eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

Bence bu özgüven değil tam tersi açıkça özgüven eksikliği...Psikolojide adı vardı,buldum:
Narsisist, kendisini fazla beğenen, üstün gören, hep takdir ve ilgi bekleyen, imtiyazlı olduğuna inanan, özel muamele bekleyen kişidir. Narsisist kişiliğin altında, paradoksal olarak, derin bir kendine güvensizlik yatar. Nitekim bu kişiler çok alıngan, eleştiriye oldukça tahammülsüz insanlardır.

evet aynen böyle eşim...

uzun süredir begendiğim ve takip ettigim üyelerden birisisin gercektende ve takktir etmişliğim coktur yorumlarından ötürü
çok gerildim ve kızdım acıkcası eşine sorun banada batmış hissettim kendımı
söylenecek çok sey var ama kifayetsız kalıcak
hiç alttan almak zorunda deılsın. işin meslegin güzelliğib zekan yeteri kadar mevcut. kaybedıcek sende deılsin unutma

herşeyide geç liseler kpss başvuruları 4 temmuza son al başvur atan görsün zekanı başvuru yapıncada neden derse kendimi garantiye alıyorum de... kaybedıcen 35 tl girmesen bıle ders olsun ona bak nasıl tutuşuyor.
herşeyıde anlat haykır ne şişiriyosun içini ??? iyi zamanı kolluyorsun falan.... sende şımart kendını haketmıyormusun denizcım ???
bu arada kendınıde garantiye almaya başla madem bu adam böyle dıyor terfii etmişsin zamda almışsındır aradaki farkın tamamını soyleme at köseye ne olur ne olmaz düzelirsede zaten gidecegi yer belli yuvana harcarsın. üzülme :29:

Son düzenleme:
teşekkür ederim....
dışarıdan okumaya karar verdim..
destek bile olmuyo bana...
yapazmışım ben...

Yapamazsın diye birşey yok.. Başlarsan yaparsın diye korkuyo vazgeçirmek için moralini bozuyo öyle diyerek..

İnanma , aksine bu sözler seni daha da azmettirsin oku ama onun için değil kendin için oku..

şimdi fotoğraflarına baktım canımda hadi canım bu adam dedim hani hiç birşey yapmaz cinsinden çokta güzelsin anlamıyorum bu erkekleri ya zaten ben çok bildim diyen kişi ne dersen de davulum der çalar durur boş konuşursun yani boş ver boş yere sinirini bozma cevap verme sen üstüne gittikçe değer biçiyo kendine anlaşılan

anlaşılıyorki eşiniz daha işe başlamadan havasına baya girmiş....
benim gelecegim parlak falan diyor olabilir ne güzel işte ama bunu küçümser bir havada söyledigini anladım sözlerinizde....
ne güzel senin gelecegin, benim gelecegim deseydin..bence sizde sakın onun altında ezilmeyin, belliki ezmeye çalışıyor, özgüvenininzi korumaya cok dikkat edin...alt üst etmesin sakın ukala tavırlarıyla...

anlaşılıyorki eşiniz daha işe başlamadan havasına baya girmiş....
benim gelecegim parlak falan diyor olabilir ne güzel işte ama bunu küçümser bir havada söyledigini anladım sözlerinizde....
ne güzel senin gelecegin, benim gelecegim deseydin..bence sizde sakın onun altında ezilmeyin, belliki ezmeye çalışıyor, özgüvenininzi korumaya cok dikkat edin...alt üst etmesin sakın ukala tavırlarıyla...

uzun süredir begendiğim ve takip ettigim üyelerden birisisin gercektende ve takktir etmişliğim coktur yorumlarından ötürü
çok gerildim ve kızdım acıkcası eşine sorun banada batmış hissettim kendımı
söylenecek çok sey var ama kifayetsız kalıcak
hiç alttan almak zorunda deılsın. işin meslegin güzelliğib zekan yeteri kadar mevcut. kaybedıcek sende deılsin unutma

herşeyide geç liseler kpss başvuruları 4 temmuza son al başvur atan görsün zekanı başvuru yapıncada neden derse kendimi garantiye alıyorum de... kaybedıcen 35 tl girmesen bıle ders olsun ona bak nasıl tutuşuyor.
herşeyıde anlat haykır ne şişiriyosun içini ??? iyi zaman kolluyor arıyorsun sende şımart kendını haketmıyormusun denizcım ???
bu arada kendınıde garantiye almaya başla madem bu adam böyle dıyor terfii etmişsin zamda almışsındır aradaki farkın tamamını soyleme at köseye ne olur ne olmaz düzelirsede zaten gidecegi yer belli yuvana harcarsın. üzülme :29:

teşekkür ederim...
kpss yi hiç düşünmemiştim...
hiç hazırlığım yok ama gireyim en aznımdan bişeyler yapmaya çalıştığımı anlasın..
çok haklısın..
çok teşekkür ederim tekrar....

teşekkür ederim...
kpss yi hiç düşünmemiştim...
hiç hazırlığım yok ama gireyim en aznımdan bişeyler yapmaya çalıştığımı anlasın..
çok haklısın..
çok teşekkür ederim tekrar....

3 ay var daha zaman var yani bak arada yeter olmasa bıle cabanı görür

erkekler eslerının mevkısını kıskanabılıyor bazen ama esınınkı abartı olur bu durumda. kıskanıp karsıdakının ozguvenını yıkmak aptallıktan baska bırsey degıl. haksızlık ayrıca. su da var guzel bır bayansın herkesın dedıgını o kendıne de dedı belkı o benden guzel benımle nıye evlendı falan dıye. bence esın kendını senden asagıda hıssedıp tam tersı davranıyor sana. gayet guzel bır bayansın senı nıye begenmesın ya. bırı olma ıhtımalı cok yuksek bence.

şımdı resımlerıne baktım ne kadar guzelsın masallah..

tam bı megolamanmış eşın, benım eşomde zaman zaman boyle havalara gırer, mesela

beyaz gömlegın bu dunyada en cok yakıstıgı erkek benım ögrencılerım hasta bana, brıç zeka ışıdır benım kaç tane bırıncılıgım var sen bılıyomusun:57:

sana brıç ögretmemı ıstermısın bıraz kafa ıster vs :57:

benım böyle yaptıgı zamanlardakı tavrım

öööf oktay saçma saçma konusma ışım var:57:

arkadasla evde ıçıcez para versene:57:

sen konuş burda kendı kendıne ben bı markete gıdıp gelcem :57:

yanı zaman zaman bu tur durumlar oluyo, senın durum bıraz daha farklı ama sana tavsıye edecegım durum sudur kı

1 tınlamıycaksın
2 ufaktan dalga gecıceksın
3 ınceden gıydırceksın (asla sertlık yok ama)

bı sure sonra davranıslarından vazgececegını umuyorum. bulmus fıstık gıbı kızı totosu hava yapmış öküzcanın

erkekler eslerının mevkısını kıskanabılıyor bazen ama esınınkı abartı olur bu durumda. kıskanıp karsıdakının ozguvenını yıkmak aptallıktan baska bırsey degıl. haksızlık ayrıca. su da var guzel bır bayansın herkesın dedıgını o kendıne de dedı belkı o benden guzel benımle nıye evlendı falan dıye. bence esın kendını senden asagıda hıssedıp tam tersı davranıyor sana. gayet guzel bır bayansın senı nıye begenmesın ya. bırı olma ıhtımalı cok yuksek bence.

teşekkür ederim...
beni sürekli şekillendirmeye çalışıyor...
şunu giy..
saçını fönle...
saçının rengi şöyle olsun...
alışverişe gidiyoruz..
sokuyo beni kabine gidip kendi seçip getiriyo kıyafetleri..
sadece kendi beğendiklerini alıyo...

zaten ondan daha iyi bi konumda olamam ben..
onun kadar para kazanmama şimdilik imkan yok..
kendisi 2 üniv okumuşya sürekli bununla övünür..
ben lise mezunuyum..
kendisi çok akıllı çok zeki çok para kazanması gereken bi insanmış...

canım hiç böyle düşünme!
önümüzde ki yıl gir üniversite sınavına.
zaten sınavlardan birincisi nisan ayı gibi yapılıyor.henüz 10 ay var.
her akşam işten gelince 2 saat bile çalışsan sınavda çok iyi şeyler yapabilirsin.
çalışıyorsun madem açık öğretimden bir bölüm yaz hem çalışır hem okursun.
kendine olan öz güvenini sakın yitirme!
ben de seni,yorumlarını takip eden birisiyim.
gayet aklı başında,mantıklı düşünebilen,zeki ve ayrıca çok da güzel bir bayansın.
her şeyin üstesinden gelebilirsin.
eşinin bu tutumu çok yanlış:20:
hani sevgili olsanız dersin ki aman ayrılayım zaten olmazsa olmaz ama konu evlilik olunca iş farklı boyutlara geliyor.
ne zorluklarla kurulmuş yuva,bir çırpıda silip atılamıyor işte.
sen onu pek sallamadığını,onun terfisinin,yeni işinin umurunda olmadığını ona bir şekilde hissettir canım.
bakıp görecek ki sen ne olursa olsun onu takmıyorsun bu sefer kendi kendini yemeye başlayacak,kendi kendine sinirlenecek.
ama baktın gerçekten bu işin oluru yok kendini daha fazla yıpratamazsın.
çok uğraştım bu yuva için demişsin ama malesef sadece bir tarafın uğraşmasıyla evlilik yürümez.
iki taraf da kendinden bir şeyler vermeli.
bu arada bebek sahibi olamamanız da eşinin problemli olduğunu söylemişsin canım.
belki de bu durumunu ört bas edebilmek için sana sarıyordur benim aklıma bu geldi.

teşekkür ederim...
beni sürekli şekillendirmeye çalışıyor...
şunu giy..
saçını fönle...
saçının rengi şöyle olsun...
alışverişe gidiyoruz..
sokuyo beni kabine gidip kendi seçip getiriyo kıyafetleri..
sadece kendi beğendiklerini alıyo...

şimdi bişey derimde senide soğutmayayım eşinden..sen kıyafetleri değiştirirsinde o beynini nasıl değiştirecek?brad pittmi sanıyo kendini!!!

canım hiç böyle düşünme!
önümüzde ki yıl gir üniversite sınavına.
zaten sınavlardan birincisi nisan ayı gibi yapılıyor.henüz 10 ay var.
her akşam işten gelince 2 saat bile çalışsan sınavda çok iyi şeyler yapabilirsin.
çalışıyorsun madem açık öğretimden bir bölüm yaz hem çalışır hem okursun.
kendine olan öz güvenini sakın yitirme!
ben de seni,yorumlarını takip eden birisiyim.
gayet aklı başında,mantıklı düşünebilen,zeki ve ayrıca çok da güzel bir bayansın.
her şeyin üstesinden gelebilirsin.
eşinin bu tutumu çok yanlış:20:
hani sevgili olsanız dersin ki aman ayrılayım zaten olmazsa olmaz ama konu evlilik olunca iş farklı boyutlara geliyor.
ne zorluklarla kurulmuş yuva,bir çırpıda silip atılamıyor işte.
sen onu pek sallamadığını,onun terfisinin,yeni işinin umurunda olmadığını ona bir şekilde hissettir canım.
bakıp görecek ki sen ne olursa olsun onu takmıyorsun bu sefer kendi kendini yemeye başlayacak,kendi kendine sinirlenecek.
ama baktın gerçekten bu işin oluru yok kendini daha fazla yıpratamazsın.
çok uğraştım bu yuva için demişsin ama malesef sadece bir tarafın uğraşmasıyla evlilik yürümez.
iki taraf da kendinden bir şeyler vermeli.
bu arada bebek sahibi olamamanız da eşinin problemli olduğunu söylemişsin canım.
belki de bu durumunu ört bas edebilmek için sana sarıyordur benim aklıma bu geldi.

teşekkür ederim...
çocuk konusunu takmadığını bu konuda bi sıkıntısı olmadığını söylüyor...
seneye sınava girip okumayı düşünüyorum..
hatta bu sene yapacaktım ama takip edemedim işte...

teşekkür ederim...

Canım resimlerine şimdi baktımda eşin aynaya bakmıyor sanırım.. G.u kalkmış sanırım

yorum yapmak istedim ablacım içimden geldi . bu profil resmindeki sensen eğer bana bakımlı ve seksi bir kadın gibi geldin. asıl ben eşinin durumunu hiç parlak görmüyorum inş sen yanındaken senin ona getirdiğin şansla çıktığı yerlerden düşenken çok canı acımaz .
ne demişler güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
allah yardımcın olsun

dönüp dönüp okuyorum konunu,ve yazdıklarını görünce üzülüyorum.

benim eşimde harika bir üniversiteden mezun olmuş,yurt dışında dil eğitimi görmüş,
Türkiyede acayip havası olan bir mesleği var sayılı olan kişilerden birisi ama sağolsun bir kere bile bana bunun üstünlüğünü göstermedi.

bende lisans mezunuyum devlet memuruyum ama yinede kendimi geliştirmeye çalışıyorum alese hazırlanıyorum, yükseklisans yapıcam.
demek istediğim şu erkek milletinin en iyisine bile güven olmaz herzaman kendimiz için birşeyler yapmalıyız,
bunu yapmak senin için şart oldu, bizim desteğimizle kendini toparla ve en yakın sınav için hazırlan, kitaplar al masanın ütünde dursun,
onun gözüne sok,moralini bozmaya çalışırsa umursama, özgüveni olmadığı için seni üzmeye çalışacaktır. inşallah başarırsın arkadaşım.

teşekkür ederim...

rica ederim.
bence her ne kadar sana öyle söylese de kendi içinde bunu düşünüyor,gurur meselesi yapıyor sana karşı.
bak canım madem sınava girmek için isteklisin bizim Eğitim ve Kadın bölümünde
YGS(Yüksek öğretime geçiş sınavı)/LYS bölümünde sınavla ilgili açılmış olan bir sürü topiğimiz var.
Çalışmaya başlamaya karar verdiğin zaman oraya uğra.
Bir sürü kişi ben de dahil olmak üzere seneye tekrar üniversite sınavına gireceğiz.
Sen de aramıza katılırsan birbirimize yardımcı oluruz zorlandığımız konularda.
Eşin iki üniversite bitirmiş diye hava atıyorsa sen de hem çalışıp hem okuyabiliyorum diye nispet yaparsın canım gör bak nasıl sinir olur.

yorum yapmak istedim ablacım içimden geldi . bu profil resmindeki sensen eğer bana bakımlı ve seksi bir kadın gibi geldin. asıl ben eşinin durumunu hiç parlak görmüyorum inş sen yanındaken senin ona getirdiğin şansla çıktığı yerlerden düşenken çok canı acımaz .
ne demişler güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
allah yardımcın olsun

teşekkür ederim...
cidden yordu artık beni..

Back
X