Eşimin sigaraya başlamak üzere olmasına engel olamıyorum.

Sadece rahmetli annem hastanedeyken bir anlık canım çekti. Bunun dışında hiç aramadım. Çünkü çocuklarımı düşündüm, devam edersem onları bu hayatta erkenden yalnız bırakabilirim dedim ve bir anda bitirdim işi. Zorluk çekmedim beynim bitirmişti işi.

Sigara zorla baskıyla bıraktırılmaz.

Ciğerlerine yazık diyosunuz bunu oda bi başkasıda biliyo.

Günde 1 tane 2 taneden bişey olmaz zaten işyerinde yanında içiyolarmuş o 1-2 sigaradan daha zararlı.

Son 2,5 3 yıldır günde 2 paket içiyorum ondan önce haftada 1 paket bitmezdi.
1 haftadırda 1 paket 3 gün gidiyo .

Sebep bırakmaya çalışıyo olmam bırakmak istedikçe daha çok içiyorum vazgeçince daha az.

Evde içirmeyin kafi

Ya aman canim iciyorsa iste icsin baskiyla birakmaz daha cok icebilir o keyifle cigarasini yakarken sen kendi kendine dertleniyorsun

Evet sigara ile kendimizi üstüne para verip zehirliyoruz ama başkasının demesiyle bırakılacak birşey değil. Eşiniz 5 sene önce bırakmış ama belli ki kendi istediği için değil sizi hoş tutmak için bırakmış.
Bana da annemler bırak şunu deyip duruyor ancak bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. İlerde bir gün kendim karar verirsem, o zaman bırakmaya çalışırım ancak.
Bence bu sebepten ağlamayın, kendinizi yıpratmayın, aranızı da bozmayın. Kesin hastalanacak diye de düşünmeyin. Bizim ailede şu ana kadar kanser olup ölenler ağzına sigara sürmemiş insanlardı ama dedem durmadan içtiği halde en uzun yaşayan insandı.Yani hiçbirşeyin garantisi yok. Belki bir gün kendisi ister bırakmayı, o zaman zaten bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…