canım günaydın...ara ara bakıyorum ama takip edemediğim yorumlar olmuş..
daha da vardır..
anlamadığım çocuğunuz olmuyor mu?
yani tıbbi bi sonuç aldınız mı? sorun kimde?
çocuk olmaması elbette eşler arası srun yaratır ama
siz hiç tıbbi destek almadınız mı?
anlayamadım açıkçası
canım benım bizimde olmuyo cocugumuz esımden kaynaklı... tupbebek yaptırıyoruz belkıbıgun olur diye..... ama bencede
bunu dert etme ben kocamı cok severım... ıyı bı ınsan.... ondan baskasıyla evlenmıs olsam belkı bı sürü cocugum olcaktı ama bukadar mutlu olamayacaktım ben bunu tercıh ederım... allh nasıp ederse bızımde olur cocugumuz... bu kader alınyazısı ne ise onu yasayacagız... sen tupbebek düsünmedinmi hiç hem maddı durumumuzda ıyı demişşin deneyın kuzumm belkı hemen olur bebegınız
1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor canım...
sorun eşimde...
doktor ameliyata gerek yok dedi ama olmuyo işte..
bende bildiğim sorun yok..
zaten hastane çalışanıyım sürekli gidiyorum doktora yumurtlama takibi..
klomenler, çatlatma iğneleri,progestanlar fln...
1 kerede aşılama yaptırdım...
tüp için erken diyor doktor...
Çocuğunuzun olmaması hem eşinden kaynaklı hem de sana çocuğunuz olmuyor diye mi tavır yapıyormuş beyefendi.
İnşaallah hakkında hayırlısı olsun.
çocuğu olmadığı için kendini kötü hissediyomuş...
esin baya komplexli.. esinizi bilmem ama siz gayet güzel bi bayansiniz sanirim kendi özgüvenini tatmin etmek icin sizi asagliyo bahane olarakda cocugu görüyo..
peki birazda siz onu kenid haline biraksaniz ilgiilenmeseniz umursamiyor gibi yapsaniz.. belki bir iki kat asaga iner..
o zaman bunun derdi aşagılık kompleksi... çocugu olmadıgından dolayı eksigini kapatmaya calışıyor,bunuda seni küçümseyerek yapıyor ama bu çok yanlış bir yöntem .. tıp çok ilerledi herşeyi denersiniz
erkeklerin böylesine bencil varlıklar olmasını anlayamıyorum. bir kadın olarak baştacı edilmen gerekir. bütün sıkıntılara kadınlar mı katlanmak zorunda? zaten zorlu bir süreçten geçiyormuşsunuz, sana olabildiğince destek vermesi gerekir. ama şu bir gerçek, erkeklerin bilinçaltılarındaki en büyük arzuları soylarını devam ettirmek. erkek bunu başardığı sürece kendini erkek gibi hissediyor.bu ilk insandan beri böyle kodlanmış. çocuk sahibi olamamak konusunda sorun eşinde olduğu için ve bunu da bildiği için son derece kendini aciz hissediyor. ve ne yapıyor, sana kötü davranarak seni aşağılayarak eksikliğini bu şekilde gidermeye çalışıyor. kendine başka üstünlük alanları bulma çabasına giriyor. olgun bir karaktere sahip olsaydı bu süreci çok daha makul karşılardı ve sana desteğini esirgemezdi. böyle nice çocuk sahibi olmak için çırpınan insanlar var. destek anlayış şefkat, bunlar çok önemli. sen ona onun yanında olduğunu her zaman hissettir ama kendini de ezdirme. bir kadın olarak güçlüsün. bütün kadınlar güçlüdür yeter ki kendi değerlerinin farkında olsunlar :13:
ben o kadar takipti ilaçtı iğneydi bilmemneydi çektim...
beyimiz bi aşılama için sperm verdi ondan bile sıkıldı...
teşekkür ederim yorum için..valla canım bütün yorumları okumadım ama resimlerine baktım :) 10 numara hatunsun,çalışıp kendi paranı kazanıyosun, kimseye muhtaç değilsin... bence eşinin gözü seni kaybetmekten korkuyor ee bide çocuk mevzu var ortada... seni bir şekilde aşşağılayarak ona muhtaç olduğun izlenimini yaratıp seni sindirmeye çalışıyor... sende biraz üstüne gitsen ne yapmaya çalıştığını sorsan olmuyorsa boşanalım desen ne diyecek çok merak ediyorum... kaybetme duygusu onu kendine getirebilir...
Sevgili akandeniz seninle bazı konularda verdiğin cevaplarla karşılaşıyoruz.İlk kez profil resmin dikkatimi çekmişti "aa ne güzel kız "demiştim.Dün bu konun dikkatimi çekti ve girip diğer resimlerine baktım."ay inanmıyorum bu adam mı bu kızı istemiyor"diye düşündüm.Ama demin son bir kaç cevabını gördüm ve sanırım eşin bebek sorununu kendinden bilerek seni uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir.Bu konuda konuşmaya çalışsan eğer gerçekten seni sevdiğinden ve bu sebepten dolayı senden uzaklaştığından emin olursan ona sevgini,ve her daim yanında olmak istediğini anlatabilirsin.Eşinin işi ve kazancı ne kadar iyi olursa olsun bunları birgün gelipte kaybetmeyeceğinin garantisi yok,güvenmesin bence bunlara.Ona bakılırsa sende hoş ve alımlı bir bayansın ama eşinin problemini sorun etmiyorsun anladığım kadarıyla.Eğer gerçekten istiyorsan Allah hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin size ve evliliğiniz yoluna girsin.Allah yardımcın olsun canım.
çok üzücü bi durum sizin açınızdan. oturup konuşun derim. geçici bi durumdur.
bende burdakı konuları okudukca evlılıkten korkuyorum suan görücü üsülü biri var ama ben korkuyorum hayırlısı bakalım sizin içinde iyi olur inşalah evlı olmadıgım için bilemicem ama cok uzuldum bnde lıseyı bıtırmedım okumakla adam olunmuyor cevremdekı evlılklerde berbat burnları buyumus kalkmıs ındırmek lazım
bende burdakı konuları okudukca evlılıkten korkuyorum suan görücü üsülü biri var ama ben korkuyorum hayırlısı bakalım sizin içinde iyi olur inşalah evlı olmadıgım için bilemicem ama cok uzuldum bnde lıseyı bıtırmedım okumakla adam olunmuyor cevremdekı evlılklerde berbat burnları buyumus kalkmıs ındırmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?