eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

allah bozmasın mutluluğunuzu canım....
maddi anlamda sorunumuz yok ama daha erken diyo doktor...
inşallah allah en kısa zamanda verir size evladınızı daha çok mutlu olursunuz...

saol canım benım insallh hepımız cok mutlu oluruzzzzzzzz sende üzülme artıkkk hersey olacagına varır bol bol dua et tatlımmmm

amın insalah rabbım hayırlısını eylesın kımse bılemez ne olacagını aılem sevdıgıme vermedıgı ıcın ben mecburum bole evlenmeye

amın insalah rabbım hayırlısını eylesın kımse bılemez ne olacagını aılem sevdıgıme vermedıgı ıcın ben mecburum bole evlenmeye

Bu bir mecburiyet değil , tercih.. Tercihinden eminsen diyecek pek fazla birşey yok.. Ama siz olsanız diye birşey yöneltiyorsan eğer cevap şu : Aile bir tane eş binlerce..

Ve ailen senin kötülüğünü istemez , inada binmektense güzelce bir konuşun.. Onların tecrübelerinden yararlanmayı dene derim

Kötü bile olsalar orası senin babaocağın bunca yılın geçti ve çıkarken bir daha açmayacakmış gibi gitme, dünyanın binbir türlü hali var.. Yarın birgün uğruna herkesi karşına aldığın kişi bile sana ihanet ettiğinde yine yaralarını sarmaya o karşına aldığın ailen koşacaktır bunu bil.. Yeter...

Boğalara genel yaklasmıssın. Ben de bir bogayım ve bu hiç hos degıl. Isım verebılırsın herkesın kısılıgı ayrıdır bogalar her zaman aynı olmayabılır. Kişilikleri bozukmus onların .

evet cok haklısın aılemı kımse ıcın karsıma almadım almam zaten mecbr degıl secım tabıkı ben sadece sevdıgıme vermeyeceklerı ıcın bole secım yaptım blkı daha mutlu olurum

Boğalara genel yaklasmıssın. Ben de bir bogayım ve bu hiç hos degıl. Isım verebılırsın herkesın kısılıgı ayrıdır bogalar her zaman aynı olmayabılır. Kişilikleri bozukmus onların .

genelleme yapmadim , ben bogalarla cok iyi anlasirim.Tabi yükselenide önemli ... o dönem böyle birsey basima geldi bir türlü cözemedim. Diger arkadaslarimda beni iyi tanir, yani hava basayim ben birinciyim ben süperim hic demedim dememde... Onlara anlattim hatta bir olay diger bir arkadasimin gözünün önünde oldu, yorumu suydu "resmen seni kiskaniyor ve o kadar belli ediyor yuhhh ... sen de ben nerede yanlis yaptim diyosun, salaksin kizim" ...

Son düzenleme:
ara sayfaları okumadım gelişme var mı bilmiyorum ama büyük terbiyesizlik etmiş bir laf vardır biraz kaba olucak ama erkekler parayı bulunca ya karıyı ya arabayı değiştirirmiş sizin ki daha o şirkete geçmeden sizi değiştirme planlarına başlamış sanki o sizi istemezse siz hhiiiççç istemeyin

bi gelişme yok canım herşey aynı....
uzatmalardayız galiba...
teşekkür ederim yorumun için....

esının aklını karıstıran bırı mı var acaba :44:

olabilir....
bi de annem konuşsun diyorum..
severler birbirlerini annemle...
sizce nasıl olur...

Anneniz ne diyecek ki?
Ters olabilir.
Size beni annene mi şikayet ettin diye tepki gösterebilir.
Bu sizinm anneniz olduğu için değil, kendi annesi de konuşsa yanlış olabilir.
Çünkü annenizin yaptığı konuşmada ister istemez anneniz sizi savunacak.
Haklı siz gibi gösterileceksiniz.
Suçlanan da o..
Ortada bir sorun yok ki de diyebilir.
Sizi şikayete kalkabilir. Anneciğiniz gücenebilir.

Bence kesinlikle kafasını karıştıran biri var yada yaşamak istedikleri var ve siz olmadan... çünkü terfi almanıza bile tafra yapan adamın tek açıklaması var o da ''ne yapsan gözüne batıyorsun hesabı''..... bunları bende eski eşimle yaşamıştım kendileri mali müşavirdi ve işlerini çok ilerletmesiyle birlikte kendini birşey sanmalar beni eleştirmeler falan(( neyse belki geçici bir k.. kalkıntısıdır diyelim...... ama benden sana tavsiye olduğundan 10 kat daha güçlü ol ve hayatta senden değerlisi yok unutma tatlım....

aynen öyle dedi bana gözüne batıyomuşum.....

geçen bir ortamda sohbet arasında laf zenginlikten açılınca kocam denen odun benim o kadar param olsa karımı öldürürüm dedibenden fırçayı yedi tabii ama açıklaması komik şaka yapmış ne kadar uzatıyormuşumerkek milletinin 2 kaşığı varsa birini kırmak gerekiyormuş büyükler çok doğru söylemiş senin kocan da buna bir örnekhepsi beyinsiz biz kadınlarda hep idare ediyoruz ama her sabrın sonu var bunu bilmeli erkekler

valla yeterince idare ettim....
ayol evden kaçıcam sonunda....
gerçi niye kaçıyosam zaten adamın umrunda değil...

valla yeterince idare ettim....
ayol evden kaçıcam sonunda....
gerçi niye kaçıyosam zaten adamın umrunda değil...

ney cok parası olsa karısınımı oldururmusdervısınn fıkrı neyse zıkrıde oymus derler esınızın cok parası olmasın ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…