çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...
ya ağır şeyler söylicem olmucak, ne sanıyo bu adam kendini. ne demek ya, sen vebalımısın ki dokunmak yaklaşmak istemiyo. profil resmindeki sensen eğer gerçekten çok güzelsin, hatta başka konularda fln yorum yapınca da resmini görünce, kaç kere ne güzel kız diye geçirmişimdir içimden. şimdi senin kocan brad pitt miki seni beğenmiyo? bence onun biyerleri kalkmış, insan daha iyi bi işe girecek diye bu kadar havalanırmı ya? ztn son zmnlarda ne kadar fazlalaştı eşine kötü davranan erkekler. bunları okudukça evlilikden korkuyorum, diyorum demekki erkekler evlenmeden önce gerçekden de karakterlerini göstermiyolar.
peki cnm kocan senden ayrılmak mı istiomuş? konuştun mu bunu onla? yani ancak ayrılmak isteyen bi adam bu kadar öküzce davranır. eğer ayrılmak istiyosa sen ne yaparsan yap düzelmicektir, bide umarım gönlünde başka biri yoktur, umarım bu odunluğu sadece yeni bi işe girmesinden dolayı havalanmış olmasındandır.