eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...

ya ağır şeyler söylicem olmucak, ne sanıyo bu adam kendini. ne demek ya, sen vebalımısın ki dokunmak yaklaşmak istemiyo. profil resmindeki sensen eğer gerçekten çok güzelsin, hatta başka konularda fln yorum yapınca da resmini görünce, kaç kere ne güzel kız diye geçirmişimdir içimden. şimdi senin kocan brad pitt miki seni beğenmiyo? bence onun biyerleri kalkmış, insan daha iyi bi işe girecek diye bu kadar havalanırmı ya? ztn son zmnlarda ne kadar fazlalaştı eşine kötü davranan erkekler. bunları okudukça evlilikden korkuyorum, diyorum demekki erkekler evlenmeden önce gerçekden de karakterlerini göstermiyolar.

peki cnm kocan senden ayrılmak mı istiomuş? konuştun mu bunu onla? yani ancak ayrılmak isteyen bi adam bu kadar öküzce davranır. eğer ayrılmak istiyosa sen ne yaparsan yap düzelmicektir, bide umarım gönlünde başka biri yoktur, umarım bu odunluğu sadece yeni bi işe girmesinden dolayı havalanmış olmasındandır.

ya baktım resımlerıne. ınan cok guzelsın o da cok sıradan vallla. ne bu havası. ben esımı opup basıma koyayım ya senden kısayım senın ıkı katı kılondayım nerdeyse ama adam boyle davranmaz bana yaaaaa .

yaşça eşimden büyük bi kadınmış zaten...
ne bilim öyle dedi valla...
bi de yalancıysa vay halime...

evlilikte her türlü sorun bir şekilde aşılmak için çaba gösterilir ama devreye 3. şahıs isimleri girip sıkça telafuz ediliyorsa insanın hevesi kırılır. nasıl ki çocukken annelerimizin bizi başkalarının çocuklarıyla kıyaslaması küçücük beyinlerce kabul edilemez ise hayatımızı geçirdiğimiz erkek tarafından da başka kadınla teraziye koyulmak kelimenin tükendiği yer. böyle bir şey yoktur inşallah sadece hırsından dolayı oluşan reaksiyonlardır demek geliyor içimden ve bol dua et inan faydası olur. hem de çok çok çok. ama bu şartlarda gerçekten peygamber sabrı lazım.

ya allah allah sımdı cırkın olsanız bır derece anlarım yıllar ıcerısınde bakıs acısı belkı degıstı derım daha guzel bır bayan ıstıyor derım hernekadar haklı olmasa da yıne bır sebep buluruz guzelsın sevıyorsun kendısı de normal bır ıste ve normal bır tıpte. bu ne boyle havalarda anlamadım kı. mantık evlılıgıymıs. ona gore evlılık zengın bır aılenın kızına pararı ıcın yanasmak mı ? zengın bır aılenın ıcguveyı mı olmak ? en taş hatunla evlenmek mı ıdeal evlılık ? yazık ya cok yazık valla. al su adamı karsına dok ıcını bak ınan ıyı oluyor sorunlarım tamamen hıc gecmedı bızım ama ben hıc susmam kavga etmeden hep anlatırım dusuncemı sıkıntımı. dınlemezdı uyurdu ama bak 4 yıl ugrastım artık daha cok dınlıyor

tepki vermese bende konuşurum canım...
hani sussa bişey söylemese dinlemese bile duyar bişeyler..
ama bu hemen bağırıyo...
"denizzzz giiiiiitttttttt konuşma benimle" diye...

Yani bu kişilikle alakalı tamamen...

Bi arkadaş az önce yazmış ya, bazı insanlar geçmiş yyıllarında takdir edilmediğinden yaş ilerledikçe ezikleyip üste çıkmaya çalışıyolar..

Ben peyzaj teknikeriyim, eşim subay ama hiç öyle bi durum söz konusu olmadı..

Seninki kişiliğini oturtamamış..
alınma ama fotolarında senden aldığım pozitif enerjiyi eşinden alamadım zaten..

ne yaparsan yap beğenmez gibi bir ifadesi var..

gözü yükseklerde olmak iyidir ama niyet kötüyse eğer fenadır bu düşünce..

senin eşin çok yüksekten uçuyor ama ne kadar yüksekten uçarsa düştüğünde o kadar acır..

benim yaptıklarımı beğenmez ama kendisi bişey yapmaz...
dediğin gibi karakter meselesi işte...
ben onun artık ne sevgisine ne de sadakatine inanmıyorum zaten...
inceldiği yerden kopsun diyorum çaresiz..

tepki vermese bende konuşurum canım...
hani sussa bişey söylemese dinlemese bile duyar bişeyler..
ama bu hemen bağırıyo...
"denizzzz giiiiiitttttttt konuşma benimle" diye...

terbiyesiz ahlaksız.
ne sanıyosa kendini.

çarpıcan bi tane ağzına çekip gidicen.

ilerde çok arar senin gibi iyi niyetliyi..

millet meslek avcısı oldu artık.

ona yamanan çok olur da, senin gibisi olmaz.

ya ağır şeyler söylicem olmucak, ne sanıyo bu adam kendini. ne demek ya, sen vebalımısın ki dokunmak yaklaşmak istemiyo. profil resmindeki sensen eğer gerçekten çok güzelsin, hatta başka konularda fln yorum yapınca da resmini görünce, kaç kere ne güzel kız diye geçirmişimdir içimden. şimdi senin kocan brad pitt miki seni beğenmiyo? bence onun biyerleri kalkmış, insan daha iyi bi işe girecek diye bu kadar havalanırmı ya? ztn son zmnlarda ne kadar fazlalaştı eşine kötü davranan erkekler. bunları okudukça evlilikden korkuyorum, diyorum demekki erkekler evlenmeden önce gerçekden de karakterlerini göstermiyolar.

peki cnm kocan senden ayrılmak mı istiomuş? konuştun mu bunu onla? yani ancak ayrılmak isteyen bi adam bu kadar öküzce davranır. eğer ayrılmak istiyosa sen ne yaparsan yap düzelmicektir, bide umarım gönlünde başka biri yoktur, umarım bu odunluğu sadece yeni bi işe girmesinden dolayı havalanmış olmasındandır.

teşekkür ederim yorumun için canım...
sordum onu bak ayrılmak mı istiyosun diye..
"hayır" diyo....
bu kadar.........

ya baktım resımlerıne. ınan cok guzelsın o da cok sıradan vallla. ne bu havası. ben esımı opup basıma koyayım ya senden kısayım senın ıkı katı kılondayım nerdeyse ama adam boyle davranmaz bana yaaaaa .

bütün insanlar güzeldir...
karakteri kapatıyo işte bazı insanların güzelliğini...
yüzüne yansıyo..
ne boy ne kilo ne bilmemne...
ben bakmadım ki eşimin boyuna kilosuna...
fedakarlığımı haketmiyo neyazıkki..

Eşinle bu kadar sorunun olduğunu bilmiyordum. Sana sarılmak istememesi, seni itmesi, sürekli aşağılaması. Üçüncü bir şahıs olabilir mi?

terbiyesiz ahlaksız.
ne sanıyosa kendini.

çarpıcan bi tane ağzına çekip gidicen.

ilerde çok arar senin gibi iyi niyetliyi..

millet meslek avcısı oldu artık.

ona yamanan çok olur da, senin gibisi olmaz.

canını sıkıyomuşum bişey sorunca...
gülümseyip oturucam karşısında herşeyine eyvallah dicem...

Canım maşallah cok güzelsin.
Anladığım kadarıyla güçlüsün de...
kendin için en iyisini yine sen bilirsin.
ben seninkinin tam tersi bir durum yaşamıştım.
eşim işini yoluna koymak için nerdeyse 4-5 yıl uğrastı.
sonunda hersey yoluna girdiğinden eşimi bu durumu kaybetme korkusu aldı,panikledi,ezildi resmen.
ne yapacagımı bilemedim.
sonradan aldım karsıma konustum bak sen böyle ezik bir adam değilsin,soğuyorum senden.
iş güç bunlar gecici seyler sen karakterini sağlam tutmazsan beni yanında bulamasın vs diye uzun bir konumsa yapmıstım.
biraz zaman aldı ama toparladı duumu eşim.
burda anlatmak istediğim erkekler iş durumları istediği gibi geliştiğinde sanırım şaşırıp ne yapacaklarını bilemiyorlar.
benimki ezildi seninki havalamış.
bence birz sakinleşmesini bekleyip kousmayı dene.
iş güç para bunlar bugün var yarın yok.önemli olan eşinin karakteri.

canım hep mi böyleydi,yorumları hep okuyamadım kusura bakma daha önce sorulduysa.yeni evliydiniz sanırım,bide eşin oglak burcuydu dimi.oğlak burçlarında var böyle ukalalıklar.cinsellik hayatınız nasıl?

Yorumlardaki detayları okuyunca daha çok üzüldüm.. :50:

Ben böyle kesin hükümde kolay kolay bulunamam ama ' bu evliliğin elle tutulur bir yanı kalmamış '

Siz gereken özverilerde bulunmanıza rağmen yürümüyor.. Çünkü o birşeyleri aklında bitirmiş maalesef..

Size kolu değse geri çekmesi, sarılsanız kıpırdamaması ne demek.. Sanki onu aldatmışsınız töbe töbe..

O sizi hiç haketmiyor. :20:

Zaten alkolik olduğundan çokta dengeli olmasını beklememek lazım. ' İçki tüm kötülüklerin anasıdır ' diye boşa söylenmemiş.

teşekkür ederim yorumun için canım...
sordum onu bak ayrılmak mı istiyosun diye..
"hayır" diyo....
bu kadar.........

o zmn niye böyle davranıyor? bu arada şimdi baktım resimlerine de gerçekten asıl o sana yakışmıyo, senin ilk bakışta göze çarpan bi güzelliğin, havan var, ama sıradan bi tip çok silik. belki de bu yüzden buna dayanamadığı için bu hallere girmiştir. şimdi bide yeni iş söz konusu ya, egosunu böyle tatmin etmeye çalışıyo işde karaktersiz.

senın guzellıgın karsısında ezılıyor canım sen esıne gore 100 kat genc ve guzelsın
hıc takma sende aynı onun gbı davran bakalım nasıl oluyomus belkı ozaman anlar

denedim sonra salak gibi geri geldim ertesi gün..
geldiğimde numaramı bile silmişti telefonunundan...

yani pes ne diyim..

eşin orjinal bi vak'a

bu adamın bastırılmış duyguları var..

boşansan ailen destek çıkar değil mi manevi olarak..

daha doğrusu hiç oturup boşanmayı düşündün mü, ne olur ne biter hayatında diye..

Back
X