eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

işyerinde süslü hatunlar var sanırım gözü kaymış vede para ve mevki onu şımartmış aslında ona adam akıllı ders vermen gerekir

şu yeni iş yerine gitmeni öeririm bak bakalım bayanlara sexy giyim tarzı ve bekar olan var mı? git mümkünse oradaki bir bayanla samimi ol ,sana hergün rapor versin o vakit ,neden seni aşağladığını anlarsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daha başlamadı bile orada ki işe canım...
2 ay sonra başlayacak kısmetse...
bizimki denizi görmeden giydi mayosunu...

Son düzenleme:
eşler karşılıklı saflarda değil yan yana yol alırlar hayatta.
ama eşin seni kendine rakip görmüş.
bilmiyorum neden böyle bir davranış içinde.
seni kaybetmemek için senin öz güvenini yıkıp ona bağımlı hale getirmeye çalışıyor olabilir.
o senle dalga geçtiğinde sende onunla dalga geç bakalım ne diyecek.
benim geleceğim parlak dediğinde sende
" doğan güneş kadar mı parlak aşkımm yoksa tek taşım gibi mi" de :52:.
terlikle dövmek lazım böylesini. :D

eşiniz ayıp etmiş.
açıkça sorun; hayatının neresindeyim? başarıların beni mutlu ediyor gururlandrıyor, fakat aramıza gitgide bir uzaklık sokuyorsun deyin.

belki mutluluğundan saçmalamıştır. egosu yüksek biridir.

bazı erkeklerde 'alçaklık kompleksi' denilen şey mevcut. en çok da eşlerine karşı üstünlük çabası içinde oluyorlar.

aranızda ki aşka sevgiye güveniyor musunuz?

teşekkür ederim....
kompleksleri olabilir evet...
aramızda ki aşka sevgiye güvenim inancım kalmadı artık...

zor bi durum..
sabırla bir süre bekleyin ve izlemede kalın derim..
bu sırada çok üzerine gitmeyin hatta biraz tavırlı olun. ama abartmadan..
eğer çalışmıyorsanız bir an önce ayaklarınızın üzerinde nasıl duracağınızla ilgili planlar yapmaya başlayın.mutlaka yapabilaceğiniz bişeyler vardır.
sonuç olarak ''can çıkar huy çıkmaz, bu adamdan da koca olmaz, zamanınıza yazık etmeyin'' diyorum ...

teşekkür ederim...
çalışıyorum ben canım...
hep düşünüyorum zaten gelecekle alakalı planlarım hazır eğer o hayatımda olmazsa...
sadece çok aştık sorunlarımızı ama hiç bukadar kötü olmamıştık...
yüzgöz olmak bu artık sanırım..
saygısı kalmadı bana sürekli alttan alıp onun yanında kaldığım için...

Az önce albümünüze baktım. Siz eşinizden kat ve kat güzelsiniz. Yani eşiniz sizi kıskanıyor olamaz mı? Çünkü gördüğüm kadarıyla sadece mevkisinin arkasına sığınmış bir adama benziyor.

teşekkür ederim...
kendi yakışıklılığıylada sürekli övünür kendisi..
yani işte gördüğünüz adam yakışıklıdır değildir bakışa göre değişir tabi...
ama özgüveni yüksek herzaman..
yada bana öyle gösteriyo..

Bütün sayfaları sabırla okudum. Söylenenleri ve söylediklerini okudum. Şunu bil ki çok değerlisin, çok güzelsin herşeyden önce sen bir bireysin. Onsuz yapabiliyordun zamanında yine onsuz olabilirsin. Ama... umarım evliliğin kurtulur.
İçimden aslında şu geçti. İnşallah o işe alınmaz ve ortada kalır. Aza tamah etmeyen çoğu hiç bulamazmış cunku!!!
Eşiniz doyumsuz, bencil ve evet sizin de dediğiniz gibi sonradan görme!!!
Allah aşkına aynanın karşısına ikinizde geçin ve bir bakın. Acaba kimin geleceği daha parlak?

(Dipnot: Eşinizin siması fena halde tanıdık geldi gözüme. )

teşekkür ederim zaman ayırdığın için...
benimde içimde hep bu "inşallah olmaz bu işi" diye geçiyor...
lafı bile yetti adama işinde biraz yükselmenin...
ama eviyle işini ayarlayamayacaksa eğer eksik kalsın olmasın bu iş...

Konunuzu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi . Onun eski eşide sizin eşiniz gibi kendisini kaf dağında görüyordu. Sürekli işi, kazancı, mesleği, ailesi, arkadaşları bir numaraydı kız çoook sıkıldı ve ayrıldı eşinden. Yazık eşinize çok yazık.

çok iyi yapmış arkadaşın..
birisi banada gelip böyle anlatsa bende ayrıl derdim valla...
çok zor bi durum gerçekten...

eşler karşılıklı saflarda değil yan yana yol alırlar hayatta.
ama eşin seni kendine rakip görmüş.
bilmiyorum neden böyle bir davranış içinde.
seni kaybetmemek için senin öz güvenini yıkıp ona bağımlı hale getirmeye çalışıyor olabilir.
o senle dalga geçtiğinde sende onunla dalga geç bakalım ne diyecek.
benim geleceğim parlak dediğinde sende
" doğan güneş kadar mı parlak aşkımm yoksa tek taşım gibi mi" de :52:.
terlikle dövmek lazım böylesini. :D

"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...

Eşiniz gibilerine ancak bulduda bunuyor denir bu ne ukalalık, eşinizin size karşı sevgisi bitmemişsede saygısı kalmamış. Bence üzerine gitmeyin, bakalım bu şımarıklığı nerede son bulacak, ama şunu bilin kaybeden siz olmayacaksınız.

"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...

evlenirken başına silah mı dayadılar da evlendi.
evlenirken senin işini gücünü biliyordu sonuçta.
madem böyle bir düşüncesi vardı evlenmeseydi.
senin de günahına girmeseydi.
aşk evliliğinde çok başarılı ya kendisi mantık evliliğinde çığır açacaktı herhalde.
sende daha iyisini bulursun hiç değilse burnu kafdağında değil yüzünün ortasında olur.
ne demişler olgun başağın başı eğik olur.
kocanın başını eğmeyi öğrenmesi lazım.

Eşiniz gibilerine ancak bulduda bunuyor denir bu ne ukalalık, eşinizin size karşı sevgisi bitmemişsede saygısı kalmamış. Bence üzerine gitmeyin, bakalım bu şımarıklığı nerede son bulacak, ama şunu bilin kaybeden siz olmayacaksınız.

teşekkür ederim...
aslında bıraktım hiiç üstüne gitmiyorum..
hatta aramayacaktım ama bugün terfi alınca hadi dedim o da çok baskı yapıyodu belki yumuşar biraz güzel bişey bu sonuçta paylaşayım dedim...
bozuldu adam resmen sesi düştü...
keşke aramasaydım...

yani çok özür dilerim bunları yazdığım için ama içimde tutamayacağım gerçekten.
ben sizden yaşça küçüğüm bunları yazdığım için bana tepki verebilirsiniz kızmayın ama bana lütfen

eşiniz yakışıklılığı (!) ile nasıl övünebiliyor anlamadım. yani ortada ben pek bir yakışıklılık göremedim. daha ağır bir ifade kullanmak istiyordum ama sonuçta hala eşiniz kırılmanızı istemiyorum

sizin şekilci bir insan olmadığınız, insanların iç güzelliğine önem verdiğiniz hem yazdıklarınızdan hem de eşinizin tipinden gayet anlaşılıyor. siz ne kadar mütavazı ve kendinizle övünmeyen bir insansanız eşiniz de tam tersi. bu tür insanlar herhalde yıllarca hiç taktir edilmemiş olmalılar ki yıllar sonra en ufak bir başarı elde ettiklerinde kendilerini bir şey sanıyorlar. bu ne narsistlik ya. iki üniversite bitirmek öyle aman aman bir şey değil.

ayrıca övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir bayansınız. burda insanlar fıslık gibisin filan yazınca bir bakayım dedim de. böyle bir güzellik beklemiyordum. hatta dahasını söyleyeyim. adım gibi eminim ki çevrenizde bir çok kişi -siz bunu duymamış olabilirsiniz- "deniz bu adamla nasıl evlenmiş" diye düşünüyordur. sizin elinizde bir mesleğiniz var o adama hiçbir şekilde muhtaç değilsiniz. parlak geleceğine de ihtiyacınız yok. zira kendisi parlak bir gelecekten söz ederken şu anki hayatından memnun olmadığını (bana kalırsa tamamen özgüvensiz olduğunu) itiraf etmiş bile.

ayrıca bu ara bu insanlara ne oluyo böyle
biri konu açmıştı türkiyede 13 bininciydim diş hekimliği okuyorum 5 milyardan fazla para kazancam diye sallayıp durmuştu. (bizim buralarda 13bininci olmak alay konusudur da hadi neyse)
bir başka konuda bir bayan eşinin kendisini çok şişman bulduğunu ve bu yüzden cinsellik yaşamak istemediğini yazmıştıı (adamın bunu yapma nedeni tamamen kendi cinsel sorunlarına bahane uydurmasıydı)
bir de bunu okuyunca sinir oldum

yani ben hırsınızdan gidin üniversite okuyun filan demeyeceğim. sizin zaten güzel bir işiniz var ve hayatınızdan memnunsunuz. ayrıca çok hoş bir bayansınız.

lütfen şu eşinizi azıcık eleştirin ya kariyerini değil dış görünüşünü eleştirin. yani kusura bakmasın ama spora filan da yazılsa da bir şey değişmez. alışverişe gittiğinizde de onun değil kendi istediklerinizi alın.

insanlar biraz empati kurar ya. yani kendisini duyanda beyin cerrahı dünyanın en yakışıklı insanı sanar.
ayıptır ya. bulmuş manken gibi eşi. bir de eleştiriyor.

evlenirken başına silah mı dayadılar da evlendi.
evlenirken senin işini gücünü biliyordu sonuçta.
madem böyle bir düşüncesi vardı evlenmeseydi.
senin de günahına girmeseydi.
aşk evliliğinde çok başarılı ya kendisi mantık evliliğinde çığır açacaktı herhalde.
sende daha iyisini bulursun hiç değilse burnu kafdağında değil yüzünün ortasında olur.
ne demişler olgun başağın başı eğik olur.
kocanın başını eğmeyi öğrenmesi lazım.

hep söylüyorum ona "zararın nersinden dönersen kardır geç kalmış sayılmazsın bak çocuğumuzda yok" diye..
sanki küfür ediyorum adama öyle bakıyo bana...
hemen bi afra tafra bi sinir..

teşekkür ederim zaman ayırdığın için...
benimde içimde hep bu "inşallah olmaz bu işi" diye geçiyor...
lafı bile yetti adama işinde biraz yükselmenin...
ama eviyle işini ayarlayamayacaksa eğer eksik kalsın olmasın bu iş...

İnşallah olmaz canım inşallah. Bunu gerçekten istiyorum. Bu bencillik olucak ama onun yaptıklarının yanında solda sıfır yani.
Senden daha iyisini mi bulurmuş? Bulsaymış o zaman. Kimbilir zamanında seninle evlenmek için nasıl delirdi.. Seninle olamayacak diye. Az çok tahmin ediyorum.
Hafta ortası bi de bunu okudum fenalardayım vallahi nerdeyse benimkine çatıcam. Hayır işin kötü yanı benimki de gümrükçü. :27:
Bi de merak ettiğim şey var.. Akşam yemeklerinde nasılsınız? Konuşmuyor musunuz? ne biliyim yemeğini yiyip kalkıyor mu masadan? Ya da uyumadan önce sarılmıyor mu? arkasını dönüp uyuyor mu? Ya bu kadar güzel bi bayana bunları söylemesi çok gülünç ya biliyor musun.. Şaşkınım fazlasıyla. Keşke şöyle bi silkelenebilse eşin...

teşekkür ederim...
kendi yakışıklılığıylada sürekli övünür kendisi..
yani işte gördüğünüz adam yakışıklıdır değildir bakışa göre değişir tabi...
ama özgüveni yüksek herzaman..
yada bana öyle gösteriyo..

resımlerını gormek ıstıyorum ben de ya. profıl resmımn bıle cok guzel senın esın ıyı mı ya. fıstık gıbısın valla manyak mı ne bu adam

teşekkür ederim...
aslında bıraktım hiiç üstüne gitmiyorum..
hatta aramayacaktım ama bugün terfi alınca hadi dedim o da çok baskı yapıyodu belki yumuşar biraz güzel bişey bu sonuçta paylaşayım dedim...
bozuldu adam resmen sesi düştü...
keşke aramasaydım...

Neden yumuşasın diye uğraşıyorsunuz.
Ben olsamben de arardım.
Senin kadar başarılı olmasam da diye sözüme başlar, terfimden bahseder, inşallah sen de çok beklemeden yeni işine başlar başarılarına başarı katarsın öpüyorum seni başarılı kocam der telefonu kapatırdım.
Çok yüz veriyorsunuz.
Ve sizi basamak yapmasına siz kendiniz izin veriyorsunuz.

Back
X