Eşimin sigara yalanı

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Belki bir çogunuz dert diye görmeyecek bunu ama kendimi oyuna getirilmiş hissediyorum..

Şu ki eşim güya sigarayı bırakmıştı içmiyorum diyordu daha bu sabah benden gizli içtiğini öğrendim.

İçtiği dönemde içmesini istemediğimi söyledim ama yaptırımvari bir durum söz konusu olmadı hatta markete falan gittiğimde bişey lazım mı diye sorar sigara alırmısın dediğinde alırdım, Kesinlikle baskı falan kurmadım üzerine ama uykum yok sen yat diyip gizli gizli sigara içmeler işyerinde de zaten istediği gibi bu ne şimdi liseli ergen gibi...

Benim için önemli olan dürüst olması ama bana YALAN söyledi. Hiç tahammülüm yok yalana!!!

Sabah tartıştık yüzüne bile bakmadım bana yalan söyledi, beni kandırdığını yada kandırabileceğini düşündü

sırf bu mevzudan değil artık biriktim idare etmekten alttan almaktan yoruldum artık.

Sanırım sadece ufak bir mola vermek istiyorum. Sizce üç gün izin alıp kafa dinlemek için ailemin yanına gitsem çokmu fazla olur???

Son düzenleme:
Su sigara konusunda eslerin birbirine yaptigi baskiyi hicbir zaman anlamayacagim
Adam uyguladiginiz baskidan yalan soylemis
Normalde yalana cok karsi bir insanim ama sigara konusundaki yalan bana nedense masum geliyor artik burada okudugum konulardan sonra
Sigara içiyorsunuz sanırım sigara içmeyen birine nasıl geldiğini anlamazsınız ki baskı yapmadığımı da yazdım

Belki bir çogunuz dert diye görmeyecek bunu ama kendimi oyuna getirilmiş hissediyorum..

Şu ki eşim güya sigarayı bırakmıştı içmiyorum diyordu daha bu sabah benden gizli içtiğini öğrendim.

İçtiği dönemde içmesini istemediğimi söyledim ama yaptırımvari bir durum söz konusu olmadı hatta markete falan gittiğimde bişey lazım mı diye sorar sigara alırmısın dediğinde alırdım, Kesinlikle baskı falan kurmadım üzerine ama uykum yok sen yat diyip gizli gizli sigara içmeler işyerinde de zaten istediği gibi bu ne şimdi liseli ergen gibi...

Sabah tartıştık yüzüne bile bakmadım bana yalan söyledi ve beni kandırdığını yada kandırabileceğini düşündü

Sizce üç gün izin alıp kafa dinlemek için ailemin yanına gitsem çokmu fazla olur???

Evi terk etmek çok fazla olur
Dediğin şeyi defalarca yaşadım
Burada beni de taşa tuttular ne karışıyosun koca adama diye
Ama insan kendine yalan söylenmesini kaldıramıyor.
Biraz surat asarsın, içindekileri söylersin eşin de anlar diye düşünüyorum.

Benim eşim de 10 kere falan bırakıp başladı ilaçla falan da denedi.
Herhalde 11.si bebeği öğrendiğinde oldu. Hala içmiyor bu defa. Bakalım ben kesin bırakmıştır demiyorum ama o bıraktım artık diyor. Darısı eşinin başına. Hazır olduğunda bırakacaktır umarım.

Sigara icmedigim için kokusu ve varlığı bana eziyet gibi gelir bu konuda haklısınız. Çünkü dayanılmaz geliyor bazen insana kokusu. Fakat nasıl ki bizler diyet yapıyoruz kararlı bir şekilde sonra hakim olamayıp yiyoruz ve kendimize kiziyoruz, aynen bunun gibi eşiniz de belli ki kendine hakim olamamış ve kendine karsi mahcup durumda. O yüzden saklamıştır. Size yalan söylemiş olmak için değil. Bana da dayanılmaz gelse bile eşimin durumuna saygı duymaliyim ve ona anlayış gostermeliyim derdim ben

İnsan kendine verdiği sözü tutamadığı için o an kendini yeterince kötü hissediyor zaten. Bir de siz de varmayın üzerine.Sigara bırakmak kolay değil. Belki defalarca bıraktım deyip içme girişiminde bulunacak.
Ara vermiş bırakamamış demek ki.Zor.
Mevzu Şu zaten sen istedin sigarayı bıraktım diye basıma kakıp durdu
Evlenmeden once icmiyor muydu esiniz?
Yada evlenince birakacagina dair soz mu verdi?
Evet söz verdi hatta bak sen istedin sigarayı bıraktım sen benim için naptın dedi durdu

Evi terk etmek çok fazla olur
Dediğin şeyi defalarca yaşadım
Burada beni de taşa tuttular ne karışıyosun koca adama diye
Ama insan kendine yalan söylenmesini kaldıramıyor.
Biraz surat asarsın, içindekileri söylersin eşin de anlar diye düşünüyorum.

Benim eşim de 10 kere falan bırakıp başladı ilaçla falan da denedi.
Herhalde 11.si bebeği öğrendiğinde oldu. Hala içmiyor bu defa. Bakalım ben kesin bırakmıştır demiyorum ama o bıraktım artık diyor. Darısı eşinin başına. Hazır olduğunda bırakacaktır umarım.
niyetim evi terketmek değil birkaçgün kafa dinlemek birazcıkda onun durumu düşünmesini sağlamak

Sigara icmedigim için kokusu ve varlığı bana eziyet gibi gelir bu konuda haklısınız. Çünkü dayanılmaz geliyor bazen insana kokusu. Fakat nasıl ki bizler diyet yapıyoruz kararlı bir şekilde sonra hakim olamayıp yiyoruz ve kendimize kiziyoruz, aynen bunun gibi eşiniz de belli ki kendine hakim olamamış ve kendine karsi mahcup durumda. O yüzden saklamıştır. Size yalan söylemiş olmak için değil. Bana da dayanılmaz gelse bile eşimin durumuna saygı duymaliyim ve ona anlayış gostermeliyim derdim ben
anlayış anlayış nereye kadar nasılda bıraktım diye başıma kakıyordu uygulama yüklemiş gözüme sokup duruyordu şu kadar gün olmuş bilmem ne diye

anlayış anlayış nereye kadar nasılda bıraktım diye başıma kakıyordu uygulama yüklemiş gözüme sokup duruyordu şu kadar gün olmuş bilmem ne diye

Ama şimdi siz de ona misilleme yapıp bak işte birakamadin hava atiyordun hızına programı sonuyordun ama içiyorsun derseniz, bana yalan söyledin diye vurgularsaniz daha kotu olmayacak mı sizce? Bak hayatım bu kez olmadı ama eğer sen de istersen bir dahaki sefere birakabilirsin. Eğer bırakmak istiyorsan bırakırsın ben sana inanıyorum demek daha kamçılamaz mi? Bence uzatmayin eğer kendisi bırakmaya niyetli ise sizin desteginiz ile bırakır :)

senın annenlerın yanına gidesin varmış kocanın sigarsını bahane etmez kız bacım :KK70::KK70:

bu arada bende siğara içimiyorum ama içen bir kocam kocam ve kokusunu içenler gerçekten bilemez

Ama şimdi siz de ona misilleme yapıp bak işte birakamadin hava atiyordun hızına programı sonuyordun ama içiyorsun derseniz, bana yalan söyledin diye vurgularsaniz daha kotu olmayacak mı sizce? Bak hayatım bu kez olmadı ama eğer sen de istersen bir dahaki sefere birakabilirsin. Eğer bırakmak istiyorsan bırakırsın ben sana inanıyorum demek daha kamçılamaz mi? Bence uzatmayin eğer kendisi bırakmaya niyetli ise sizin desteginiz ile bırakır :)
bakın ben bu dediğinizi yapabilecek düzeyde sinirlere sahip biri değilim yani kandırılmış hissederken anlayış gösteremem yapımda yok

senın annenlerın yanına gidesin varmış kocanın sigarsını bahane etmez kız bacım :KK70::KK70:

bu arada bende siğara içimiyorum ama içen bir kocam kocam ve kokusunu içenler gerçekten bilemez
evet ocak ayından beri görmedim ailemi sigara durumu için değil genel bir birikmişlik var elbette gidip evi terkettim geldim demeyeceğim aileme ama artık birazcık mesafe ve ufak bir ara iyi gelecek diye düşünüyorum.

bakın ben bu dediğinizi yapabilecek düzeyde sinirlere sahip biri değilim yani kandırılmış hissederken anlayış gösteremem yapımda yok
Anlıyorum. O halde en azından savaş mevzisini terkedip ailenize gitmeyin diyebilirim. Bazı şeyler de kavga ederek aşılır kaçarak olmaz bence. İyisini siz bilirsiniz tabiki.

Back
X