eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

Gecen hastanede benden yasca buyuk bır ablayla tanıstım baya baya muhabbet ettık ben esımden bahsetmıstım cok kıskanıyorum felan oda dedıkı bende eskıden esımı cok kıskanırdım erkek kardesım bana sakın kocanı kıskandıgını bellı etme bak ozaman o senı nasıl kıskanıcak demıstı ogunden berıdır kıskandıgımı bellı etmem o benı kıskanıyor sımdı dedı.
Nazan abla bana bak ablacım bu anlattıklarımı ıyı dınle ve kendıne pay cıkar dedı ve erkek kardesınden bahsetmeye basladı
yasemıncıgım erkek kardesım 2.evlılıgını yaptı bunun ılk evlılıgınden olan esını cok severdık cok ıyı bır ınsandı ama cok sessızdı abımden cok korkardı abımde cok ıcerdı doverdı garıbı kadın sesını cıkarmazdı bızımkı dahada ezerdı sonra kadın ıcıne ata ata kanser oldu yataklara dustu bızımkı ayrıldı ondan sonra 2.cı evlılıgını yaptı sımdıkı karısı cok dıslı cıktı karısı onu terkedıcek dıye odu kopuyor dıger esıne yaptıklarını buna yapamıyo kadın bır rest cekıyor bır tavır koyuyor bosarım senı dıye bır yuz vermıyor bır gormelı alkolık kardesım korkudan alkolı bıraktı dedı ben bu olaydan cok etkılendım ve gercekten cevremdekı evlılıklerı bır gozden gecırdımde nerde ıyı nıyetlı alttan alan bayan varsa hep ezılıyor yaranamıyor ama nerde elı masalı dedıgım dedık kaprıslı esının ustune dusmeyen gununu gun eden bayan varsa el ustunde tutuluyor

Son düzenleme:

valla haklısın...
çok çok teşekkür ederim...
artık zaten yok eskisi gibi herşeye eyvallah diyen deniz...
bende alttan almıcam öyle eskisi kadar..

Valla son gelişmeye bende çok sevindim canım, daim olsun inşallah. Tatiliniz de ikinci balayınız olsuuuunnn

Sen tedbiri elden bırakma. Bir haftanın içinde düzelme olmaz, işler birden yoluna girmez.Adam bir bocalama yaşıyor.Bir an bakıyor elini sallasa ellisi, sonra bakıyor aslında dışarıdaki dünya o kadar da yaldızlı değil, elindekinin değerini bilmeli. Ama seni beğenmeme moduna geçtiyse arayışları mutlaka sürecektir. Moralini bozmak istemezdim.Umarım yanılırım ve bir ömür boyu mutlu yaşarsınız.

inan ki kendim, kardeşim, kuzenim gibi çok sevindim iyi olmanıza, neden bilmiyorum ama öyle hissettim :)

çok teşekkür ederim...

inan ki kendim, kardeşim, kuzenim gibi çok sevindim iyi olmanıza, neden bilmiyorum ama öyle hissettim :)

çok teşekkür ederim canım....
valla bende sevindim bakalım...
yemek hazırlıyayım şöyle sürpriz olsun diye geçiyo içimden ama yapmıcam işte...
hemen şımarıyo...
yooook ona uzun zaman sürpriz...

al bendende o kadar benimkine de yok süpriz yok değer

cokkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmm canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk yazdıklarınızı okuduğumda acayip üzülmüştüm sizin nekadar güzel bir bayan olduğunuzu biliyorm çünkü düğün albümünüzü görmüştüm yanlış hatırlamıyosam :) son yazdığınıokuyunca içime su serpildi sanki dilerim bundan sonra ağzınızın tadı bozulmaz..erkekler böyleler çocuk gibi

teşekkür ederim...
bakalım bu konudan sonra bi süre düzeldi sonra yine rezaletler yaşattı bana..
şimdi yine kendini topladı gibi ama artık fazla güvenmiyorum....

Tipik aldatan yada aldatmayı planlayan eş davranışları.aldatmasa bile bu tarzda bir adamı nasıl çekiyirsun kuzum.okurken sinirim zıpladı resmen.

annem ve kardeşimde aynısını söylüyo valla..
bana yol göründü sanırım..

zaten bi erkek parayı bulduğunda önce arabayı.sonra hanımını degiştirirmiş.öyle derler.
hayırlısı neyse o olsun hakkında.umarım düzelir herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…