OF AYNEN BENIM ııcınde oyle evlencegım adamda ılk aradıgım ozellıklık sıgara ıcıp ıcmedıgıydı. o ne oyle yatagıma gelecek les gıbı sıgara kokuyor falan tıksınırım öpmem yanı. bayanalrada hıc yakıstırmıyorum. cok alımlı cok guzel bır kadın goruyorum mesela elındee sıgara gorunce oyle erkeksı oyle ıtıcı gorunuyor kı hıc yakısmıyor kadınlaın zarıf gorunusune nazik ellerine. kadının ellerı sıgara degıl burcu burcu kokmalı. yanıerkekte olsa kızda olsa yakısmıyor guzel kokmuyorsunuz ıcmeyıın nolurrr

(((( calsıtıgım odada herkesın elınde off butun gun bıtsede kurtulsam dıyorum içmeyin rahatsız oluyorum dememdende anlamıyolar. işimi gücümüde bırakıp baska yere gıdemıyorum kı butungun katlanıyorum eve gelıyorum ıc camasırlarıma kadar sıgara kokuyorum aılem sıgaramı ıcıyosun dıye kotu oluyorum yaa. sıgara ıcen herkes genelde anlayıssız oluyor zararlarından bahsettsende anladıkları yok okadar masum goruyolarkı sıgarayı saglıktan vazgecıyolar sıgaradan vazgecmıyolar. bızım sulalede bıırı vardı sıgara ıcmekten artık sesı gıttı elınde cıhazla bogazına tutarak konusuyordu robot gıbı konusurdu ondan okadar korkmustumkı vefat ettı cok kısasure ıcıdne sıgara yuzunden. onu gorenlerde bıaktı cok sukur ama yınede bıturlu ders cıakrmayanlar var.herkesı zehırlıyolar .sigara ıcmeyenlerın kul hakkına gırıyolar benım havamı zehırleyıp nefes almama engel oluyolar . allahtan nısanlım sıgara alkol asla yanasmamıs evımız mıss gıbı olucak inşallah