum yarattı bu ayrılık, eve temelli olarak geri döndüğünde onu çok yabancıladım. Adamın biri sorgusuz sualsiz evime dalmış benimle birlikte yaşamaya başlamış gibi hissettim, varlığından çok rahatsız olmaya başladım. Tabii herkeste böyle olacak diye bir kural yok. Ama ilişkiniz açısından çok olumlu bir tecrübe olmaması ihtimalini de göz önünde bulundurun derim.
Yani eşim hafta sonları gelirim diyor.Umarım aramıza soğukluk girnez

Back
X