Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım esının duzelmesıne cok sevındım tabı herzaman alttan alan kendını ezdıren esı yoktu artık karsısında oda hatalarını ve senı kaybedıcegını farkettı bundan duzelmıstır canım esının sureklı alttan alıp ıyı nıyetlı davranma erkek mılletıne yaranmak zor bır sorunun mu var kendı kendını yıyıp bıtırme erkekler hıcbırseyı farkedemez zaten kolay kolay hersey yolundaymıs gıbı gozukmek yanlıs arada naz yapmak agırdan satmak lazım koca kısmının 2 kasıgı varsa bırını kıracaksın ınan bana cooooooooooooook degerlı oluyorsun erkekler dıslı hatunlardan hoslanıyorlar
Sen tedbiri elden bırakma. Bir haftanın içinde düzelme olmaz, işler birden yoluna girmez.Adam bir bocalama yaşıyor.Bir an bakıyor elini sallasa ellisi, sonra bakıyor aslında dışarıdaki dünya o kadar da yaldızlı değil, elindekinin değerini bilmeli. Ama seni beğenmeme moduna geçtiyse arayışları mutlaka sürecektir. Moralini bozmak istemezdim.Umarım yanılırım ve bir ömür boyu mutlu yaşarsınız.
inan ki kendim, kardeşim, kuzenim gibi çok sevindim iyi olmanıza, neden bilmiyorum ama öyle hissettim :)
çok teşekkür ederim canım....
Valla bende sevindim bakalım...
Yemek hazırlıyayım şöyle sürpriz olsun diye geçiyo içimden ama yapmıcam işte...
Hemen şımarıyo...
Yooook ona uzun zaman sürpriz...
al bendende o kadar benimkine de yok süpriz yok değer![]()
girdim bile![]()
nerdeeeeeeeeeeee..... Dedim yaaa çok havalı çoookkk gururlu gururunaaa ....................................... Anladın sen onuseninki topladımı peki kendini....
birdenbire düzeldi eşim....
eskisinden daha iyi diyebilirim..
ne oldu bende anlamadım valla...
konuşması tavırları duruşu bakışı herşey düzeldi...
2 gündür gayet normal...
yeni işine kabul edildiği kesinleşti akşamına herşey eskisinden daha iyi oldu..
az öncede aradı yıllık izin tarihimi soruyo bana...
bu sene tatil düşünmüyordu şimdide sürprizim var fln onaylat izinini diyo...
valla anlamadım kızlar..
annem ve kardeşimde aynısını söylüyo valla..
bana yol göründü sanırım..