- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi pocahantes89
-
ilk adımı ben attım maalesef
ilk adımı ben attım maalesef
Adam hatalı ve siz evi terk ediyorsunuz, sonra kendi isteğinizle geri dönüyorsunuz, adama da kendinizi affettiriyorsunuz nedense. Adam size kötü davranmasına rağmen birlikte oluyorsunuz. Sonra diyorsunuz ki adam şımarık. A-a neden kiilk adımı ben attım maalesef
döndüm çünkü ailem başının çaresine bak dedi ve çocugumda küçük oldugu için mecbur kaldımEski konularınıza baktım. Siz evi terketmişsiniz. Sonra aramıyor diye konu açmışsınız. Orda da eve dönseniz bile 1 ay sonra aynı olacak biliyorum demişsiniz. Her şeyi çok net görmüşsünüz de neden döndünüz? Hadi size yalvarır, hatasını anlar, özürler diler dönersiniz de, adam sizi aramamış bile ilk adımı da siz atmışsınız. Bir de sizi hala affetmemiş. Yahu evi terketmenize sebep olacak kadar saygısız olan o, parasal konularda yalanlar söyleyen o ama affedemeyen de o. Siz kendinizi ezdirirseniz ezen çok olur. Üzgünüm şu andaki bütün tavırlarının, şımarıklıklarının sebebi sizsiniz. Başka türlü olması için başka türlü hareket etmeniz gerekiyordu.
evet çok haklısınız peki bu saatten sonra nasıl davranmalıyımAdam hatalı ve siz evi terk ediyorsunuz, sonra kendi isteğinizle geri dönüyorsunuz, adama da kendinizi affettiriyorsunuz nedense. Adam size kötü davranmasına rağmen birlikte oluyorsunuz. Sonra diyorsunuz ki adam şımarık. A-a neden ki
evet peki şimdi ne yapmalıyımEski konularınıza baktım. Siz evi terketmişsiniz. Sonra aramıyor diye konu açmışsınız. Orda da eve dönseniz bile 1 ay sonra aynı olacak biliyorum demişsiniz. Her şeyi çok net görmüşsünüz de neden döndünüz? Hadi size yalvarır, hatasını anlar, özürler diler dönersiniz de, adam sizi aramamış bile ilk adımı da siz atmışsınız. Bir de sizi hala affetmemiş. Yahu evi terketmenize sebep olacak kadar saygısız olan o, parasal konularda yalanlar söyleyen o ama affedemeyen de o. Siz kendinizi ezdirirseniz ezen çok olur. Üzgünüm şu andaki bütün tavırlarının, şımarıklıklarının sebebi sizsiniz. Başka türlü olması için başka türlü hareket etmeniz gerekiyordu.
ailem destek olmadıHem evi terkettini hem de ilk adımı mı attınız?
Niye ki?
Güvenceniz yok mu? Kendi başınıza ayakta durmanız şuan mümkün mü?evet çok haklısınız peki bu saatten sonra nasıl davranmalıyım
Çalışıyorum aslında ama borcum var biraz sanırım biraz daha sabretmem lazımGüvenceniz yok mu? Kendi başınıza ayakta durmanız şuan mümkün mü?
Kendi değerinizi eşinizin ayakları altına sermeyin. Size bir şey söylüyorsa siz iki şey söyleyin. Yerinizde olsam gider dönmezdim de.. Çocuğunuzla yapamayacak durumdasınız sanırım.
tavsiyeniz için sağolun deneyeceğimEşinizi uyarın, benimle düzgün konuş, sesini yükseltme deyin. Saygısızlığa asla izin vermeyin. Döndüysem çocuğum için döndüm, bir daha gitmeyeceğim anlamına gelmez diyebilirsiniz.
O zaman niye katlanıyorsun ki? Kimseye muhtaç değilsin sen.Çalışıyorum aslında ama borcum var biraz sanırım biraz daha sabretmem lazım
sert tavır sergiliyorum erkek gibisin iticisin diyor,sakin kalıyorum tepeme çıkıyorEşe karşı pasif kaliyorsaniz daha da çok sapitacak.
Yumruğu masaya vurmayı bilmek lazım
Cizgileri çizin işine gelmiyorsa yürümez zaten bu evlilik
hakılsınız bizden hiç birley olmazben sizin konularınızı az çok biliyorum. sizden bir çift olmaz maalesef. o çocuğa yazık arada telef edeceksiniz. eşiniz annenizi kovan adam değil miydi?? ya da sizden boşanmak isteyen. siz de kesinlikle boşanıcam diyen.
o yüzden bu evlilikte herşey normal maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?