- 5 Ekim 2020
- 14.448
- 39.301
- 548
- 36
- Konu Sahibi cakiltasi061
Benimki de böyle ama hiç tembel bir insan değildir normalde. Mevzu işi oldu mu sabahlara kadar bilgisayar başından kalkmaz sabah da kalkar işe gider. Hafta sonu çalışır. Telefonları susmaz ama Ev ve araba olayları işine gelmiyor ilgi alanı değil adamın. Anneme giderken ben de arabayı temizlemeye verdirtiyorum zorla. Hem kendi leş gibi kullanır temizlemez. Hem yıkamacıya verilen paraya acır. Araba da benim bekarlık arabam. Gördükçe halini içim acıyor valla. Ama çıldırmıyorum sakinim. Onu böyle kabullendim. Değişecek hali yok bu yaşta.
Annesinin 1 sene önce hediye ettiği saati duvara matkap delip takacak mesela. Ben saati hiç beğenmediğim için takmıyorum. Normalde beceririm. Kendi de üşeniyor sürekli. Annesi her geldiğinde soruyor. Ya bu oğlun çok üşengeç. Bir türlü takamadı diyorm. Oğluna kızıp söyleniyor.
Annesinin 1 sene önce hediye ettiği saati duvara matkap delip takacak mesela. Ben saati hiç beğenmediğim için takmıyorum. Normalde beceririm. Kendi de üşeniyor sürekli. Annesi her geldiğinde soruyor. Ya bu oğlun çok üşengeç. Bir türlü takamadı diyorm. Oğluna kızıp söyleniyor.