Eşimin şımarık tavırları

kaçan kovalanır taktiğini uygulayın,siz en ufak bir gülümsemede yelkenleri suya indirensiniz galiba

Ailenize çok kızgınım şu an nasıl başının çaresine bak derler
allah aşkına şu pislik heriften kendini ve çocuğunu kurtar bir şekilde saygısız adam yatakta iyi olur tabi hiç tahammül edemiyorum bu tiplere

Evet ya bu kaybetme korkusu olmayan erkekler aynı bende ne yapsa aynı gün affettim inandım sineye çektim adam baktı bu ben ne yaparsam yapim benden kopamıyor bu sefer benim sevgimi bana koz olarak kullanmaya başladı sen kim köpeksin dicem şimdi banlancam diye demiyorum o yüzden bende o iş öle düşündüğün gibi değil bak terkediyorum dedim ve ilişkiyi sürdürmek istemiyorum dedim peki sen bilirsin bye dedi gelişmeleri bekliyorum burnu sürtsün bakalım

ailenizin evinde misin çocuk var mı

çocuğuna çok düşkün sözde bide

döndüm çünkü ailem başının çaresine bak dedi ve çocugumda küçük oldugu için mecbur kaldım

Aileniz döverek sizi evden kovmadıysa bu adamdan geneiyidirler. Çocuğuna bakmayız mı dediler? 2 tane konunuz vardı. Keşke bir sorsaydınız ne yapayım diye. Size bu adama dönmekten başka alternatifler sunulurdu.
Şimdi ne yapayım diyorsunuz ya, bu adamla ilgilenmeyin, borçlarınız bitene kadar aynı evde kalın ama ne kendinizi affettirme gibi bir çabanız olsun ne de bir şey. Maaşınızla borçlarınız ödeyin ufak ufak birikimler yapın. Ha bu arada eşiniz hatasını anlar kaf dağındaki burnunu indirirse ne ala. İndirmezse de kendi kendine debelenip dursun.

Yatakta iyi davranıyor ya siz yine de korunarak o yatağa girin. Sorunlu evliliğiniz zaten, bebek yapmak için barışılır mı? Önce sorunlarınızı halledin sonra bebek yapın.

Barışacaksanız evi terketmeyecektiniz, adam geri dönmenizden ve ailenizin size sahip çıkmamasından güç almış.

evet korunuyorum zaten kistlerim var olmuyor ama ben genede korunuyorum

peki sen bilirsin bye mi dedi? Terbiyesiz ya ego tavan yapmis

bu şekilde konuşmak mantıklı olur mu? Kaybetme korkusu olsa zaten şu an bu şekilde davranmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…