Eşimin sevgisini sınamalı mıyım?

Eşimin sevgisini sınamalı mıyım?

• Ankete Katılan
    49
Tuplerini bağlatma tabii ki :) ama korun. Kafan netlesmeden cocuk yapma.

Eşini sınama. Çünkü sinamak deyince iş inada binmiş oluyor.

Batiya yerleşelim desen ne der?
Teşekkür ederim cevap yazdı n.. Onlar kabul etti de ben mi girmedim çok zor falan diyor.. halbuki ısrarcı bir şekilde istemiyor bile. Bilirsiniz bu kadroları açtırmak için biraz ısrar falan gerekeboliyor biraz hoxalarim inisiyatifi

Lütfen bana akıl verin ben çok kötüyüm
Bunun için yuvani yikma sakın. Al kocani karsina batıya gitme konusunu konuş. Ileride cocugunuzda olacak diyarbakır erzincan hic güvenli deģil terör bölgesi. Tabi o orali bunu umursamayabilir ama bilmiyirum. Bence batıya gelme imkaniniz varken gelin. Yoksa size diyarbakır yollari görünür...

Ya inan ki Diyarbakır güzel şehir benim için tek problem eşim... Zaten tek çocuğum annem başka biriyke evli babam da. Yani özgürüm benim için şehir değil problem. Eşim. Ve eşim de Erzincan da farklı Diyarbakıda farklı bir kişi oluyor

Büyük konusmayayim ama bu kadar sevgiyi ben hakkaten anlamiyorum.

Kariyeriniz var, daha iyi bir egitim yerine ona yakin olsun Erzincan da olsun diyorsunuz.

Ailenizden vazgecip o bana yeter diyerekten onun ailesi yanina tasiniyorsunuz.

Istanbul dan Diyarbakira yerlesiyorsunuz. Hepsi sadece onun icin ve o hala bunu gormeyip sizi yalniz mi hissettiriyor?

Tabii ki hemen bosanmayin ama sizi cepte de bilmesin. Cocuk olursa temelli bana mecbur diyecek.

Öncelikle sakın ama sakın Diyarbakır a yerleşme.. Doğu olduğu için değil eşinin nasıl desem doğal ortamı olduğu için.. iki günde böyle değişen adam temelli taşınsanız evliliğinizin temeli sarsılır. İyi örnekler varken kötü örneklere bakıyor. Neymiş karını niye baraja götürdünmüş. Yuhh.. eşinde bu yorumu dikkate aldıysa onada yuhh..

Sen şansını dene batıyı yaz. Belki eşine de bir kapı açılır.

Tüpleri bağlama falan saçmalama.. olaki boşandınız başka birinden çocuğun olur yine. . Korunmanın çok daha basit yolları var.

Onun ailesinin yanında değiliz şu an. Eşim ailesinin yanına gidince beni görmezden gelir gibi davranıyor..

Ben bu adamın seni sevmediğini düşünmüyorum. Zaten baş başayken de adam gayet sevgisini gösteriyor. Anladığım kadarıyla memlekete gidince ayılaşıyor görünüşte.

Benim tahminim , sessiz sakin olduğu için dalga geçmişlerdir hanımköylü vs demişlerdir o da erkekliğe b.k sürdürmemek için ailesinin yanında sert erkek havalarında takılıyor işte.

Benim ailem de Doğu Anadolulu, dayılarım herkese kılıbık demeye çok meraklı mesela. Bir akrabamız bebek bakımına yardım etti diye adamı dillerine doladılar. Kendileri tek tabak kaldırmadıkları gibi bir de millete laf ederler....neyse. erkeklik anlayışı böyle işte gerisini sen anla. Duygusallık, sevgi göstermek erkeklik ankayışlarında yok, aile yanında zaten kılıbık demesinler diye yok.

Diyarbakıra kesinlikle taşınmayın.

Ailesine çok sık gitmiyorsanız arada bir bilmediğin bir dil tolere de edilir.

Batıya taşınmak istiyorsan bence sınama vs şeklinde yapma. Otur güzelce konuş ben taşınmak istiyorum sen ne dersin diye. Bir de şu var ki adamın puanı yetmedi demişsin batıya o zaman bana zor geldi.

Son düzenleme:
Doğal ortamı evet... Ya en basit inden yigeninin evinde insan evet rahattır ama salkım saçak olacak kadar nasıl rahat olabilir bu nasıl samimiyet? Ablasının evinde salonda yerde halıda uyumayı kendine nasıl yakıştırır bir akademisyen? Off ben mi çok resmiyim ?
İnanın elimden geldiğince mutfakta orda bursa yardım ediyorum onlara ama bunları yaparken bile bir kibarlık bir ciddiyet içindeyim ama eşim sanki kamyoncu gibi salıyor kendini

Esiniz ailesinin yaninda size karsi degisiyor ,siz de farkindasiniz ,
Yani ailesini karsina alan sizsiniz ,
Fedekarlik yapanda ,ailesinin icinde arkanizdan ne konustugunu bile bilmiyorsunuz ,
Benimde zaza arkadaslarim var ,yanimda kendi aralarinda bile konusmazlar zazaca ,
Orada kaldiginiz surece fedekarlik yapan siz olacaksiniz hep ,ustelikdaha buyuk meselelerde yuzyuze hic gelmediniz ,
Korunun bu donemde cocuk yapmayin,
Mumkunse batiya gelin,esinizde gelir
Istediginde gidip ailesini gorsun

Sevgisinden şüphem yok ama saygisinda tereddüt ediyorum.. sağol cerry mesajın için..
Yüksek lisans için puanı yetmemisti şimdi doktora aşamasında yetiyor puanları ama pek gönüllü değil..
Karşıma alıp konuşmaya çalıştım ama "zaten benim ailemi sevmedin hiç" e getirdi lafı... Ayrıca alıp konuşunca net bi şekilde istemiyor um dese ne karar vetecegimi bilmiyorum. Şu an için tek istediğim uzun yıllar en azından batıya gidemesek bile diyarbakira gitmektense Erzincanda kalmak. Yakında yard doç olacak zaten.

O degilde tuplerini neden baglatmayi dusundun yahu.. tuplerine sakin elleme.. sizin evliliginizdeki sorunlar cozulebilir nitelikte..

Aynısıni uzun yıllar bende yasadim. Hatta benimki abartiyordu bile, biz yurt dışındaki senede bir memlekete gideriz. Burda günde 5 kere arar konuşuruz orda beni görmez. Hatta bi keresinde yengesinin yaninda nasılsın Hayatim günün nasıl geçti diye sordum bana ters ters bakıp sert ses tonuyla sana ne sana hesaplı verecem dedi !
Ve daha kötüsü ! Yıllardır her gittigmizde direk kendine tel. Hatı alır ve numarayı benden başka herkese verirdi. Ben kocaman ulaşmak istediğimde akrabalara söylüyorum onlar ariyordu. Sonuç olarak ben eve dönünce burnundan fitil fitil getirdim ve iki yıldır banada hat alıyor ve ne salakmism diyor. Sende hemen aylık düşünme ha kavgada etme ama yaraladıgini onun anlayacağı şekilde anlat. Ama bi sözü demeden gecemeyecwgim. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. ..

Ben sizi anladım. O ordayken sizin aşık olduğunuz adam olmaktan çıkıyor. Yani siz onun akademisyenlik yaparken duruşuna, bakışına aşık olmuştun belli ki. Ama oraya gidince başka biri oluyor doğal olarak sizde sevginizden şüphe ediyorsunuz. Ama madem yalnızken iyi diyorsun ordaki davranışları hoş göreceksin ve kesinlikle ailesinden uzak bir şehirde yaşayacaksınız.

Bir musibet derken ? Yani kocama musibet mi yasatmaliym ?

Bence lüzum yok. İnat için sadece sınamak için böyle bişey yapmayın. Sizin vazgeçtikleriniz evlenmeden ömceydi ki kocanızda ailesine karşı çıkarak sizinle evlenmiş. Şuan ise evlisiniz geçmişte olanlar geçmişte kalıyor maalesef. bu kararı eşinizle konuşmalı ortak karar almalısınız. Ancak kabul etmemesi sizi sevmediği anlamına gelmez. Bununle sınayamazsınız onu. Bende doğuluyum eşimde aynı kültürün insamlarıyız. Ve gördüğüm şu ki, ailelerinin yanında eşlerine samimi olan bir akrabam yok.

Eşim bana"karım" diye seslenir. Konuşurken arada "hayatım" der falan. Aile büyükleri varsa ters ters bakarım. Baya bi mesafeli dururum yanında bile oturmam. Daha 28 yaşımdayım geri kafalı diyebilirsiniz ama bu alışkanlıklarla alakalı bişey. Bende eşiniz gibiyim sanırım. Onlarla birlikteyken şunu yapalım bunu yapalım diye fikir yürütmem ona bırakırım. Hala sokaklarına girince elini tutmam evli olmamıza rağmen utanırım. Vs.vs.

Ama bunların karşılığında eşimle başbaşa kalınca herşeyi önüme serer ne istersem

He birde şu var. Herzaman doğal ortamında nasılsa evlendiktem somrada aynı davranmaya çalışıyor olabilir. Yoksa senin hakkında ileri geri konuşur ailesi.
Zaten yanına gelip seni çok seviyoruö biliyorsun dimi deyişi de bunu ispatlar nitelikte

Küçük birşey daha bana kızma ama sen ailene onun içim karşı gelmedin sevdiğin ve istediğin için karşı geldin yani kendin için. Bunu düşün. Fazla fedakarlık hissi nefret doğurur. Bu histen kurtulursan tahammül gücün artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…