Eşimin şikayetlerinden çok bunaldım

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
Bir önceki yaptığınız yorumu gördüm bizim yorumlarımız biraz daha farklı biz karşı taraf olarak olaya bakıp yumuşak yorum yapıyoruz :KK70:
Ahahhaha aynenn çünkü aynı ben adamı kötüleyemem şimdi 😂😂 bazen eşime hak veriyorum çünkü hergun baska biryerimm ağrıyor sölemicem diyorum ağzımdan kaçıyor ah of diyince yine noldu diyor 😂 tam şikayetlerim baslıcakken çok şükür bugunde hastalandın diyor bazen 🤣🤣

Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.

Evet sorunum eşimin bu ara iyice artan şikayetleri. Sabah uyanıyoruz kendisi hasta. Her yerim ağrıyor, yorgunum, başım/kolum/sırtım/göğsüm ağrıyor... Akşam yatıyoruz yine aynı şikayetler. Sofraya oturuyoruz bu kez de midem ağrıyor diye başlıyor. Sürekli ilgi istiyor istisnasız. Başıma masaj yap, sırtıma masaj yap..... Yola çıkıyoruz mesela midem bulanıyor diye başlıyor. Asla iyi değil kendisi.

Şunu da ekleyeyim ben 6 aylık hamileyim o değil. Ben anlamadım bu adamın derdi nedir? Ben neredeyse hiç sızlandığımı hatırlamıyorum. Artık o kadar sıkıldım ki bir yerim ağrıyor diye yalandan ben de naz yapmaya başlayacağım dedim ve o atağa geçmeden ben dedim çok kötüyüm, ağrım var, sancım var vs. diye. Öyle olunca konuşmadı. E her seferinde yalan mı söyleyeceğim arkadaş ?

Bu adamın derdi nedir fikri olan var mı ? 🤷‍♀️

Eşiniz pes edene kadar devam edeceksiniz. Canı tatlıdır muhtemelen. Her ağrıyı sızıyı dillendiriyordur.
Malesef ki ben de eşiniz gibiyim. Sürekli biyerlerim ağrır. E canım da tatlı olduğundan sürekli yakınırım. Eşim bana sürekli bi yerin ağrıyor diyince artık söylememeye başladım 🤦‍♀️

Masaj koltuğu alın. 🙃😂 Bir de ana kucağı alırken bir de erişkin boyutundan sipariş verin. Siz doğum sonrası kendi bebeğinize anası da oğluna baksın. Eşiniz anneden kaynaklı biraz ilgi, şefkat eksikliği mi yaşıyor acaba?
🤣

Masaj koltuğu alın. 🙃😂 Bir de ana kucağı alırken bir de erişkin boyutundan sipariş verin. Siz doğum sonrası kendi bebeğinize anası da oğluna baksın. Eşiniz anneden kaynaklı biraz ilgi, şefkat eksikliği mi yaşıyor acaba?
🤣

Hiç sanmıyorum valla 30 yaşında adam benden verim alamadığı anlarda da annesine nazlanıyor :KK51: O olmadı kardeşleri.. Arkadaşları.. Kurban kimi seçerse artık.

Couvade Sendromu, eşleri hamile olan erkeklerde psikolojik nedenlerle ortaya çıkarak, hormon seviyelerindeki değişimlerle birlikte hamileliktekine benzer fiziksel belirtiler ortaya çıkmasına neden olur. Bu sendrom, herhangi bir hastalık olarak ele alınmaz. Ortaya çıkmasında iki önemli faktör rol oynar; stres ve empati.
Couvade Sendromu belirtileri erkeklerde, eşlerinin hamileliğinin ilk 3 ayında başlayabildiği gibi, doğuma birkaç hafta kala da görülebilir. Yaşanılan fiziksel belirtiler arasında bulantı, karın ağrısı, yeme düzeninde değişiklikler, diş ağrısı, karında su toplanmasıyla oluşan şişmeler, kramplar, nefes darlığı, sırt ağrıları hatta aşerme görülebilir. Ayrıca yaygın olarak, eşlerinin hamilelik döneminde, erkeklerde kilo artışı olabilir. Couvade Sendromu yaşayan erkeklerde görülen psikolojik belirtiler arasında ise depresif semptomlar, duygu-durum değişiklikleri, kıskançlık ve anksiyete bulunur.
Stres, erkeklerde testosteron seviyesini düşürerek östrojen dengesinin bozulmasına neden olur ve bu durum, hamilelik benzeri semptomlar görülmesine zemin hazırlar. Buna ek olarak, yapılan araştırmalar gösteriyor ki kadınlarda hamilelik sırasında değişen prolaktin ve kortizol hormon seviyeleri, Couvade Sendromu belirtileri taşıyan erkeklerde de eşlerinin hamilelikleri döneminde değişiklik gösterebiliyor.
Allah bi avazda kurtarsin o zaman adamı ne diyelim

Ayağım ağrıyor boynum ağrıyor kulaklarımı ov şakaklarımı ov saçlarımın dibine masaj yap valla ben 2.5 yıldır böyleyim gerçekten ilgilenilmeyi seviyorum🤣 ve çocuk olunca neremi ovduracağım yorgunluktan bu saltanat yıkılacak mı hiç bilmiyorum :KK61:

Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.

Evet sorunum eşimin bu ara iyice artan şikayetleri. Sabah uyanıyoruz kendisi hasta. Her yerim ağrıyor, yorgunum, başım/kolum/sırtım/göğsüm ağrıyor... Akşam yatıyoruz yine aynı şikayetler. Sofraya oturuyoruz bu kez de midem ağrıyor diye başlıyor. Sürekli ilgi istiyor istisnasız. Başıma masaj yap, sırtıma masaj yap..... Yola çıkıyoruz mesela midem bulanıyor diye başlıyor. Asla iyi değil kendisi.

Şunu da ekleyeyim ben 6 aylık hamileyim o değil. Ben anlamadım bu adamın derdi nedir? Ben neredeyse hiç sızlandığımı hatırlamıyorum. Artık o kadar sıkıldım ki bir yerim ağrıyor diye yalandan ben de naz yapmaya başlayacağım dedim ve o atağa geçmeden ben dedim çok kötüyüm, ağrım var, sancım var vs. diye. Öyle olunca konuşmadı. E her seferinde yalan mı söyleyeceğim arkadaş ?

Bu adamın derdi nedir fikri olan var mı ? 🤷‍♀️
İlgi istiyor bence.Ama niye kendisinin ilgilenmesi gereken zamanda ilgi istiyor çözemedim😂

Ayağım ağrıyor boynum ağrıyor kulaklarımı ov şakaklarımı ov saçlarımın dibine masaj yap valla ben 2.5 yıldır böyleyim gerçekten ilgilenilmeyi seviyorum🤣 ve çocuk olunca neremi ovduracağım yorgunluktan bu saltanat yıkılacak mı hiç bilmiyorum :KK61:
Daha çok ovdurursun merak etme 😁 malum doğumdan sonra uykusuz her gece

• Üzgünüm
Reactions: JES
Anası alıştırmıştır belki nazlanmaya.Benim eşime annesi hastaysan dolapta ilac var git iç dermiş.Adamın hiçbir şeye gıkı çıkmıyor.Ateşi çıksa 41 e kadar bir şey olmaz diyor.Keza ben de öyle ratık doğurdum doğurucam millet belini ovduruyormuş şuram ağrıyor buram ağrıyor diyormuş.Ben acılarımla baş başa kalmayı tercih ediyorum pek diyesim gelmiyo😂bi çorabımı ayakkabımı giyemiyorum onu giydiriyor sağ olsun bi de canım belki 2-3 kere bir şey çekti onu bulmaya gitmiştir

Bize de benziyor sanki anlatılanlar 😅 bizde yaklasık 3aydır bu sekşldeyiz ha öncesinde de derdi ama son 3aydır ağlamalar sızlanmalar eski mevzuları açıp zamanında bunu yaptın sunu yaptın diye üstüme gelmeler... Haksız oldugum konular var oralarda cok haklı ama inanılmaz uzattı ya.. Bende ben miyim hamile o mu diurodum. O değil bir de bir sürü kişi ile konustu benim problemim esimin bana davranışları diye...
Ya tamam haklısın okey zamanında çok yıprattı da hamile olduğum zamanı mı buldun be adam..
Bir de üzerine korona oldu.. Atlattı kolayca çol şükür sonra basladı oram ağrıyor buram ağrıyor demeye...
Ha bir de vucudunun tamamı ağrıyor. Ağrımadık yeri yok. Ayakta duramıyor.
Düşünmemek için kendisini tel de oyuna veriyor.
Valla neresinden tutsam elimde kalıyor. Buna benzer bir seyler yasayanlar oldu mu? Bana da bi akıl verin...

Back
X