Eşimin şımarık tavırları

ilk adımı ben attım maalesef

Eski konularınıza baktım. Siz evi terketmişsiniz. Sonra aramıyor diye konu açmışsınız. Orda da eve dönseniz bile 1 ay sonra aynı olacak biliyorum demişsiniz. Her şeyi çok net görmüşsünüz de neden döndünüz? Hadi size yalvarır, hatasını anlar, özürler diler dönersiniz de, adam sizi aramamış bile ilk adımı da siz atmışsınız. Bir de sizi hala affetmemiş. Yahu evi terketmenize sebep olacak kadar saygısız olan o, parasal konularda yalanlar söyleyen o ama affedemeyen de o. Siz kendinizi ezdirirseniz ezen çok olur. Üzgünüm şu andaki bütün tavırlarının, şımarıklıklarının sebebi sizsiniz. Başka türlü olması için başka türlü hareket etmeniz gerekiyordu.

Evden gittiğiniz için böyle davranıyor. Her tartışmada evden gidilmez düşünmek lazım madem adım atıp dönecektiniz gitmeyecektiniz şimdi bunun acısını çektiriyor bence konuşmalısınız. Ayrıca böyle davranan bir adama yatakta iyi olursanız nasılsa orada sorun yok diye devam eder.

Eşiniz eş yada baba olacak olgunluğa sahip bir erkek değil ne yazıkki.Aramadan dönmeniz hata belki ama olgun bir erkek bundan mutlu olur yeni bir sayfa açardı.Adınıza çok üzüldüm çünkü bir evladınız var.Gitmeden önce iyiydide gidince değişmiş olsa amenna ama sizin eşiniz hep problemliymiş.Ya oğlunuzla tek başınıza bir hayat seçeceksiniz yada bu şekilde bir ömür geçireceksiniz.. Allah yardımcınız olsun canım.

döndüm çünkü ailem başının çaresine bak dedi ve çocugumda küçük oldugu için mecbur kaldım

evet çok haklısınız peki bu saatten sonra nasıl davranmalıyım

evet peki şimdi ne yapmalıyım

evet çok haklısınız peki bu saatten sonra nasıl davranmalıyım
Güvenceniz yok mu? Kendi başınıza ayakta durmanız şuan mümkün mü?
Kendi değerinizi eşinizin ayakları altına sermeyin. Size bir şey söylüyorsa siz iki şey söyleyin. Yerinizde olsam gider dönmezdim de.. Çocuğunuzla yapamayacak durumdasınız sanırım.

Eşinizi uyarın, benimle düzgün konuş, sesini yükseltme deyin. Saygısızlığa asla izin vermeyin. Döndüysem çocuğum için döndüm, bir daha gitmeyeceğim anlamına gelmez diyebilirsiniz.

Çalışıyorum aslında ama borcum var biraz sanırım biraz daha sabretmem lazım

Eşinizi uyarın, benimle düzgün konuş, sesini yükseltme deyin. Saygısızlığa asla izin vermeyin. Döndüysem çocuğum için döndüm, bir daha gitmeyeceğim anlamına gelmez diyebilirsiniz.
tavsiyeniz için sağolun deneyeceğim

tabi bitek yatakta iyi davranır nasıl birlikte olcak senle yoksa adam resmen senle oynuyo alttan alma ben çocuk muyum de rest çek

ben sizin konularınızı az çok biliyorum. sizden bir çift olmaz maalesef. o çocuğa yazık arada telef edeceksiniz. eşiniz annenizi kovan adam değil miydi?? ya da sizden boşanmak isteyen. siz de kesinlikle boşanıcam diyen.
o yüzden bu evlilikte herşey normal maalesef.

Eşe karşı pasif kaliyorsaniz daha da çok sapitacak.
Yumruğu masaya vurmayı bilmek lazım
Cizgileri çizin işine gelmiyorsa yürümez zaten bu evlilik

Eşe karşı pasif kaliyorsaniz daha da çok sapitacak.
Yumruğu masaya vurmayı bilmek lazım
Cizgileri çizin işine gelmiyorsa yürümez zaten bu evlilik
sert tavır sergiliyorum erkek gibisin iticisin diyor,sakin kalıyorum tepeme çıkıyor

hakılsınız bizden hiç birley olmaz

Yapmayın bunu kendinize evlilik kutsal bir kurumdur devamlılığını sağlamak için çiftlerin tolerans göstermesi gerekiyor
Ama çift taraflı olmalı bu kişiliğinizi yok sayıp sadece bedeninizi isteyen biri sizi bir malmış gibi görüyor ona dur demiyorsunuz
Hatalarınızı eşinize yüklemek olmaz burda sizinde suçunuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…