eşimin silah sevdası

Taşıma ruhsatı yanında değilken (cebinden gizlice alin (evet pisligin tekiyim gizlice eşimin cebini kurcaliyorum) sonra polise ihbar edin (evet evet kesin pisligim kendi kocami ihbar ediyorum)

Bir ihtimal ceza ile yirtar bir ihtimal silahına el koyarlar :)

Güvenliğini silahla sağlayacağını düşünmüyorsun ki. İçinde kurşun olmayan bir baba yadigarı değil benim kast ettiğim şey.
Ama düşünsene herkes silahlı olsa toplu bir cinnet halinde yaşasak bu güvenli bir ortama mı sebep olur güvensiz mi?
Korkunç bir şey bu.
Üstelik darbe için diyorlar. Asker ve polis profesyoneldir silah tutuşu bile farklı. Yani yine darbe olursa senin çömez elindeki silah seni askerden polisten nasıl koruyabilir ki?
Çok tehlikeli çok.
Birine sinirlenen herkes tak diğerini vurur bu durumda.
O kendini silahla güvene alanların evindeki silahı çocukları çalsa kardeşini vursa, yada sinirle gidip öğretmenini vursa anlarlar ama şimdi güven sanıyorlar.
Kaç çocuk böyle suçlara karıştı.

Toplum böyle dönüşüyo...ve sen ben çocuklarımız tabiri caizse süt kalıyoruz galiba

Toplum böyle dönüşüyo...ve sen ben çocuklarımız tabiri caizse süt kalıyoruz galiba

Herkesin çocuğu risk altında kalıyor işin kötüsü.
Şimdi senin benim çocuğum okulda kavga etse arkadaşıyla, o arkadaşının evinde silah olsa, bu çocuk gizlice o silahı alsa gelse benim çocuğumu vursa kim suçlu?
Bireysel silahlanmayı güvenlik sanan bu insanlar katili işte o çocuk değil.
Kimse kusura bakmasın ama silahla kendini güvene aldığını sanmak gerizekalıca bir düşünce. Aksine daha riskli bir şey. Her an kocan sinirlenip o silahla seni vurabilir, çocuğun birini vurabilir ve sen birine sinirlenip belki korkuturum diye silahla gidip aptalca bir şey yapıp kendi kurşununda ölebilirsin.

Bu kadar silah sevdası varken nasıl asker yada polis olmamış hayret ettim:işsiz:

Hatay'da ikamet ediyormuşsunuz bir ziyaretimde fark ettim ki oradaki çoğu erkek silah taşıyor.Sınıra yakın olduğu için midir zihniyet meselesi midir anlamadım.

Ancak ben evimde silah olmasını asla istemem.İnsanı güvende falan hissettirmiyor.Tam tersi! Evinizin dışında bir alan varsa bari orada kalsın silahlar.

Hatay'da ikamet ediyormuşsunuz bir ziyaretimde fark ettim ki oradaki çoğu erkek silah taşıyor.Sınıra yakın olduğu için midir zihniyet meselesi midir anlamadım.

Ancak ben evimde silah olmasını asla istemem.İnsanı güvende falan hissettirmiyor.Tam tersi! Evinizin dışında bir alan varsa bari orada kalsın silahlar.
Bilemiyorum. . Burda gerçekten çok fazla kişi silah taşıyor. Eşim hep severdi ama baktı arkadaşları taşıyor oda aldı. Resmen ergenler gibi özenti..

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bende silah meraklısıyım . Baya meraklısıyım .
İlk elime alışım 6 yaş dolayları :D
Ama asla taşımam eşinizin ki meraktan değil . Ağır abi olma havasında

konuyu okuyunca gozumde esiniz boyle klasik giyinen altin yuzuk saat kolye takan, belindede silah, agir abi takilan birisi gibi geldi. bence sadece ozenti.

Allah korusun çocuklarınızdan birinin o silahı sizin farketmediğiniz bir zaman alıp okula götürdüğünü düşünebiliyor musunuz? Amerika okullarda aynen bu şekilde yılda kaç çocuk ölüyor eşiniz farkında değil mi? bu silah olayı sigara gibidir, çocuklarınız özenmeyebilir ama bunun yanında özenedebilir, havası olsun diye alabilir bir gün, ne kadar dikkatli olabilirsiniz ki?

kaldı ki evde eşiniz size kızsa, iş yerinde kızsa en olmadı trafikte sinirlense başınıza en olmadık iş alırsınız.. ben silahı sevmiyorum, ne oyuncağını ne de kendisini.. keşke ikna edebilseniz..

Oha. Insan neden silah tasir? Kendini korumak icin diyenin alnini karislarim. Silah savunmak icin degil saldiri icindir. Asla ama asla belinde silah tasiyan bir adama guvenemem (isi geregi olmadigi surece).
Okurken bile tedirgin oldum.

Silaha 15000 lira veren mi varmış :KK57:
Kullanmayacağı şeye insan niye bu kadar para verir ki
Bulamayacağı bir yere şaklayın uyurken
İlk fırsatta da evden çıkarın
Arasın dursun

Arkadaşlar iyi hoş herkes saydırmış. Bende çoğunuzla aynı görüşteyim silaha karşıyım ve bir insan boşuna silah taşımaz. Allah korsun. Fakat konu sahibi bi derdini paylaşmış. Kocasına hakaret edin diye açmamış bu topiği. Bence biraz kibar olup bu kadının hislerini de düşünmek gerek. Veya hadi bunu gectim. Burdan gaza gelip eşiyle tartışsa adamın elinde silah var. O bahsettiğiniz cinneti eşi ile tartisirken gecirmeyecegini nerden biliyosunuz? Herkesi biraz duyarlı olmaya kendini konu sahibinin yerine koymaya davet ediyorum.

Ya insan bazen o kadar cinnet aşamasına geliyor ki tartışırken filan, benim geçenlerde eşimin kafasına tencereyi geçiresim gelmişti ciddi ciddi. Silah taşımak ne demek. Birde çocuklarınız var. Ya silah ya ben deyin. Çıkartin o silahi evden.

Esiniz ne iş yapiyor cok merak ettim.

1 yil falan oluyor haberler de izlemistim. Küçük çocuk babasinin sakladıgi silahi buluyor kurcalarkende abisini vuruyordu yanlislikla.

Evde cocuklar esinizin belinde silah cok ama cok tehlikeli. Bence çözüme cocuklari kullanarak ulasabilirsiniz. Onlarin buyurken belinde silah olan bir babayi model almalarinin ne kadar dogru olacagini falan soyleyin.

Benim eşimde aynı bayılıyo silaha tüfeğe internet başında silah bakar seninki gibi başucumızda uyur bizimle bende çocuk olmadığı için çok sorun etmedim ama çocuklar için sıkıntı olur tabi merak ettim ayrıca karadenizlimisiniz genelde karadeniz erkekleri çok seviyo silahı

Silahı neden taşıyor onu anlamadım.guvenlik sorunu var mı ki işi nedir? Silah taşımak ve evde dolu silah bulundurmak hiç doğru değil, başa bela bence.ayriyeten ben de silahlari severim aticılığı seviyorum ben aslında.esimle havalı silahlarımiz var açık havada uygun alanlarda kullanıyoruz.cok da zevkli birşey ve zararsız en azından.7 yaşında kızım var ona da kullanmayı öğretiyorum hatta.esin de en azından böyle giderseydi hevesini.b u yaptığı yanlış kesinlikle

Ya o silahtan vazgecer ya da eve giremez net söylüyorum. Sen de net konuş ki vazgecsin. evde çocuk var bide. silahla oynarken çocuğunu/kardeşini vurdu tarzı haberler ne çok. Allah korusun cocuklarindan birine birsey olsa pişman olursun engel olmadigi için.

Silah sevdasina da anlam veremiyorum. Ciddi anlamda sacmalik.

Back
X