- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ay 5 sene de bırakmış tekrar başlaması gerçekten çok üzücü olur... siz de ne güzel destekmişsiniz hem... ben sigara bırakmaya çalıştığımda gergin oluyorum diye eşim paket alır gelirdi iç de sakinleş diyetabiki bırakamadım..
İnşallah başlamaz 5 senenin üstüneişte bıraktıktan sonra tek bir tane bile içmemek gerekiyor....
5 yıldır hiç içmiyordu bırakmışken neden geri başlamasına izin vereyim. Başlamaması için uğraşıyorumEşinizin kumandası elinizde değil.. Zorla emrivaki yapılan işler böyle sonuçlar doğurabiliyor.Ayrıca sigara bırakmak gerçekten düşündüğünüz kadar kolay değil.. Hiç içmediğinizden anlayamazsınız.. Umarım hiç içmez..
Demek ki beyinde bitmemiş o yüzden tekrar başlıyor belkide içiyordu siz farkında değilsiniz koku önlemek için de karanfil,naneli sakız vs çiğniyorsa fark etmezsiniz benim annem de bırakalı 20 küsür yıl oldu bi bıraktı bir daha içmedi ama tamamen bitirdi kafasında.5 yıldır hiç içmiyordu bırakmışken neden geri başlamasına izin vereyim. Başlamaması için uğraşıyorum
Bilemiyorum ki ne engel olabilir . .. kendimi düşünüyorum bir tek hamilelik olursa bırakırım , erkekler için de var mı böyle bir şey acaba?5 yıldır hiç içmiyordu bırakmışken neden geri başlamasına izin vereyim. Başlamaması için uğraşıyorum
Kesinlikle sadece hamilelikte bırakılıyorBilemiyorum ki ne engel olabilir . .. kendimi düşünüyorum bir tek hamilelik olursa bırakırım , erkekler için de var mı böyle bir şey acaba?
5 yıldır hiç içmiyordu bırakmışken neden geri başlamasına izin vereyim. Başlamaması için uğraşıyorum
Kesinlikle sadece hamilelikte bırakılıyor
Eşini hamile bırak konu sahibi... :)
30 yıl fosur fosur sigara içen ama 5 yıldır ağzına sürmeyen biri olarak şunu söylemek istiyorum; sakın baskı yapmayın. Sigara içenler siz içme dedikçe daha çok içerler.
İstenirse bal gibi bırakılır.
Yaklaşık 1 yıl boyunca benim sigarayı bıraktığıma kimse inanmamıştı. Öylesine tiryakiydim yani. Ama bakın ağzıma bile sürmediğim gibi kokusundan da rahatsız oluyorum artık. Eşiniz de inşallah başına kötü bir şey gelmeden sigarayla dostluğunu bozar.
Zorlandınız mı bırakırken? Hiç mi canınız çekmiyor birileri yanınızda içerken falan. Ya da ilk bıraktığınız zamanlarda içesiniz gelmiyor muydu zorlanmıyor muydunuz? Ben o zorlu geçen süreyi merak ediyorum cidden ne kadar süre sonra insan rahatlıyor bağımlı gibi hissetmiyor kendini.30 yıl fosur fosur sigara içen ama 5 yıldır ağzına sürmeyen biri olarak şunu söylemek istiyorum; sakın baskı yapmayın. Sigara içenler siz içme dedikçe daha çok içerler.
İstenirse bal gibi bırakılır.
Yaklaşık 1 yıl boyunca benim sigarayı bıraktığıma kimse inanmamıştı. Öylesine tiryakiydim yani. Ama bakın ağzıma bile sürmediğim gibi kokusundan da rahatsız oluyorum artık. Eşiniz de inşallah başına kötü bir şey gelmeden sigarayla dostluğunu bozar.
Olay bnm yanımda içip içmemesi değil. Sigara çok zararlı ve bir sürü hastalığa yol açıyor. Akciğer kanseri çağımızın hastalığı ve çok ölümcül. Ve ciğerlerine yazık ileride yine kendi çekecek ve ben de onun eşi olduğum için bn de çekeceğim. Çekmek mesele değil ama bunun üzüntüsü.. Yani ciğerlerine yazık onun için üzülüyorum.kimse dediğiniz de benim kocam yani. Tmm zorla yaptıramam hiç bişeyi ama başka bi yolu olmalıAdam evde içse yada yanında içse rahatsiz olsan anlarım.
Ama bu şekilde yapman ağlaman felan sencede cok cocukca ve sacma degil mi?
Kimseye karismaya hakkiniz yok.
Zararlı evet bunu herkes biliyor. Sen sadece bir kere uyarirsin gerisi o kişiye kalmis.
Bende sigaradan nefret ederim. Ama benimde uzun yıldır sevgilim var o içiyor. Ben sadece kapali ortamlarda yanimda içmemesini rica ettim oda dikkat ediyor.
Bu şekilde baskı yapmak ters teper.
En sonunda esin "ehh yetti artık " demeye başlarsa hic şaşırma.
Hem esini sogutursun.
Hemde insanları böyle sıkmak karışmak onlara hesap sormak vs. Insani yalan soylemeye iter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?