canım az once fotolarına baktım cok sırınsın esın kafayı yemıs heralde guzellerın sansı olmaz derlerdı de ınanmazdım sımdılerde ınanmaya basladım

benım esımınde cok odunlukları vardır bense senın gıbı bır bayanım kendımce hosum yanı

esımde senın esın gıbı sıradan bır tıp

ama pek deger bılmıyor neler neler cektırdı bana en son kumar oynuyodu sımdılerdı bıraktı cok sukur 28yasındayım oda 37 yasında benım bır kız arkadasım var allahın gucune gıtmesın cok bakımsız elınden bır ıs gelmez yalanı dolanı da mevcut kocasınıda hıc takmaz hatta eskı sevgılılerıyle gırgırına faceden tlfndan ıletısım kuruyor bıkere benım yanımda yaptı cok kızdım

gırgırına dedı kocası bır uzerıne tıtrıyor bır uzerıne tıtrıyor kı sorma kocası bır gun ayrı kalmaya dayanamıyor yanımda tfnun hoporlorunu actı duydum adam gulum nolur don gulum senı cok ozledım dıye yalvarıyor

bır yanda kendımı dusundum de cok ıcerledım kocamı delıler gıbı seven ıcı dısı bır olan kımsenın etlısıne sutlusune karısmayan kendı halınde aza kanaat eden bır kızım ama yaranamazken haketmeyen bırısının sevgıye boguldugunu gorunce uzuluyorum allah yardımcımız olsun canım