Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim
5 ay çok erken. Büyük ihtimalle bir yıl bekletirler sizi. Bende 6 ay olmayınca gitmiştim. Hep beklettiler 1 buçuk yıl oldu olmuyor sebepsiz.. Şimdi zaten çoğu kişinin sebepsiz olmuyor.Yedigimiz hormonlu gıdalar cihazlar kısırlaştırılıyor bizleri yazık:(

5 ay çok erken. Büyük ihtimalle bir yıl bekletirler sizi. Bende 6 ay olmayınca gitmiştim. Hep beklettiler 1 buçuk yıl oldu olmuyor sebepsiz.. Şimdi zaten çoğu kişinin sebepsiz olmuyor.Yedigimiz hormonlu gıdalar cihazlar kısırlaştırılıyor bizleri yazık:KK43:
Aynen öyle peki siz tüp bebek veya asılma denemediniz mi henuz

ben 4 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime
imprly ve neofortil man kullanmıştı 3 ay... etkisini gördük şükür sayımız yükseldi..
şimdi hız için gayret ediyoruz...
çobançökerten morfolojidede etkili diyorlar... ama işte 1 ay kullanıp 2 hafta ara verip 1 ay daha kullanılabilir en fazla
ama ben 1 ay kullandırmayı düşünüyorum..
ağustosta mikroçipli aşılama deneyecez
Bizim morfoloji 3 vobancokerteni deneyeyim bugün o zaman

Grubu acan amh 1.09 diye okudum 29 yaşında bu normal derecede mi ? Ben 31 yaşındayım ve 2.43 çıktı doktor bana yaşına göre düşük dedi bu da beni tedirgin etti açıkçası 🤷🏻‍♀️ Belki de hani siz de önleminizi alırsınız omega 3 ve Qenzim tavsiye ediliyor
Bu hafta 30 olucam amh evet sınırın içinde çok iyi değil ama okuduğum kadarıyla erke. Yaşlarda amh degeri 0.01 olsa bile yumurta daha kaliteli olduğu için doğum olabiliyormuş tabi yaşım 30 ama sınır değer 1.05 az farkla geçmişim diye düşünüyorum insallah oyledir 😅

Kızlar az önce hsgden çıktım anestezili çektirdim iyi ki öyle çektirmişim rahim ağzım çok darmis kanamayı durduramadılar hala hastanede bekliyorum
Dar olması da gebeliği etkiliyomuymus yaa ben bu hamilelik olaylarını çok basit zannediyorum herşey çocuk olmasına engel mis ya yemin ederim her yeni öğrendiğim şey beni sok ediyo

Benim arkadaşım 32 yaşında amh'si 0.08 çıktı ama kendiliğinden hamile kaldı
Sizin değerler kötü değil
Yumurta rezervi doğuştan belliymiş
Omega 3+ koenzim-Q10 içeren bi takviye vermişti doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş diye ismi OmePa-Q10 çok kaliteli bi takviye ödüllü
Evet bu yuzden amhniz varsa yumurta kaliteliyse sınırı pekte önemli olmuyo

Canim bence doktor asilamaya yonlendirecek benim esimin testiyle birebir ayni. Morfoloji olayi dusuk baya. Ilk asilamam tutmadi su an 2. Asilamayi yaptim bu hafta test yapicam bakalim.
Yaaa 😢bana da haber ver yaa herkesin böyle haberini duymak istiyorum yazarsın buraya olur mu çünkü bebek olayına yeni başladım ve burda benden daha tecrübeli ler var sonuçları merak ediyorum

Dar olması da gebeliği etkiliyomuymus yaa ben bu hamilelik olaylarını çok basit zannediyorum herşey çocuk olmasına engel mis ya yemin ederim her yeni öğrendiğim şey beni sok ediyo
Etkiliyor sanırım araştırdığıma göre etkiliyormuş

Merrhaba kızlarr.Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebisler versin inşallah.esimin spermiogrami bu şekilde çıktı bizimde.e d vitamini folik asit selenyum gibi ilaçlar verdi dr.5 ay kullan tekrar bakalım dedi.bnde kadın doğuma gidip muayene olmak istiyorum.sizlere danışmak istediğim internetten baktığımda bazı yerlerde adetin 3.gunu gelin diyolar bazısında 21.gun.ilk defa muayene olacağım.Bunun için belirli bir gün varmı ?

Eklentiler

• IMG_20200510_223552.webp
    IMG_20200510_223552.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
Merrhaba kızlarr.Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebisler versin inşallah.esimin spermiogrami bu şekilde çıktı bizimde.e d vitamini folik asit selenyum gibi ilaçlar verdi dr.5 ay kullan tekrar bakalım dedi.bnde kadın doğuma gidip muayene olmak istiyorum.sizlere danışmak istediğim internetten baktığımda bazı yerlerde adetin 3.gunu gelin diyolar bazısında 21.gun.ilk defa muayene olacağım.Bunun için belirli bir gün varmı ?
Adetin 3.gunu yapılan hormon testinde yumurtalık kaliteniz yumurta sayınız doğurganlık ile ilgili tüm hormonların tahlili yapılır.21.gun de yapılan hormon tahlili ise progesteron tahlilidir.O ay yumurtlama olup olmadığı anlaşılır.Eger sorduğunuz bu ise.

Back
X