eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

eşiniz bence sizin güzelliğinizin karşısında komplekse girmiş olmalı.adam bulabileceğinin en iyisini bulmuş zaten,daha fazla şansını zorlamasın.

Aynen
Bu arada senin avatarlarına bitiyorum

inşallah canım..
aynen öyle..
çalışmayıp evde oturmamada acayip karşı...
evde durursam kilo alırmışım kendime bakmazmışım (korkuya bak)...
bizimkide bu model işte...

Cnm eşini tanımıyorum ama 3 sayfa okuduğum kadarıyla kişiliği fazla oturmamış bir insan..GEnelde erkekler eşlerinin kendinden üstün özellite olmalarından hoşlanmazlar,ama belli ederler ama etmezler...Ama seninki abartmış..Ne demek ya sen kendini düşün...ŞAşırdım.İnsanları değiştirmek malesef imkansız gibi bişey.Senin eşininde değişeceğini sanmıyorum.Bu büyüklenme huyu hep devap edecek

Cnm sayfaların hepsini okuyaadım sana ilgisi nasıl bu arada..Kilo alma dediğine göre ilginiyor sanırım.

çok teşekkür ederim....
elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
düzelme belirtisi gösterirse eğer güzelce konuşup tamamen halletmek ve geride bırakmak istiyorum bu konuyu..
ama yok aynen devam ederse sonunda sağlam bi kavga kopacakmış gibi geliyo bana...
sabrımın tükendiğini hissediyorum...

evet canım benim..
teşekkür ederim....
yani bişey çıkması sebepsiz olmasından bi derece daha katlanılır...
tek kelimeyle bıktım artık....

bence sende ona aynı onun davrandığı gibi davran bence eşinde özgüven sorunu var ve bu yüzden sana böyle davranıyor.çünki dişi geçirebileceği bir sen varsın. ben olsam farklı bir yol denerdim sürekli evdeysen süslenip dışarı çıkardım pek onu takmaz gibi görünürdüm..çünki bu haller normal değil seni hiç kaybetmeyeceğini düşünüyo ama içine bir kurt düşseydi farklı olurdu gibime geliyor..bunlar benim nacizane düşüncelerim tabiki sen ne düşünürsün bilemem

deniz, bi gü daha geçti, durumlar nasıl? eskiye dönüp bakamıyorum çok sayfa var diye kusura bakmazsın inşallah her gün gelip soruyorum diye...

deniz, bi gü daha geçti, durumlar nasıl? eskiye dönüp bakamıyorum çok sayfa var diye kusura bakmazsın inşallah her gün gelip soruyorum diye...

ne kusuru canım aksine ço teşekkür ederim ilgilendin ortak oldun derdime...
evet bi gün daha geçti...
ama eşimde bi değişiklik yok..
uyandı galiba onun gibi yaptımya...
mecburen soru sormak orunda fln kaldım hiç cevap vermiyo..(sıradan sorular)
20 kere tekrar ettirdi bana...
az öncede aradı hiçbişey olmamış gibi..
uyuyamıyorum zaten uzun zamandır..
ağlaya zırlaya uyuduğum içinde sabah berbat uyanıyorum...
üstüne işin yoğunluğu mutsuzluk bişeyde yemek istemiyo canım...
bide sesin kötü geliyo dedi bana...
patladım bende evet kötüyüm dedim..
neyin var diyo..
hastanedesin muayene ol diyo...
gerizekalı (zorla hakaret ettiriyo işte kendine)yaaaaaaa...
bende benim sorunum şimdilik kafamda dedim...
hmm izin al dinlen çok mu yoğunsun diyo...
en son şükür jetonu düştü benimle mi ilgili dedi..
bende evet dedim...

herhalde bunu anlamasını 2 unv.bitirmesi saglamıstır ayy canım kusura bakma yaa sinirden guluyorum artık..bu erkeklerin vurdumduymazlıgı oldurecek beni artık

benim o kadar tahsilim olmadığı için mi anlatamıyorum acaba derdimi...

ahh canım..essek gibi anlıyolar da işlerine gelmiyor!!cunku onlar bay mukemmel!!sen haklı olsan bile en iyisini biz bilirizler falan!!ne sanıyolrar kendilerini anlamıyorum!!ama hata bizde !! biz duygularımızı bu kadar yogun yasamasak mesela onlar gibi umursamaz olsak nasıl kosarlar peşimizden ...ama kadınız ne yapalım..yogunluk dogamızda var

yani var ya, beni bile çileden çıkardı eşin..
bu nasıl bi pervasızlıktır ya..
allah sana sabırlar versin canım..

kesinlikle kendini yıpratma,ağlamak, üzülmek hiç bir şeyin faydası olmuyor..
olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş..
kendini üzme..
istediği kadar anlasın,
sen geçen karar verdiğin gibi kendine bak, süslen, püslen, çık gez, arkadaşlarınla dolaş, kafanı dağıt.

önce değişimi kendine gözle görülür bi şekilde yaşa. hem de köklü bi şekilde..

nihayet benle mi ilgili deyivermiş..
ama sen yoo hayır deseydin, belki kendi kendini yer bitirirdi..
acaba noldu bu kadına diye..

biraz merak ettir onu..
şu izlenimi ver '' benim senden daha önemli işlerim var, senin ne yaptığın beni ilgilendirmiyor''
böyle düşünmediğini biliyorum, ama iş eşini değiştirmek olduğu için, formalite icabı da olsa merak etmiyormuş gibi davran..

bi de ağlama, kendini yıpratma..gözyaşlarını boşuna akıtıp o güzelim güzelliğini, tatlılığını bozma..

her şey olacağına varır..
boşansan bile, belki senin için hayırlısı budur..en azından böyle düşün..
nolur kendini üzme, seni haketmeyene fazladan değer verme...

eşin seni haketmiyor..sergilediği tavırlar bunu gösteriyor
dış görünüşünü geçtim, senin o içindeki güzelliği zor bulur bi başkasında..

sen burda yuvana zeval gelmesin diye çareler ararken, adamın umrunda bile değil.

ve ben şuna inanmıyorum, insanlar iş değişitireceği zaman stresli olurmuş dai etrafına zarar verirmiş de..
ya sen onun karısısın, senden güç alması gerekirken, ''benim geleceğim parlak,sen kendini düşün ' diyen bi adamın girdiği ruh haline 'stres' değil 'densizlik' derim ben.

sana her baktığında senden güç alması gerekirken senin gücünü tüketiyor adam.

tekrarlıyorum, lütfen kendini üzme.
sen, gönlü çok geniş ve güzel bi insansın..
hakkında en hayırlısı neyse o olsun..

anlıyoda işte..
işine geleni anlıyo..

az önce yine aradı..
bu sefer artık konuştum açık açık...
"sen görmüyomusun benim halimi ne yaptım sana kalbinimi kırdım, dışardan lafmı getirdim ne bu halin" dedim..
"öncesinden geçtim artık şu son 2 haftaya bi bak dedim...akşamları ne yapıyosun halinin farkındamısın bi düşün ben nasıl davranıyorum sen nasıl davranıyosun.." dedim
o da "işte geliyorum eve yemeğimi yiyorum sonra yatıyorum "diyo...
"eeee ben naapıyorum buarada..." dedim...
"sende kuruyosun topluyosun temizliyosun fln" diyo...
"yaaaaaa sen iyimisin ben hazırlamasında kumasında toplamasındamıyım olayın.ben bunları zaten yapıyodum" dedim...
"bak tükettin artık beni uzaklaşıyorum senden beni itiyosun hakaret ediyosun nerdeyse ben sana destek olmaya çalışırken sen kaçıyosun" dedim...
"bende sana destek oluyorum" dedi..
"ne zaman oldun dedim...
sabah konuştuğumuzda takma kafana demişyaaaaa...
desteğide bu...
tamam dedim bende çok teşekkür ederim desteğin için şuandan itibaren bende takmıyorum dedim..
kapattım yüzüne...
bu ne yaaaaaaaaaaa

bu ne ya bole ıyıce sınırlendım he

yazık ya, bi insan bu kadar pervasız, bu kadar vurdumduymaz olabilir..
verdiği yanıtlara bak..adam faaliyetleri sayıyor..

üzme kendini, onu kendisiyle baş başa bırak..
inşallah hatasını anlar ilerde..nasıl bir yanlış yaptığının farkına varır..

ne diyim ddaha bilmiyorum..
biraz daha umursamaz davran bakalım..

sende onla konuşma dicem ama, aynı evin içinde yabancı gibi olmak da çok zor biliyorum..

annenlere falan gitsen..biraz orda kalsan, nasıl olur?
en azından 2-3 hafta bi yalnız bırak eşini bakalım..

duruma göre ilerlersin artık..
diyecek bir şey bulamıyorum eşine inan ki..

ama sen yine de üzme kendini lütfen..

bu akşam gidiyorum zaten canım....
hafta sonu amcamlarda kalıcam....
amcam yengem fln memlekete gitmiş bizim kuzenlerde evde kaldı tabi...
akşam kardeşimle gitcem oraya takılırız eğleniriz en azından...
bu da ne hali varsa görsün....

"sabah konuştuğumuzda takma kafana demişyaaaaa..." dalga geçerek söylediği, sizi çıldırtacağını bile bile söylediği nasıl da belli
eşininz çok merhametsiz gerçekten..terslersem esrarengiz cevaplar verirsem üstüme düşer diye umuyor sanırım..

sizin altan alan, sevecen, herşeye olumlu bakan, yapıcı yanınızı sonuna kadar kullanıyor..rest çekseniz tutaşacağından da yüzdeyüz eminim.. resmen oynuyor, cool adam tavırlarında, tam bir özenti..(kusuruma bakmayın böyle konuşuyorum ama size çok üzüldüm) biraz güçlü durun boşverin ona kendisini şikayet etmeyi, istediği o zaten kendisini ulaşılmaz kılmak..

yok iyilik yaramıyo buna...
normalde ben konuşmaya kalksam kızar bağırır şimdi kendisi sormuşken söyledim...
artık inceldiği yerden kopsun..
son damlaydı yemin ediyorum...
hani baktığın zaman bu dediğinde çok büyütücek bişey yok gibi görünüyo bende normalde olsa bu kadar büyütmezdim ama yetti artık...
lanet olsun...
ne hali varsa görsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…