- 31 Mart 2020
- 327
- 178
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
Merhaba arkadaşlar eşimin bı huyu var hicbiseyi zamanında yapmaz sürekli erteler bugünün işini yarına birakir örneğin balkonumuzun kapısı bozuldu kapı resmen açık biri girse eve direk açar Allah korusun bunu biliyo kaç aydır söyleye söyleye dilimde tüy bitti sözde yapcak ama ben kırk kez söylesem de tamam yaparım ederim deyip yapmiyo TV ye çanak takılacak TV cekmiyo sürekli donuyo annemgil çanak getirdi daha taktircak kaç ay oldu söylüyorum sürekli erteliyo dolabin kulplarını değiştirdik çekmece kulpları olmadı onlara malzeme getirdi 3 gün oldu yapcam diyo yapmiyo arabasını hiç temizlemiyo annemlere gidiyoruz babam çok temiz titizdir arabayı bı temizleseydin diyorum hiç onemsemez onlarda o kadar pis göruyoki arabayı ben utanıyorum kendine de dikkat etmez saçı başıni hiç yapmaz paspal paspal dolaşır ben alıyorum sürekli kıyafet ben diyorum şunları giy diye artık çok bunaldım bu erteleme huyundan önceden güzel dille soyluyodum yapar eder diye takmamaya çalışıyodum artik beni ve hayatımı da etkiliyo sürekli tartışıyoruz ben çok abartiyomuşum sözde yaparız ederiz diyip duruyo hala çok sinir oluyorum bu huyuna sizce nasıl düzeltebilirim