- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Evet ya bu kaybetme korkusu olmayan erkekler aynı bende ne yapsa aynı gün affettim inandım sineye çektim adam baktı bu ben ne yaparsam yapim benden kopamıyor bu sefer benim sevgimi bana koz olarak kullanmaya başladı sen kim köpeksin dicem şimdi banlancam diye demiyorumEşinizin şımarma sebebi sizsiniz. Ailenizin evinden bu kadar kolay dönmeyecektiniz. Eşinizde sizi kaybetme korkusu yok. O nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın, evdeki vazoyu kırmış annesinden çekinen çocuk gibi suçlu durmayın.
evet öyleyim sonra hep ben üzülüyorumkaçan kovalanır taktiğini uygulayın,siz en ufak bir gülümsemede yelkenleri suya indirensiniz galiba
ailenizin evinde misin çocuk var mıEvet ya bu kaybetme korkusu olmayan erkekler aynı bende ne yapsa aynı gün affettim inandım sineye çektim adam baktı bu ben ne yaparsam yapim benden kopamıyor bu sefer benim sevgimi bana koz olarak kullanmaya başladı sen kim köpeksin dicem şimdi banlancam diye demiyorumo yüzden bende o iş öle düşündüğün gibi değil bak terkediyorum dedim ve ilişkiyi sürdürmek istemiyorum dedim peki sen bilirsin bye dedi gelişmeleri bekliyorum burnu sürtsün bakalım
çocuğuna çok düşkün sözde bideAilenize çok kızgınım şu an nasıl başının çaresine bak derler
allah aşkına şu pislik heriften kendini ve çocuğunu kurtar bir şekilde saygısız adam yatakta iyi olur tabi hiç tahammül edemiyorum bu tiplere
döndüm çünkü ailem başının çaresine bak dedi ve çocugumda küçük oldugu için mecbur kaldım
bunu düşünemedim şimdi ne yapmalıyımBarışacaksanız evi terketmeyecektiniz, adam geri dönmenizden güç almış.
bunu düşünemedim şimdi ne yapmalıyım
Sevgiliydik biz ayrı şehirlerdeyizailenizin evinde misin çocuk var mı
Evet ya bu kaybetme korkusu olmayan erkekler aynı bende ne yapsa aynı gün affettim inandım sineye çektim adam baktı bu ben ne yaparsam yapim benden kopamıyor bu sefer benim sevgimi bana koz olarak kullanmaya başladı sen kim köpeksin dicem şimdi banlancam diye demiyorumo yüzden bende o iş öle düşündüğün gibi değil bak terkediyorum dedim ve ilişkiyi sürdürmek istemiyorum dedim peki sen bilirsin bye dedi gelişmeleri bekliyorum burnu sürtsün bakalım
Eee bu kadar totoyu kaldırırsak olacağı bupeki sen bilirsin bye mi dedi? Terbiyesiz ya ego tavan yapmis
Kaldı ki 3 yıllık bi ilişkiydi beyimiz inat yapıyor göya totosuna girecek inadı onun ama :)Eee bu kadar totoyu kaldırırsak olacağı bu
Kaldı ki 3 yıllık bi ilişkiydi beyimiz inat yapıyor göya totosuna girecek inadı onun ama :)
Eee bu kadar totoyu kaldırırsak olacağı bu
bence ona onun gıbı karsılık verme akıllıca al karsına konus bu tavırların benı uzuyor hatamı farkettım dersımı aldım devam etmene gerek yok de. haaa bunu sylerken ezık durma bu sekılde devam edersen benı kaybedersın cekılmez oluyosun de brdaha gıdersem donmem falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?