Eşimin sinir bozan halleri..

İnşallah. .Ona bencilce davrandığını bu konuda mutsuz olduğumu ve boyle devam etmenin evliligimize zarar vereceğini söyledim. Tek çare doktor dedim.oda mecburen ok dedi..çok istemiyor belli halinden ama artık cidden bende çekemiyorum bunu yani..

Insallah tez vakitte doktor randevusu gelir de rahatlarsınız bu triplerden

Daha önce sizi aldattığını söylemişsiniz, affetmişsiniz.
Cinsel problemi var ve bu problemin sıkıntısını, sizi ezmeye çalışarak giderme yolunda?

Niçin bu adama katlanıyorsunuz?
Yoksa ona acıyor musunuz?
Acımak çok tehlikeli bir duygudur.

Cinsel problemi var ve bu problemin sıkıntısını, sizi ezmeye çalışarak giderme yolunda?

Uyenin eski konularini inceledim. Tam bende bu yorumu yapacaktim ki siz de fark etmissiniz.

Mayflower75 Mayflower75 aldatildiniz ve affettiniz. Bu konuya girmiyorum sizin karariniz saygi duyuyorum. Ancak keske su adama bu kadar yuz vermeseniz. Zamaninda evliligini bitirmeyi goze alan bir adama bu cesareti vermeseniz ne guzel olur.

Yok bu şekilde gideremeyecek.doktordan randevu alacağımı biliyor.sadece bu süre içinde kendini zeytinyağı gibi üste çıkarma derdinde..
Ben bana acimayan hickimseye acımam. Onunla sadece sevdiğim için birlikteyim. Ama sevgi de bitebilir birgun.bu tamamıyla karşımdakinin tavrına bağlı. Şimdiye dek fena değildi herşey. Bu doktor konusu açılınca böyle oldu.
Bu akşam eve geldiğinde çok daha iyiydi ama.en azından bütün gün düşünüp hak verdi bana sanırım.

Uyenin eski konularini inceledim. Tam bende bu yorumu yapacaktim ki siz de fark etmissiniz.

Mayflower75 Mayflower75 aldatildiniz ve affettiniz. Bu konuya girmiyorum sizin karariniz saygi duyuyorum. Ancak keske su adama bu kadar yuz vermeseniz. Zamaninda evliligini bitirmeyi goze alan bir adama bu cesareti vermeseniz ne guzel olur.
Sadece bu süre içinde böyle bir tavır aldı bana. Doktor meselesi yüzünden. Bende doktora gidene kadar sabrediyorum sadece..eğer böyle devam ederse zaten bende ona göre yaparım birşeyler. .
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin:-)

Mayflower75 Mayflower75 buyuk konusmuyorum ama ben ilk okudugumda sadece cinsel sorununuz var zannetim ama bide ALDATMA VARMIS bide bir sise alkol tuketmissiniz bu gidişle alkolik olmassam iyi demissiniz yazik etmeyin bu adam icin kendinize gene siz bilirsiniz tabi

Mayflower75 Mayflower75 buyuk konusmuyorum ama ben ilk okudugumda sadece cinsel sorununuz var zannetim ama bide ALDATMA VARMIS bide bir sise alkol tuketmissiniz bu gidişle alkolik olmassam iyi demissiniz yazik etmeyin bu adam icin kendinize gene siz bilirsiniz tabi
Bu aldatma olayı üç sene önceydi. .tabiki kırıldım ve çok zor affettim ama artık o konuyu kapattım. Hiç gündeme getirmiyorum.
Alkol de ayda yılda bir içerim ya..öyle espri olsun diye yazdım alkolik olucam diye..))
Bunca yıldır o kadar çok sorunla yüzleşip çözdüm ki bunuda çözmeyi denemeden bitirmek istemiyorum.ne biliyim tuhaf bir durum benim ki..

ben bunu çok ciddi düşünüyorum, ya yediğimiz gıdaların hormonundan ya havadan ya sudan, bişey var ama çözemiyroum
Bence dediklerinin hepsi de mümkün..hiçbirşey eskisi gibi temiz değil. .sağlıksız bir dünyada yaşıyoruz. Ve çok stresli işlerimiz var.hem fiziksel hemde psikolijik açından sağlıklı kalmak çok zor.
Çocuklarım için üzülüyorum açıkçası. .

Bence dediklerinin hepsi de mümkün..hiçbirşey eskisi gibi temiz değil. .sağlıksız bir dünyada yaşıyoruz. Ve çok stresli işlerimiz var.hem fiziksel hemde psikolijik açından sağlıklı kalmak çok zor.
Çocuklarım için üzülüyorum açıkçası. .
aynen, bi iş için kuşadasına gittik geçen hafta, dönüşte gerçek köy yumurtası aldım kızıma, aman ne olay sanki hazine bulmuşum gibi, kıyıp da başka kimseye yediremedim bi tane bile, aslında en doğal hakkımız doğal, sağlıklı beslenmek ama organik diye sattıklarına bile güvenmiyorum artık, ne gdosu ne hormonu ne antibiotiği hiç bişeyine güvenmiyorum, bu kadar adamın da aynı dertten muzdarip olması bana çok garip geliyo, sonumuz iyi olur umarım ne diyim

aynen, bi iş için kuşadasına gittik geçen hafta, dönüşte gerçek köy yumurtası aldım kızıma, aman ne olay sanki hazine bulmuşum gibi, kıyıp da başka kimseye yediremedim bi tane bile, aslında en doğal hakkımız doğal, sağlıklı beslenmek ama organik diye sattıklarına bile güvenmiyorum artık, ne gdosu ne hormonu ne antibiotiği hiç bişeyine güvenmiyorum, bu kadar adamın da aynı dertten muzdarip olması bana çok garip geliyo, sonumuz iyi olur umarım ne diyim
Valla doğru..Bende öyle organik diye satılan hiçbirşey güvenim yok.
Keske imkanlarımız olsa bir çiftliğe yerleşip herşeyi kendimiz üretsek diyorum..tv yok bilgisayar yok.araba egsozu yok.gürültü stres yok..bol bol cam ağacı bol oksijen. .
Hayali bile çok güzel. .

hayır eşlerini seven erkekler böyle değil
Böyle bir istatistik yok..erkekler biz kadınlar gibi duygusal bakmıyorlar olaya.yüzeysel bir seks yada hafif bir flört onlara yetebiliyor.
İlk zamanlar bende sevgisinden şüphe etmiştim ama mantıklı düşündüğüm zaman böyle olmadığını anladım. Tercih hakkı vardı hala var.sevmiyor olsa çoktan diğer kadına giderdi..

Böyle bir istatistik yok..erkekler biz kadınlar gibi duygusal bakmıyorlar olaya.yüzeysel bir seks yada hafif bir flört onlara yetebiliyor.
İlk zamanlar bende sevgisinden şüphe etmiştim ama mantıklı düşündüğüm zaman böyle olmadığını anladım. Tercih hakkı vardı hala var.sevmiyor olsa çoktan diğer kadına giderdi..
eşini seven ve düşünen erkek karısının her yaptığında hemen bir suç aramaz

Back
X