Eşimin şirret eski eşi

Bir gelişme var mı peki şu an
Bu hafta itiraz dilekçelerimi verdim, avukatım hicbir ceza almazsın dedi,muhtemelen önümüzdeki hafta savcı değerlendirip uyapa yüklenirmis

Bir de bana tebliğ edilmemesi usulsüz bir süreç başlamasına neden olmuş,hepsine itiraz ettim artık

Kadına beyinsiz demişsiniz yahu, şimdi de şirret diyorsunuz.
Ne demeye o muhabbeti kurdunuz ki zaten en baştan. Sizin muhatap olacağınız biri değil ki eski eş.

Kadına beyinsiz demişsiniz yahu, şimdi de şirret diyorsunuz.
Ne demeye o muhabbeti kurdunuz ki zaten en baştan. Sizin muhatap olacağınız biri değil ki eski eş.
Evet muhatap olmamam gereken biriymis ama beyinsiz ve şirret olduğunu değiştirmez bu. Sürekli birinin hayatını rahatsız etmeye çalışan, yalan söyleyip iftira atan,küfürler eden biri için az bile bence.

Karakola gidiyorsunuz ifade veriyorsunuz size ifadeniz okutulup imzalatilir. Ama sonra nedense iddianamede mesaj kayıtları bende yok demiş oluyorsunuz size pek inanmadım ben nedense. Neye imza attığınızı bilmiyor musunuz okumuyor musunuz ne enteresan

Karakola gidiyorsunuz ifade veriyorsunuz size ifadeniz okutulup imzalatilir. Ama sonra nedense iddianamede mesaj kayıtları bende yok demiş oluyorsunuz size pek inanmadım ben nedense. Neye imza attığınızı bilmiyor musunuz okumuyor musunuz ne enteresan
Inanıp inanmamak size kalmış.

Back
X