eşimin sigarasına dayanamıyorum

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
31
Bir buçuk yıllık evliyim. Hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri sigaradır. İlk başta bilmiyordum içtiğini. Nişanlıyken öğrendim. O günden beri bırakacağım uğraşıyorum deyip duruyor. Ama hiçbirşey değişmiyor. Ben buna dayanamıyorum. Ne desem ne yapsam fayda etmiyor. Ama ben kahroluyorum. Hiçbir değişme olmaması da ayrı üzüyor beni. Çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Malesef benim burnum çok koku alır. Eşim çok pis kokar sigara. Az alayım kokuyu diye bende sigara içiyorum malesef.
Her sigara içtiğinde dişlerini ağzını yıkasın. Belki işe yarar. Bende yaramamıştı :/

Malesef benim burnum çok koku alır. Eşim çok pis kokar sigara. Az alayım kokuyu diye bende sigara içiyorum malesef.
Her sigara içtiğinde dişlerini ağzını yıkasın. Belki işe yarar. Bende yaramamıştı :/
Sorun kokusu değil ki ben hiçbir şekilde kaldıramıyorum her aklıma geldiğinde o sigara kalbimde söndürülüyor sanki o kadar acı çekiyorum ki

Bir buçuk yıllık evliyim. Hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri sigaradır. İlk başta bilmiyordum içtiğini. Nişanlıyken öğrendim. O günden beri bırakacağım uğraşıyorum deyip duruyor. Ama hiçbirşey değişmiyor. Ben buna dayanamıyorum. Ne desem ne yapsam fayda etmiyor. Ama ben kahroluyorum. Hiçbir değişme olmaması da ayrı üzüyor beni. Çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

tanıştığımızda sorduğum ilk soru sigara içiyor musun oldu
bırakıcam dedi
10 yıl oldu
hala bırakacak
küstüm kızdım psikolojik destek verdim sigara bırakma ürünleri istedi aldım
1 sene bıraktı bütün o huysuzluğunu baş ağrılarını çektim
ve sonuç iğrenç kokan bir eş!

bırakıcam dedi
10 yıl oldu
hala bırakacak
Bir yıl sonra neden geri başlar ki bir insan ya nasıl başa çıkacağım of ya

Bir yıl sonra neden geri başlar ki bir insan ya nasıl başa çıkacağım of ya

Sigarayı bırakmak kimileri için çok zor kimileri için kolay.
Babam günde bir paketten 30 seneye yakın sigara içti.13 önce bir gün dr ye gittiğinde doktor korkutmuş nasıl olduysa bıraktı asla içmedi o günden sonra. Çok kolay bırakıverdi.
Ablam hamileyken bile içti emzirirken içti hala içiyor eniştem nefret eder ama bırakamıyor işte.
Sigara içip sonra bırakanlar diyor ki insanın canı çok çekiyor yani bağımlılıktan kurtulma bırakma durumu yok sadece içmiyorsun diyorlar. Ben iradeyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Allah kolaylık sabır versin sigara kokusu en çok nefret ettiğim şeylerden biridir allahtan eşim içmiyor.

kardeşi uzatmış abi yak diye o da içmiş !!
:KK43:
ne kadar nefret ettiğimi anlatsam saatler sürer
şimdi champix alıcam diyor
bin lirayı da oraya vereceğiz ama hiç umudum yok artık

Adam bunu iciyor yani sen usteledikce daha cok cekecek onu. Kabullenin ve saygi duymaya calisin. Dislerini fircaladiktan sonra sorun yokki neden bu kadar abartiyosunuz bu konuyu siz elinizden geleni yapmissiniz bence

Benimde en nefret ettigim şeydir. Malesef hep bırakacam derler sonra bırakmazlar. Bende eski nişanşımla bu konudan dolayı cok kavga ettik, hatta Ayrılma nedenlerimiz Arasında desem yeridir, hic tahammül edemiyorum sigaraya vede kokusuna. Malesef kendi istemediği sürecede bırakamaz, bu konuda hatır icin bırakanı görmedim

bırakıcam dedi
10 yıl oldu
hala bırakacak

Sadece 10 yerine 15 yazıp aynısı derim

Çıcuk büyüyor bırakacağım diyordu çocuk 5 yaşına geldi hala bırakacak

Ben de sigara kullanicisiyim
Eskiden insanlar buna nasıl alisiyor nasıl tahammül ediyor derdim
Ama bi şekilde oldu..

Amcam sigaradan dolayi ameliyat oldu
O korkuttu gozumu..
Günlük miktarımi ciddi derecede azalttm
Ama birakamiyorum
Beynim sinyal veriyor nasıl su için yemek için sinyal veriyorsa sigara daha beter.
Sanırım esinizin benim gibi bi somut örnek görmesi lazım
Umarim bırakır :)

Adam bunu iciyor yani sen usteledikce daha cok cekecek onu. Kabullenin ve saygi duymaya calisin. Dislerini fircaladiktan sonra sorun yokki neden bu kadar abartiyosunuz bu konuyu siz elinizden geleni yapmissiniz bence

Ya eşiniz sigara içmiyor ya da siz de içiyorsunuz

Dişini yıkasa da ciğerinden gelen kokuyu kesmiyor ki

Aynı ortamda nefes alınca bile geliyor o koku 6 ay bıraktı kokusu 3-4 ayda ancak geçmişti zaten

Her türlü örneği gösteriyorum her türlü desteği veriyorum zorlandık zaman veriyorum tolerans gösteriyorum ama o yüz buluyor ve aynen devam ediyor

Her türlü örneği gösteriyorum her türlü desteği veriyorum zorlandık zaman veriyorum tolerans gösteriyorum ama o yüz buluyor ve aynen devam ediyor

Valla ben de senelerce içtim çok da keyif alıp içtim. Annem dahil olmak üzere herkes bana baskı yaptı bırakmadım, bırakamadım.
Ta ki geçen aya kadar. Geçen ay ailemdeki en yakınlarımdan biri daha kanserden öldü ve gayet yakından ikinci görüşüm bu kanserden ölen. O biraz psikolojimi bozdu genetik yatkınlığım var diye. Sevgilime bunu anlatırken o birden gaza geldi ve ben bıraktım sen de istersen bırakırsın dedi. Ve bir daha içmedi, ben bir iki otladım baktım içmiyor kendi iradesizliğimden soğudum resmen. Ailemde kanser yaygın ve ben resmen mal gibi sigara içiyorum elin adamı benim için bir günde bırakıyor ve canı dahi çekmiyor. Bu kadar mı iradesizim dedim kendime gaz verdim. Şu an annem evde içtiği halde içmiyorum.
Yani bu kendi isteğinle oluyor. Yakında biri seni gazlarsa belki evet etkili oluyor ama kendin soğumadan da olmuyor.
Ben babam akciğer kanserinden öldüğü halde beş yıl içtim. Şimdi tamamen birden bıraktım ve hiiç canım dahi çekmiyor. Bir iki otladım ve sevgilim benden beter tiryakiyken canı dahi çekmedi ya kendimi öyle kötü iradesiz zayıf hissettim ki bir daha da hiç canım çekmedi.
Ki ben yemekten sonra, kahveyle, alkolle ararım asla bırakamam derdim. Şimdi hiç aklıma gelmiyor.
Kuzen şu meşhur sigara bıraktıran filmi izleyip bıraktı. Bir beraber izleyin olmadı. Ama kendi istemedikçe zor.
Umarım bırakır....

Nisanliyken de biliyormussunuz ictigini.
nefret derecesinde istemiyorsaniz evlenmeyecektiniz.
birakicam demekle birakilmiyor sigara. Birakicam demis de, icraat yokken gozunuzu kapatip evlendiyseniz simdi de cok bir sey soyleme hakkiniz yok.

benim kocam da öyle, bi de mutfağı da duman altı ediyor resmen
sinir oluyorum.
bi de sigara aşkına resmen mutfakta takılıyor, deli ediyor beni.

Nisanliyken de biliyormussunuz ictigini.
nefret derecesinde istemiyorsaniz evlenmeyecektiniz.
birakicam demekle birakilmiyor sigara. Birakicam demis de, icraat yokken gozunuzu kapatip evlendiyseniz simdi de cok bir sey soyleme hakkiniz yok.
Ama o kadar iyi yönü var ki sadece sigarasına tahammülsüzlük :KK43:

X