allah bozmasın mutluluğunuzu canım....
maddi anlamda sorunumuz yok ama daha erken diyo doktor...
inşallah allah en kısa zamanda verir size evladınızı daha çok mutlu olursunuz...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni canım...
teşekkür ederim yorumun için.........
Evlilik şans işi.. Herkes mutlu olmak için evleniyor tabi ki.. Ama bazen herşey öyle hayallerdeki kadar tozpembe ilerlemeyebiliyor..
Bu konuda sana evlen ya da evlenme kimse diyemez.. Nasip..
Ben evliyim çok ta mutluyum ama şu an mutluyum anlatabildim mi ? Yarının ne getireceğini hiç birimiz bilemeyiz..
Konu sahibi arkadaşımda severek evlenmiş ve eminim en başlar o da çok mutluydu zamanla herşey gibi insanlarda değişebiliyor... Ya da daha çok kenetlenmek için bazı sorunlar yaşıyor öncesinde.. Bunu da bilemeyiz..
Rabbim sonumuzu hayır etsin ' Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler '
amın insalah rabbım hayırlısını eylesın kımse bılemez ne olacagını aılem sevdıgıme vermedıgı ıcın ben mecburum bole evlenmeye
Bu bogalar kadar kiskancini görmedim... biri kiz digeri erkek arkadasim onlarla cok iyi anlasirdim ta ki....
Üniversite yillarimda cok yakin oldugum arkadasim (kiz) vardi. Diplomami almama 4 ay varken benden uzaklasmaya beni kücük görmeye basladi. Hanim efendi kac yil üniversiteye gidiyorum diye ailesini uyuttu, sonra kac defa sinifta kaldi daha sonra ailesi yeter bu kadar 5 yilda 2 sene ilerlemedin artik üniversiteyi birak diye üstüne geldiler.
O da üniversitenin oldugu sehirde bir sevgili yapip 5 ay icinde onunla evlendi ve üniversiteyi birakti. Evlendikten kisa bir süre sonra bebekleri oldu ... Onunla arkadasligim devam ediyordu arada sirada görüsüyorduk.. Diploma törenime gelirsin dedim o günden sonra degisti ...Kendi capinda hava atiyor " hanim efendinin esi ona en pahali makyaj ürünlerini aliyormus, en lüks arabalarda gezdiriyormus felan filan tatillere gidiyormus, yiyeceklerine kadar anlatiyor, her hafta en az bir ananas yenmesi lazimmis o olmadan olmazmis felan filan :)) Bu kizin ailesi cok fakir onun böyle davranmasina bisey demedim zamanla kendini dengeler dedim...Evlenmeden önce beni arayip erkek arkadasimla su partiye gidecegiz giyecek elbisem yok derdi ve dolabimdan istedigi kiyafeti alirdi. Bazen istemesem geri bile vermezdi...Evlendikten sonra sen giyinmeyi bilmiyosun felan filan....cok zevksizsin .. elbiselerini second hand tan mi aliyorsun ? Kendiside biliyor benim nereden alis veris yaptigimi aman neyse dedim...
Sonra hastanede is buldum daha diplomami almamistim ve onunla paylastim ne dese begenirsiniz ? Milletin simdi b...kunu mu temizliyeceksin dedi ? Bunu dedi ya bende salterler atti...Kendimi büyük gördügüm den degil sanki bardagi tasiran son damlaymis gibi geldi... Kendi esi bu arada hasta bakici . Bende hayir bunlari yapmam ve bu arada esine yazik etmiyormusun dedim.Bu isi yapan ve evine ekmek götüren bir cok kisi var dedim. Sen benden daha mi iyi biliceksin o hic bir zaman b..k temizlemez dedi ? Hayir pardon tip okuyan o kadar yil hastanede sen calistin dedim ben ne anlarim ki dedim:)) oda her hastane farklidir diye düsündüm dedi. Telefonda konusuyorduk sonra baya bozuldu .Kelimeler agzinda yuvarlanir gibi oldu konusamadi bende suan önemli bir isim var sonra konusuruz deyip kapattim. bu konusmamizdan sonra kac defa aradi cevap vermedim mesgüle aldim, sonra faceten ulasmaya calismis selam selam o kadar fazla ileriye gitmedim......
Bir digeride arkadasim (erkek) o da boga . Kendisinin sirketi var , aman hastanede calisip ne kadar kazanacaksin ki ? Bos ver oku oku nereye kadar ...Bak benim 2 günde kazandigimi ancak sen 1 ayda kazanirsin. Gel benim yanimda calis.....filan derdi. Onuda davet etmistim .diploma törenimde aman simdi ne oldunki senin havandanda gecilmez felan filan...ironik ironik terslemeler ...bu diploma olayi gercekten cok havaliymis dedi. Sonra tebrik ve veda etmeden ayrildi ne zaman gittigini anlamadim bile....o kalabalik icinde yok oldu.
Aksaminda arkadaslarimla bir gece klubünde eglenmege gittik o da davetliydi.. Normal de hic kacirmaz böyle seyleri o gece gelmedi... neden gelmedin diye aradim. Hep sen mi ön planda olacaksin sen ve senin basarin dedi...Bütün gün yeterince tebrigi toplamadin mi ...Bugün zaten göklere cikmadin mi sumuzz dedi. Ben eglenelim gel diye aradim ,aldigim cevaplarla sok oldum .... Artik dayanamadim sinirden aglamaya basladim benim icin cok özel günümü zehir ettiler....
O zaman burc yorumlarini okumamistim her halde benim burcum ile boga burcu ters aci yapmis gelen giden kizgin bogalar bana saldirdi....:)) Kirmizi giyenmeyi pek sevmem ama....
Bu bir mecburiyet değil , tercih.. Tercihinden eminsen diyecek pek fazla birşey yok.. Ama siz olsanız diye birşey yöneltiyorsan eğer cevap şu : Aile bir tane eş binlerce..
Ve ailen senin kötülüğünü istemez , inada binmektense güzelce bir konuşun.. Onların tecrübelerinden yararlanmayı dene derim
Kötü bile olsalar orası senin babaocağın bunca yılın geçti ve çıkarken bir daha açmayacakmış gibi gitme, dünyanın binbir türlü hali var.. Yarın birgün uğruna herkesi karşına aldığın kişi bile sana ihanet ettiğinde yine yaralarını sarmaya o karşına aldığın ailen koşacaktır bunu bil.. Yeter...
Boğalara genel yaklasmıssın. Ben de bir bogayım ve bu hiç hos degıl. Isım verebılırsın herkesın kısılıgı ayrıdır bogalar her zaman aynı olmayabılır. Kişilikleri bozukmus onların .
ara sayfaları okumadım gelişme var mı bilmiyorum ama büyük terbiyesizlik etmişbir laf vardır biraz kaba olucak ama erkekler parayı bulunca ya karıyı ya arabayı değiştirirmiş sizin ki daha o şirkete geçmeden sizi değiştirme planlarına başlamış sanki o sizi istemezse siz hhiiiççç istemeyin
bi gelişme yok canım herşey aynı....
uzatmalardayız galiba...
teşekkür ederim yorumun için....
esının aklını karıstıran bırı mı var acaba :44:
olabilir....
bi de annem konuşsun diyorum..
severler birbirlerini annemle...
sizce nasıl olur...
Bence kesinlikle kafasını karıştıran biri var yada yaşamak istedikleri var ve siz olmadan... çünkü terfi almanıza bile tafra yapan adamın tek açıklaması var o da ''ne yapsan gözüne batıyorsun hesabı''..... bunları bende eski eşimle yaşamıştım kendileri mali müşavirdi ve işlerini çok ilerletmesiyle birlikte kendini birşey sanmalar beni eleştirmeler falan(( neyse belki geçici bir k.. kalkıntısıdır diyelim...... ama benden sana tavsiye olduğundan 10 kat daha güçlü ol ve hayatta senden değerlisi yok unutma tatlım....
geçen bir ortamda sohbet arasında laf zenginlikten açılınca kocam denen odun benim o kadar param olsa karımı öldürürüm dedibenden fırçayı yedi tabii ama açıklaması komik şaka yapmış ne kadar uzatıyormuşum erkek milletinin 2 kaşığı varsa birini kırmak gerekiyormuş büyükler çok doğru söylemiş senin kocan da buna bir örnek hepsi beyinsiz biz kadınlarda hep idare ediyoruz ama her sabrın sonu var bunu bilmeli erkekler
geçen bir ortamda sohbet arasında laf zenginlikten açılınca kocam denen odun benim o kadar param olsa karımı öldürürüm dedibenden fırçayı yedi tabii ama açıklaması komik şaka yapmış ne kadar uzatıyormuşum erkek milletinin 2 kaşığı varsa birini kırmak gerekiyormuş büyükler çok doğru söylemiş senin kocan da buna bir örnek hepsi beyinsiz biz kadınlarda hep idare ediyoruz ama her sabrın sonu var bunu bilmeli erkekler
valla yeterince idare ettim....
ayol evden kaçıcam sonunda....
gerçi niye kaçıyosam zaten adamın umrunda değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?